BenQ W1070

καλησπερα

θα ηθελα να ρωτησω εαν γνωριζει καποιος εαν η BENQ προτιθεται να αλλαξει μοντελο μεσα στο 2014.εαν δλδ υπαρχει αντικαταστατης του Benq w1070 η θα παραμεινει και το 2014 με το ιδιο μοντελο ?
Περυσι αν δεν κανω λαθος τετοια εποχη κυκλοφορησε τον 1070..φετος?

Κάνει σε κανέναν άλλο θόρυβο το τροφοδοτικό του προβολέα όταν είναι σε standby;
Λογικά θα κάνει και όταν δουλεύει αλλά δεν είναι αντιλιπτός.
Είναι ένα μικρός σε ένταση, ηλεκτρονικός ήχος υψηλής συχνότητας.

Benq w1070

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ παρακαλώ πολυ οποίος έχει αγοράσει τον benq w1070 παρακαλώ μα μου πει εντυπώσεις και κριτικές ευχαριστω

Re: Benq w1070

Υπάρχει πολύ πράμα να διαβάσεις στο νήμα που ήδη υπάρχει.Εγώ θα συνοψίσω τη δική μου εμπειρία συμβίωσης με το μικρούλη ως εξής:Ευτυχώς που δεν έκανα καμιά μ@@@@@ να πάω να αγοράσω καμιά plasma 50" στα ίδια λεφτά.Ας είναι καλά τα παλικάρια του φόρουμ μας που με μπρίζωσαν.

Re: Benq w1070

Κοιτά έναν acer k330 είχα αν ψάξεις θα δεις τα χαρακτηριστικά του το κράτησα ενα χρόνο και τον πούλησα χάνοντας 200ε απο τα λεφτά που έδωσα.ΤΩρα θέλω να πάρω κάτι που να αξίζει σε μια λογική τιμή μη τον πάρω και πω μετά τι έκανα ; Οι εποχές ειναι δύσκολες πολυ θα έλεγα εγώ ΕΧΩ χάσει το 40 και βάλε του μισθού μου δεν πρέπει να πιστω θύμα οποτε δεν νομίζω να είμαι περιεργος την αλήθεια απο πελάτες τι μαθαίνεις όχι απο τα μαγαζιά σε όσα πήγα να τα αρπάξουν προσπαθούν αν κρίνω απο τις τιμές τοποθέτησης που θέλουν και το μαγαζί πυ όση λέγαμε με τα 350ε δεν ήταν αυτό που είπες άλλο γνωστό των νοτίων προαστίων.Ακου 350ε για μια τοποθέτηση και μετά σου λέει ο κόσμος γιατί να ασχοληθώ με προβολια

llzals ερωτήσεις για τον benq 1070 μπορείς να κάνεις στο παρόν νήμα κατόχων. Έχει τόσους πολλούς κατόχους που σίγουρα θα πάρεις απαντήσεις σε οποιοδήποτε ερώτημα.

Η έρευνα αγοράς του νέου σου προβολέα μπορεί να συνεχιστεί στο νήμα που έχεις ήδη ανοίξει.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/117081-Epson-eh-tw-9200-benq-w1070

Για ερωτήσεις σχετικά με εγκατάσταση και επιλογή πανιού στο νήμα

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/117111-Benq-w1070-τοποθέτηση-και-επιλογή-πανιού

Επίσης μπορείς να δείς και το νήμα

http://www.avclub.gr/forum/showthre...ighlight=%F3%F5%ED%EF%E4%E5%F5%F4%E9%EA%FE%ED

για οθόνες - γυαλιά - εγκατάσταση του benq 1070.

Αν ανοίγεις πολλά νήματα τότε μετά από λίγο θα διαχυθούν οι απαντήσεις σε όλα και θα είναι δύσκολο να παρακολουθήσεις τις απαντήσεις.

καλημέρα ,
Απο που προτείνετε να αγοράσω τον Benq W 1070 ?? ελλάδα - εξωτερικό.. κάποιο μαγαζι να μου προτείνετε??

Και μια τελευταία ερώτηση , μπορώ να φορτώσω μέσω Raspberry XMBC στον BENQ ταινία 3d , και να γίνει κατευθείαν προβολή?

Last edited:
καλημέρα ,
Απο που προτείνετε να αγοράσω τον Benq W 1070 ?? ελλάδα - εξωτερικό.. κάποιο μαγαζι να μου προτείνετε??

Και μια τελευταία ερώτηση , μπορώ να φορτώσω μέσω Raspberry XMBC στον BENQ ταινία 3d , και να γίνει κατευθείαν προβολή?

Οι επιλογες σου ειναι ή Ελλαδα ή μαγαζι εντος της Ευρωπαικης Ενωσης ωστε να ισχυει η εγγυηση κανονικα εντος Ελλαδας. Αν αγορασεις απο εξωτερικο καντο για 2 λογους. Πρωτον αν βρεις φθηνοτερη τιμη και δευτερον γιατι συμφωνα με τον νομο που ισχυει σε ολη την Ευρωπη για online αγορες αν μεσα σε 1 ή 2 εβδομαδες κατι δεν σου αρεσει στον προβολεα, μπορεις να τον επιστρεψεις στο μαγαζι και να παρεις ολα τα χρηματα σου πισω. Για το Amazon ισχυει το ιδιο αλλα για 40 ημερες και η πολιτικη τους επιστροφων ειναι η πιο δυνατη απο ολες.

Απο Ελλαδα και ενω ισχυει κανονικα ο νομος περι επιστροφων, σχεδον κανενα μαγαζι δεν δεχεται επιστροφες μεσα σε 7 ημερες αλλα βεβαια αυτο αλλαζει απο 13 Ιουνιου 2014 καθως θα εφαρμοστει ο νομος μιας Ευρωπαικης directivas που υποχρεωνει τα online μαγαζια να δεχονται επιστροφες σχεδον για ολα τα προιοντα μεσα σε 7 ημερες για οποιοδηποτε λογο ακομα και αν καποιος μετανιωσε μια αγορα. Ολοκληρη η directiva εδω.

Με λιγα λογια αν εχεις καποιο μαγαζι που εμπιστευεσε εδω στην Ελλαδα και σου κανει καποια ανταγωνιστικη τιμη, τοτε παρε απο εδω γιατι μπορεις να παραλαβεις κα μονος σου. Αν θες να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και να βρεις μια καλυτερη τιμη ψωνισε απο Amazon γιατι απλα δεχονται επιστροφες για οποιοδηποτε λογο και ο προβολεας δεν ειναι απλα ενα παιχνιδι αλλα ενα μεσο ψυχαγωγιας που πρεπει να σε διασκεδαζει και αρα πρεπει να σου ταιριαζει. Απλα εδω στην Ελλαδα οι πωλητες βαριουνται να ασχολουνται με επιστροφες και ετσι αν το παρεις απο εδω και δεν σου αρεσει για οποιοδηποτε λογο τοτε η θα πρεπει να το εχεις παρει απο καλο μαγαζι ή απλα να το υποστεις για παντα ή να πας στο ΙΝΚΑ και να αρχισεις μια νομικη διαδικασια απλα για να βρεις το δικιο σου.

Οσο για το XBMC απο οσο ξερω αυτο λειτουργει με DLNA πραγμα που δεν υποστηριζει ο προβολεας απο μονος του. Βασικα δεν ξερω κανενα προβoλεα που να υποστηριζει DLNA οπως κανουν οι τηλεορασεις. Υπαρχουν εναλλακτικες ομως μεσο Chromecast ή Roku stick. Ψαξτα λιγο και δες προηγουμενο ποστ μου που εξηγω λιγακι τι κανει το καθενα.

Last edited:
Νομίζω ησουν κατατοπιστικότατος. σευχαριστώ.
Το XBMC είναι εγατεστημένο πάνω σε raspberrypi το οποιο έχει HDMI κλπ. ΟΚ Θα το ψάξω περισότερο αυτο..

to amazon το έχει γύρω στα 730 Ευρο , πολυ παραπάνω απο παλαιότερα και 100 λίρες παραπάνω απο τον Optoma HD131Xe:chinscratch:

Νομίζω ησουν κατατοπιστικότατος. σευχαριστώ.
Το XBMC είναι εγατεστημένο πάνω σε raspberrypi το οποιο έχει HDMI κλπ. ΟΚ Θα το ψάξω περισότερο αυτο..

Ναι με καλωδιο παιζει. Εγω καταλαβα οτι ηθελες ασυρματα να στελνεις το περιεχομενο. Αν παρεις καποιο καλωδιο που να συνδεει το Rasberry σου με τον προβολεας μεσο HDMI δεν βρισκω καποιον λογο να μην γινετε. Απλα θα περιοριζεσε απο το μηκος του καλωδιου.

to amazon το έχει γύρω στα 730 Ευρο , πολυ παραπάνω απο παλαιότερα και 100 λίρες παραπάνω απο τον Optoma HD131Xe:chinscratch:

Από ποιο Amazon το είδες? Στο γερμανικό ειναι στα 689 τουλάχιστον αυτή την στιγμή http://www.amazon.de/gp/product/B009SJB6F2/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF. Αν το προχωρήσω μου λέει 712 . Μάλλον είναι με μεταφορικά.

Αλλιώς από Ελλάδα το φθηνότερο είναι εδώ http://www.ebw.gr/el/product/90432/Benq-W1070 748 .

Από ποιο Amazon το είδες? Στο γερμανικό ειναι στα 689 τουλάχιστον αυτή την στιγμή http://www.amazon.de/gp/product/B009SJB6F2/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF. Αν το προχωρήσω μου λέει 712 . Μάλλον είναι με μεταφορικά.

Αλλιώς από Ελλάδα το φθηνότερο είναι εδώ http://www.ebw.gr/el/product/90432/Benq-W1070 748 .

Αυτη την στιγμη η αρχικη τιμη στο Amazon.de ειναι 689, επειδη ομως σαν πωλητης το Αμαζον πρεπει να εφαρμοζει τον Ελληνικο ΦΠΑ η τιμη παει στα 712,16 και τελικη(με μεταφορικα) στα 729,66

Artikel EUR 712,16
Voraussichtliche Versandkosten EUR 17,50
Voraussichtlicher Gesamtbetrag EUR 729,66

Αν ομως καποιος διαλεξει καποιον αλλον πωλητη με τους ιδιους ακριβως ορους που πουλαει το Αμαζον σε αυτη την περιπτωση Beamer Discount 2 γραμμες πιο κατω τοτε η τελικη βγαινει στα 701,90 γιατι εφαρμοζεται το ΦΠΑ της Γερμανιας που ειναι 19% αν δεν κανω λαθος.

Αrtikel EUR 689,00
Voraussichtliche Versandkosten EUR 12,90
Voraussichtlicher Gesamtbetrag EUR 701,90

Πολυ καλη τιμη!!!!

Last edited:
Δεν ήξερα ότι από το Amazon έχει αύξηση τιμής λόγω Ελληνικού ΦΠΑ. Thanks elgriego.

Ισχύει το ίδιο και από το αγγλικό? Γιατί αν συνυπολογίσουμε και το περίπου 2% που κρατάει η τράπεζα έχει αρκετή διαφορά.

Last edited:
Δεν ήξερα ότι από το Amazon έχει αύξηση τιμής λόγω Ελληνικού ΦΠΑ. Thanks elgriego.

Ισχύει το ίδιο και από το αγγλικό? Γιατί αν συνυπολογίσουμε και το περίπου 2% που κρατάει η τράπεζα έχει αρκετή διαφορά.

Ναι ακριβως το ιδιο. Επαναλαμβανω οτι στο site του Αμαζον υπαρχουν πολλοι πωλητες αλλα και το ιδιο το Αμαζον κανει τις δικες του πωλησεις. Εαν ο πωλητης ειναι το ιδιο το Αμαζον η τιμη που εχει αυξανεται ωστε να εφαρμοστει η διαφορα του ΦΠΑ. Εαν ομως ειναι έτερος πωλητης μεσο του Αμαζον τοτε η τιμη που φαινεται παραμενει η ιδια και απλα προσθετωνται τα μεταφορικα. Απο το καθε Αμαζον που δεν εχει ευρω η καθε τραπεζα χρεωνει μια προμηθεια συναλλαγματος της ταξης του 1.5-2% τουλαχιστον οσον αφορα την Visa.