Βερνίκια, Λαδια, Μπογιες, Κονιάματα, υλικά κατασκευών.

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Ζεστό νερό και σαπούνι..σε σκόνη καταπροτημιση..με την προϋπόθεση ότι έχουν φυσική η ημισυνθετικη τρίχα..
μιλας για τριχα για να μην επηρεαστει?
γιατι δεν με ενδιαφερει η τριχα.....αυτη ειναι ευκολη αφου μιλαμε για υδατοδιαλυτα... για τα ξεραμενα χρωματα στα υπολοιπα μερη θελω

μιλας για τριχα για να μην επηρεαστει?
γιατι δεν με ενδιαφερει η τριχα.....αυτη ειναι ευκολη αφου μιλαμε για υδατοδιαλυτα... για τα ξεραμενα χρωματα στα υπολοιπα μερη θελω
Φυσικά...
Η πλήρως συνθετικη χαλάει πολύ εύκολα με τα χημικά από ότι η φυσική...
Εκτός και εάν μιλάς ότι θα πλένεις μια δυο φορές και δεν σε νοιάζει για παραπάνω.. οπότε πάω πάσο..

α ΟΚ.... τα πληρως συνθετικα που εχω ειναι του κιλου για μια χρηση...οποτε....ευχαριστω

Bερνικι διαφανο σε spray απο την Minos. Το εχω πανω απο 10 χρονια γιατι το χρησιμοποιω σε πολυ μικρες ξυλοκατασκευες, οπως η παρακατω.
hqjO8MJh.jpg

Το συγκεκριμενο οχι μονο δεν εχει στεγνωσει, ειτε να φραξει η βαλβιδα του, αλλα απλωνει ομορφα οπως στην αρχη!!
Koστιζει 4 ευρω και βγαινει σε ματ και γυαλιστερο. Το δικο μου ειναι γυαλιστερο/Glossy.

Περασα με αυτο το βερνικι το ξυλινο χερουλι που ειχα φτιαξει στον τορνο τις προαλλες.
SXFpZR6l.jpg

Να αναφερω οτι το βερνικι σε σπρευ ειναι μονοδρομος οταν εχεις βαψει το ξυλο (ιδιως ξυλο με πυκνους πορους-οξια) με ανιλινες η χρωματα νερου.
Ο λογος ειναι οτι το βερνικι με πινελο συνηθως ξεβαφει το χρωμα του ξυλου καταστρεφοντας το εργο. Με σπρευ, αυτο το πραγμα στην ουσια δεν γινεται.

Εχω και καποια βερνικια απο το Lidl, τα PowerFix, αλλα αυτα συνηθως στομωνουν αν κανεις καιρο να τα χρησιμοποιησεις.