Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα πολύ για να πάρω το dap.Είσαι ωραίος! Άπλα καμιά φορά αυτά τα διαολια μπορούν να βοηθησουν κάνοντας και περισσότερες δουλειές γιατι οχι!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από αυτο:violent-smiley-030::violent-smiley-030:
Θα κάνω μερικές δοκιμές ακόμα και θα σας γράψω λεπτομέρειες
ok...
ειτε κανεις streaming, ειτε ακους spotify, ειτε απο youtube, είτε απο internet radio, ειτε διαβάζεις απο SD καρτα, είτε απο σκληρό δίσκο ΠΑΝΤΑ υπαρχει ενας buffer (ενα κομμάτι προσωρινής μνήμης RAM δηλαδη) που αποθηκεύεται εν μέρη το αρχείο πριν φυγει για bluetooth, dac κτλ.
ο player φροντίζει το buffer να ειναι πάντα οσο το δυνατόν γεμάτο ωστε να αποφύγουμε τα buffer underruns (η κοινως skipping, η αλλιως "σπασίματα") του ήχου. Αρα εσυ πρακτικά "ακούς" πάντα απο την RAM της εκάστοτε συσκευής.
Άντε πάλι μια από την αρχή!!
Όταν λέμε ότι ακούμε από την ram της συσκευής εννοούμε ότι αυτή το αντλεί από το μέρος που το έχουμε αποθηκεύσει ΟΠΩΣ το έχουμε αποθηκεύσει.....δηλ ανόθευτο .
Επανέρχομαι στο θέμα αυτό γιατί πριν λίγο έπεσε στα χέρια μου ένα τάμπλετ lenovo που έχει dolby.
Το συζευξα με το harman και από περιέργεια πάτησα το κουμπί dolby.
Σας πληροφορω ότι ο ήχος άλλαζε ανάλογα με τις ρυθμίσεις του dolby.
Aρα αυτό που ακουμε ΔΕΝ είναι το αρχείο ανόθευτο αλλά περασμένο από την κάρτα ήχου της συσκευής.
Οποτε μην το πολυψαχνετε .......ακουστετο όπως το βγάζει κάθε συσκευή και τελος .......aptx και παραμύθια τούμπανο!
Έτσι νομίζω και γω.....μουσική (ήχο)στέλνει το bt και οχι το αρχειο αυτούσιο............ Επίσης όταν στριμάρουμε αρχεία από το κινητό ή το tablet λογικά παίζουμε από το player του καθενώς οπότε βασιζόμαστε στις ρυθμίσεις του κάθε player για τον ήχο. Εδώ υπάρχουν διφορές στον ήχο σε media players που στοχεύουν στο bitperfect.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.