Όντως το DVD δεν λέει και πολλά σε ποιότητα εικόνας. Έχω δεί καλύτερα στο ΣΚΑΪ.
-----------------
Βασίλης ο πυρόπληκτος
-----------------
Βασίλης ο πυρόπληκτος
Τότε......ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ Ντίνο το νέο σου παιχνίδι ! :worshippy:
ΤΟΤΕ αγαπητέ Ντίνο...........με γεια το σουβέρ ! :ernaehrung004:Καλα, μην τρελλενεσαι κιολας......
Την π@παρια, εγω την ειπα.
:2thumb22sup:
Απλα, το πηρα (το περιοδικο) για να δω τον λογο που τοσο ντορος εγινε
(το προβλημα με την κολλλλλα δλδ)
![]()
Φθηνοί στα πίτουρα και ακριβοί στ' αλεύρι μου φαίνεται είμαστε ώρες ώρες.
Και μονο που "ασχολουμαστε" με το εν λογο περιοδικο, πολυ του πεφτει, ποσο μαλλον οταν το αγοραζουμε κι ολας.
Και μην αρχισετε τωρα τα "περιεργα", το ξερω, οποιος θελει παει και το περνει ασχετα με τα dvd κτλ. Για μενα δεν παυει να ειναι ενα opinion maker by its income.......
Τωρα στα υπολοιπα περι χρηματων, δεν σχολιαζω τιποτα. Μου φτανει που σχολιαζουν καποιοι τις τιμες και τα ακριβα και φτηνα , οταν γνωριζω οτι ανεβοκατεβαζουν τον αγλεορα απο τα τορεντς......
(Ελπιζω να σε καλυψα )
Ειπαμε,
"Ακριβοι στα πιτουρα και φτηνοι στο αλευρι".
Επιτελους, καποια στιγμη πρεπει να αρχισουμε να συνεννουμαστε.
![]()
Διαβάζοντας στο wikipedia, βλέπω ότι το 1080i με το 1080p έχουν αρκετά μεγάλη διαφορά...
http://en.wikipedia.org/wiki/1080i
To compare 1080i and 1080p, it is important to compare framerates. Due to interlacing, 1080i has twice the frame-rate but half the resolution of a 1080p signal using the same bandwidth. Faster frame-rates are especially useful in sports shows and other shows with fast-moving action.
Άρα, το 1080ι έχει την μισή ανάλυση αλλά διπλάσια ταχύτητα συχνότητας...?...!
Πιο πολύ μπερδεύτηκα τελικά... :BDBDG54:
ΟΚ έχεις δίκιο.Sorry αλλα μαλλον εισαι και σε λαθος κατηγορια και off topic .![]()
Πω πω πω πω γκρίνια....
Μια πρωτοποριακή κίνηση έκανε ένα περιοδικό και πάμε να βγάλουμε από την μύγα ξίγκι...
Δηλαδή θα πρέπει να μείνουμε στις σαβούρες που δίνουν οι εφημερίδες;
Οσο για το i και το p δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν έγινε σκόπιμα το λάθος ή από άγνοια. Αν κάποιος από εσάς το γνωρίζει 100% να μας το πει κι εμάς.
Για μένα το μόνο που θα μπορούσε να υπάρχει είναι η επιλογή με ή χωρίς το δισκάκι.
Από την άλλη, μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι πονάνε τόσο πολύ τα 6.5 ευρώ παραπάνω. Οταν μας τον πιάνουν κανονικότατα για μια κουταλιά καφέ και μία ζάχαρη εκεί γιατί δεν μιλάτε; ή μήπως δεν τα έχετε πληρώσει ποτέ; Ελεος δηλαδή. "Φθηνοί στα πίτουρα και ακριβοί στ' αλεύρι μου φαίνεται είμαστε ώρες ώρες.
Είπαμε ρε Τάσο και προηγουμένως… με το ότι μας θεωρούν μπανανια ενοχλούμαστε… για ποιο κόστος μιλάμε ? του περιοδικό μόνο ? η για τα χρήματα που θα βγάλει το περιοδικό μια και εμμέσως πλην σαφώς προωθεί το Blu-Ray για τη Sony….
Κανει αυτο το περιοδικο προωθηση της Sony και του Blu-Ray?
Σωπα καλε....
Κανει αυτο το περιοδικο προωθηση της Sony και του Blu-Ray?
Σωπα καλε....
χμμμ :chinscratch:…τι να σου πω αν γράφει πάνω στο εξώφυλλο Χορηγός Sony για πλάκα εεεε τότε δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλοΈχουμε αποδείξεις επί τούτου;;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.