BluRay ταινίες στο Hitech!!

Όντως το DVD δεν λέει και πολλά σε ποιότητα εικόνας. Έχω δεί καλύτερα στο ΣΚΑΪ.

-----------------
Βασίλης ο πυρόπληκτος

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: BluRay ταινίες στο Hitech!!

Τότε......ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ Ντίνο το νέο σου παιχνίδι ! :worshippy:

Καλα, μην τρελλενεσαι κιολας......

Την π@παρια, εγω την ειπα.
:2thumb22sup:

Απλα, το πηρα (το περιοδικο) για να δω τον λογο που τοσο ντορος εγινε
(το προβλημα με την κολλλλλα δλδ)
:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: BluRay ταινίες στο Hitech!!

Καλα, μην τρελλενεσαι κιολας......

Την π@παρια, εγω την ειπα.
:2thumb22sup:

Απλα, το πηρα (το περιοδικο) για να δω τον λογο που τοσο ντορος εγινε
(το προβλημα με την κολλλλλα δλδ)
ΤΟΤΕ αγαπητέ Ντίνο...........με γεια το σουβέρ ! :ernaehrung004:

Πω πω πω πω γκρίνια....

Μια πρωτοποριακή κίνηση έκανε ένα περιοδικό και πάμε να βγάλουμε από την μύγα ξίγκι...

Δηλαδή θα πρέπει να μείνουμε στις σαβούρες που δίνουν οι εφημερίδες;

Οσο για το i και το p δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν έγινε σκόπιμα το λάθος ή από άγνοια. Αν κάποιος από εσάς το γνωρίζει 100% να μας το πει κι εμάς.

Για μένα το μόνο που θα μπορούσε να υπάρχει είναι η επιλογή με ή χωρίς το δισκάκι.

Από την άλλη, μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι πονάνε τόσο πολύ τα 6.5 ευρώ παραπάνω. Οταν μας τον πιάνουν κανονικότατα για μια κουταλιά καφέ και μία ζάχαρη εκεί γιατί δεν μιλάτε; ή μήπως δεν τα έχετε πληρώσει ποτέ; Ελεος δηλαδή. "Φθηνοί στα πίτουρα και ακριβοί στ' αλεύρι μου φαίνεται είμαστε ώρες ώρες.

Re: Απάντηση: BluRay ταινίες στο Hitech!!

Φθηνοί στα πίτουρα και ακριβοί στ' αλεύρι μου φαίνεται είμαστε ώρες ώρες.

Mα σας παρακαλώ καλέ κύριε μην ξύνετε πληγές και εσείς... Αφού καταλήξαμε σε αυτό τουλάχιστον.
Η παροιμία είναι "Καιρός φερνει τα λάχανα καιρός τα παραπούλια" ή κάτι τέτοιο...

Τώρα μιλάμε για τον δόλο του HiTech να διαφημίζει ένα BD για p ενώ είναι i (που τελικά δεν μπορώ να καταλάβω αν έχει διαφορά στην ποιότητα).

:grandpa: Εγώ δεν έχω καν τηλεόραση που να υποστηρίζει 420p. Μπορώ να γκρινιάξω;

Είμαι της γνώμης να κάνουμε διάβημα στον ΟΗΕ πάντος γιατί μιλάμε για δόλο εκ προμελέτης και να συνεχίσουμε με spanking του εκδότη στην πλατεία συντάγματος.

Ειπαμε,

"Ακριβοι στα πιτουρα και φτηνοι στο αλευρι".

Επιτελους, καποια στιγμη πρεπει να αρχισουμε να συνεννουμαστε.

Και μονο που "ασχολουμαστε" με το εν λογο περιοδικο, πολυ του πεφτει, ποσο μαλλον οταν το αγοραζουμε κι ολας.

Και μην αρχισετε τωρα τα "περιεργα", το ξερω, οποιος θελει παει και το περνει ασχετα με τα dvd κτλ. Για μενα δεν παυει να ειναι ενα opinion maker by its income.......

Τωρα στα υπολοιπα περι χρηματων, δεν σχολιαζω τιποτα. Μου φτανει που σχολιαζουν καποιοι τις τιμες και τα ακριβα και φτηνα , οταν γνωριζω οτι ανεβοκατεβαζουν τον αγλεορα απο τα τορεντς......:p

(Ελπιζω να σε καλυψα )

Και μονο που "ασχολουμαστε" με το εν λογο περιοδικο, πολυ του πεφτει, ποσο μαλλον οταν το αγοραζουμε κι ολας.

Και μην αρχισετε τωρα τα "περιεργα", το ξερω, οποιος θελει παει και το περνει ασχετα με τα dvd κτλ. Για μενα δεν παυει να ειναι ενα opinion maker by its income.......

Τωρα στα υπολοιπα περι χρηματων, δεν σχολιαζω τιποτα. Μου φτανει που σχολιαζουν καποιοι τις τιμες και τα ακριβα και φτηνα , οταν γνωριζω οτι ανεβοκατεβαζουν τον αγλεορα απο τα τορεντς......:p

(Ελπιζω να σε καλυψα )

Εντάξει βρε παλικάρι να φωνάζουμε για το πλαίσιο τότε που δε φτηναίνει τους σκληρούς δίσκους περά από τη πλάκα έχεις δίκιο…μιλάμε για τα κόστος του περιοδικού κλπ κλπ κλπ και όλοι είναι στο free view μέχρι και delivery με courier έχω ακούσει… συνεπώς καλά μας κάνουν :twoguns::idea:

Ειπαμε,

"Ακριβοι στα πιτουρα και φτηνοι στο αλευρι".

Επιτελους, καποια στιγμη πρεπει να αρχισουμε να συνεννουμαστε.

Σας παρακαλώ κύριε μην παραπληροφορείτε τους συμφορουμήτες σας.
Ο κύριος ArgiC έλυσε το παρόν πρόβλημα με αυτό το post και έκτοτε δεν υπάρχει αντίλογος για την συγκεκριμένη παροιμία. Οπότε το θεωρούμε λήξαν.

Κατά τα άλλα, έχει λόγο ύπαρξης μία συζήτηση για το κόστος ενός περιοδικού όταν δεν έχουμε λόγο σύγκρισης;
Δηλαδή κάτι σαν "Το τάδε περιοδικό με την ίδια ύλη δίνει BD με 10 ευρώ";

Από τη στιγμή που ένα BD εγγραφής κοστίζει 20 ευρώ από μόνο του (ελεος, πιό ακριβά από ότι κόστιζαν τα CD όταν πρωτοκυκλοφόρησαν) δεν είναι λίγο χαζό να λέμε ότι 15 ευρώ είναι ακριβά για BD + DVD + περιοδικό και να κοιτάμε τον γάιδαρο στα δόντια από τη στιγμή που όλοι ανεξερέτως μάζευαν τα σαγόνια τους από το πάτωμα λόγω ποιότητας εικόνας;

Εγώ προτείνω να το σκίσουμε...

Πωλούνται σε συσκευασία δώρου:
Μπουκαλάκι με ειδικό νέφτι για την απομάκρυνση του καταραμένου αυτοκόλητου όπως και πολύχρωμη υπερπολυτελής θήκη από απαράμιλης ποιότητας χαρτί για την φύλαξη του σετ των 6 Blue Ray στην τιμή των 20 ευρώ. Δώρο σετ σωβρακοφανέλες με το σήμα του ΠΑΟ.

Διαβάζοντας στο wikipedia, βλέπω ότι το 1080i με το 1080p έχουν αρκετά μεγάλη διαφορά...

http://en.wikipedia.org/wiki/1080i

To compare 1080i and 1080p, it is important to compare framerates. Due to interlacing, 1080i has twice the frame-rate but half the resolution of a 1080p signal using the same bandwidth. Faster frame-rates are especially useful in sports shows and other shows with fast-moving action.

Άρα, το 1080ι έχει την μισή ανάλυση αλλά διπλάσια ταχύτητα συχνότητας...?...!

Πιο πολύ μπερδεύτηκα τελικά... :BDBDG54:

Διαβάζοντας στο wikipedia, βλέπω ότι το 1080i με το 1080p έχουν αρκετά μεγάλη διαφορά...

http://en.wikipedia.org/wiki/1080i

To compare 1080i and 1080p, it is important to compare framerates. Due to interlacing, 1080i has twice the frame-rate but half the resolution of a 1080p signal using the same bandwidth. Faster frame-rates are especially useful in sports shows and other shows with fast-moving action.

Άρα, το 1080ι έχει την μισή ανάλυση αλλά διπλάσια ταχύτητα συχνότητας...?...!

Πιο πολύ μπερδεύτηκα τελικά... :BDBDG54:

Sorry αλλα μαλλον εισαι και σε λαθος κατηγορια και off topic . :flipout:

Παιδια, εχουμε ξεφυγει απο καθε ελεγχο.
(μιλαω σοβαρα)

Η "δουλεια" θα μας γυρισει καπακι.

Πω πω πω πω γκρίνια....

Μια πρωτοποριακή κίνηση έκανε ένα περιοδικό και πάμε να βγάλουμε από την μύγα ξίγκι...

Δηλαδή θα πρέπει να μείνουμε στις σαβούρες που δίνουν οι εφημερίδες;

Οσο για το i και το p δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν έγινε σκόπιμα το λάθος ή από άγνοια. Αν κάποιος από εσάς το γνωρίζει 100% να μας το πει κι εμάς.

Για μένα το μόνο που θα μπορούσε να υπάρχει είναι η επιλογή με ή χωρίς το δισκάκι.

Από την άλλη, μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι πονάνε τόσο πολύ τα 6.5 ευρώ παραπάνω. Οταν μας τον πιάνουν κανονικότατα για μια κουταλιά καφέ και μία ζάχαρη εκεί γιατί δεν μιλάτε; ή μήπως δεν τα έχετε πληρώσει ποτέ; Ελεος δηλαδή. "Φθηνοί στα πίτουρα και ακριβοί στ' αλεύρι μου φαίνεται είμαστε ώρες ώρες.

Είπαμε ρε Τάσο και προηγουμένως… με το ότι μας θεωρούν μπανανια ενοχλούμαστε… για ποιο κόστος μιλάμε ? του περιοδικό μόνο ? η για τα χρήματα που θα βγάλει το περιοδικό μια και εμμέσως πλην σαφώς προωθεί το Blu-Ray για τη Sony…. Ποιος είπαμε είναι sponsoras για την συγκεκριμένη προσπάθεια αααα το θυμήθηκα η SONY…έλα βρω τι κάνει νιαο νιαο στα κεραμίδια ;) και από εμάς θα τα πάρουν και από τη SONY… OK να τους πούμε Μπράβο που κονομάμε ? συγγνώμη αυτό είναι δουλειά των μέτοχων της ΔΟΛ (είναι ακόμα μόνο ΔΟΛ η προχώρησε η συγχώνευση με το Πήγασο ? ) αυτά σε οσους μας τα παίρνουν κάνουμε κριτική, καλόπιστη πάντα αλλά κριτική, να πω Μπράβο σε αυτόν που θα βάλει Blu Ray me 10 Εuro να πω…γιατί θα κάνει σκόντο στην τιμή / κέρδος του με την επιδότηση της Sony για τους καταναλωτές… σε αυτούς που κάνουν αφαίμαξη sorry…
:furious3:

Είπαμε ρε Τάσο και προηγουμένως… με το ότι μας θεωρούν μπανανια ενοχλούμαστε… για ποιο κόστος μιλάμε ? του περιοδικό μόνο ? η για τα χρήματα που θα βγάλει το περιοδικό μια και εμμέσως πλην σαφώς προωθεί το Blu-Ray για τη Sony….

Δηλαδή το ότι είναι i και όχι p θα έκανε πολούς από αυτούς που το αγόρασαν να μην το πάρουν; Δεν νομίζω πως υπήρχε δόλος και ας είναι το όνομά του ΔΟΛ. :p
Εδώ συζητάμε για το αν μπορούμε να δούμε τα 1080 σε 42άρα από τα τρία μέτρα. Θα καταλάβουμε και τη διαφορά του i με το p?

Όπως είπα και πιό πριν μιλάμε για εταιρίες που προωθούν τα προϊόντα τους. Τώρα αν η Sony αποφασίσει να μου κάνει δώρο μία 50άρα τηλεόραση για να την προωθήσει, δεν θα παρεξηγηθώ καθόλου!

Άντε πάλι με καταφέρατε να γράψω intopic μήνυμα ενώ προσπαθώ να κάνω τον moderator να το μεταφέρει στο /Humor! :(

Παιδιά το περιοδικό είναι επιχείρηση και σαν επιχείρηση θα κοιτάξει το κέρδος. Τώρα μπορεί να προωθεί την Sony λόγω bluray αύριο μπορεί μια άλλη. Αυτό δεν τελειώνει ποτέ ούτε πρόκειται ν' αλλάξει.
Εσείς δηλαδή πιστεύετε ότι το Hitech και κάθε Hitech είναι οίκοι ευγηρίας; Αν δεν κονομίσει τώρα που είναι το πρώτο περιοδικό που έβαλε bluray πότε θα κονομίσει; όταν θα τα βάζουν μέσα στις εφημερίδες;
Αν σας φαίνεται ακριβό απλά με το αγοράσετε.
Αν θέλετε από την άλλη να σας το κάνουν χορηγία το bluray με 1 ευρώ ε τότε περιμένετε λιγάκι μέχρι το 2020....

Έχουμε αποδείξεις επί τούτου;;;
χμμμ :chinscratch:…τι να σου πω αν γράφει πάνω στο εξώφυλλο Χορηγός Sony για πλάκα εεεε τότε δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο ;) :joker: