Stergito
Μέλος Σωματείου
Αυτό θα έλεγα κι εγώ, αλλά μου φάνηκε υπερβολικά μεγάλος ο χώρος για μικρά μόνιτορς.
Πάντως, βλέπω ότι τα ΒΜ5Α πέσανε πολύ (από άποψη τιμής)...
Πάντως, βλέπω ότι τα ΒΜ5Α πέσανε πολύ (από άποψη τιμής)...
εξαρταται νομιζω και απο το ειδος μουσικης που ακους ,πες μου ας πουμε την γνωμη σου για το οταν καποιος οπως εγω μοιραζει τον χρονο του 50-50 σε ακουσματα δυνατα και rock και τον υπολοιπο σε κλασικα και ακουστικα πως θα το σκεφτοσουνα οσον αφορα τα ενεργα μονιτορς ?,εν ταξει στα δυνατα και μπιτατα ακουσματα ,στα αλλα ομως? θα μπορουσες να συστησης ενα πακετο ενεργων ηχειων με ενα player cd εστω η με μια καλη καρτα ηχου? εκει οπου οι χροιες και η <ποιοτητα> ειναι κατι παραπανω απο το ζητουμενο εστω και εαν δεν ειμαστε στην high end κατηγορια φιλε μου?Oλοι συμφωνουμε και λεμε το ιδιο. Το Blue Sky και καθε παμφθηνο player δεν ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει στην αγορα. Αυτο το λιγο ομως που υπολειπεται πρεπει να το πληρωσεις στη κυριολεξια χρυσο και θα το ακουσεις μονο αν εχεις και χρυσο συστημα. Επειδη εδω δεν ειναι η High End κατηγορια, το θεμα ειναι για budget συνδιασμο ενισχυτικων/ηχειων.
Η προταση μου: Eνεργα ηχεια για σωστο, απροβληματιστο matching και αντι αγορας ενος player των 300/400 ευρω, μια καλη καρτα ηχου και συνδεση στα ηχεια.
θα ηθελα μια γνωμη εδω και απο τον φιλο εδω guybrush.εξαρταται νομιζω και απο το ειδος μουσικης που ακους ,πες μου ας πουμε την γνωμη σου για το οταν καποιος οπως εγω μοιραζει τον χρονο του 50-50 σε ακουσματα δυνατα και rock και τον υπολοιπο σε κλασικα και ακουστικα πως θα το σκεφτοσουνα οσον αφορα τα ενεργα μονιτορς ?,εν ταξει στα δυνατα και μπιτατα ακουσματα ,στα αλλα ομως? θα μπορουσες να συστησης ενα πακετο ενεργων ηχειων με ενα player cd εστω η με μια καλη καρτα ηχου? εκει οπου οι χροιες και η <ποιοτητα> ειναι κατι παραπανω απο το ζητουμενο εστω και εαν δεν ειμαστε στην high end κατηγορια φιλε μου?
εξαρταται νομιζω και απο το ειδος μουσικης που ακους ,πες μου ας πουμε την γνωμη σου για το οταν καποιος οπως εγω μοιραζει τον χρονο του 50-50 σε ακουσματα δυνατα και rock και τον υπολοιπο σε κλασικα και ακουστικα πως θα το σκεφτοσουνα οσον αφορα τα ενεργα μονιτορς ?,εν ταξει στα δυνατα και μπιτατα ακουσματα ,στα αλλα ομως? θα μπορουσες να συστησης ενα πακετο ενεργων ηχειων με ενα player cd εστω η με μια καλη καρτα ηχου? εκει οπου οι χροιες και η <ποιοτητα> ειναι κατι παραπανω απο το ζητουμενο εστω και εαν δεν ειμαστε στην high end κατηγορια φιλε μου?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.