Βοήθεια και προτάσεις για αγορά Φακών Led

Re: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Έχω δύο ερωτήσεις σχετικά με τον ΕΑ1, πρώτον το κλιπ που έχει είναι μόνιμο ή βγαίνει? Δεύτερον αυτή η μεμβράνη-πλαστικό που έχει στο on/off-mode είναι αυτοκόλλητο? Θα αντέχει?

Bγαινει αν θες.
Αλλα βελτιωνει το κρατημα οταν ειναι φορεμενο, μιας και ο φακος ειναι μικρος. Επισης το κλιπ ειναι εξαιρετικα βολικο επειδη ειναι διπλης οψης.

Η μεμβρανη ειναι ανθεκτικη.
Τον φακο τον εχω απο τοτε που βγηκε, τον χρησιμοποιω παρα πολυ και δεν εχω κανενα σχετικο θεμα με τους διακοπτες.

Φίλε fotara ευχαριστώ για την απάντηση θα εννοείς όταν λες τρυπούλες τις δύο εσοχές περιμετρικά του κυλίνδρου ε; αν είναι έτσι διστάζω να το δέσω γιατί έτσι δεν είναι σίγουρος.
Οσο για τον Sunwayman έχω παραγγείλει από ebay τον C10R TORPEDO στις 4 του μήνα και τον περιμένω. C10A που λες δεν υπάρχει στο ebay προφανώς έκανες τυπογραφικό λάθος. http://www.ebay.com/itm/Pocket-Size...7002744?pt=US_Flashlights&hash=item2586e5e2f8
Αυτός είναι;Αν έχεις πάρει αυτόν είναι πράγματι pocket-size;

Εκανα λαθος τελικα. Εννοουσα τον C15A.
ATTACH]

Αυτος ειναι ο φακος που εχω. Ημουν μεταξυ αυτων των δυο (C15A vs C10R) αλλα επελεξα τον πρωτο λογω ΑΑ (και 14500) μπαταριων.
http://www.sunwayman.com/html/products/201210/97.html

Υπαρχει και C10A αλλα εχω την εντυπωση οτι ειναι παλιο μοντελο , ισως για αυτο να μην τον βρηκες στο ebay.

Ποιόν άλλο θεωρείτε κορυφαίο σε 1xAA? Αν και μου αρέσει πολύ ο ΕΑ1.

Απάντηση: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Πραγματικά όπως τον βλέπω στις φωτο τον Olight μπορεί να είναι όπως λες φωτεινότερος αλλά δεν έχει αυτό το ωραίο ντηζάιν που θα σου κάνει το κλικ για να τον αγοράσεις όπως τον Nitecore EA1.

Re: Απάντηση: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Πραγματικά όπως τον βλέπω στις φωτο τον Olight μπορεί να είναι όπως λες φωτεινότερος αλλά δεν έχει αυτό το ωραίο ντηζάιν που θα σου κάνει το κλικ για να τον αγοράσεις όπως τον Nitecore EA1.

Aυτος ο Olight o S15 baton που δινω στο παραπανω link ειναι 1χΑΑ ΝιΜΗ φακος. Τον εδωσα σαν παραδειγμα ενος καλου 1χΑΑ φακου που ζητουσε ο φιλος Ajohn.

Δεν ειναι ο Olight που σου ελεγα σε παραπανω νημα οτι ειναι φωτεινοτερος απο τον Fenix PD12. Ο Fenix PD12 δουλευει με λιθιου, οπως και ο παρακατω Οlight S10. Aυτοι ειναι συγκρισιμοι.
Αυτος ειναι, τον εχω και ειναι ο πιο αγαπητος 1χRCR123 φακος που εχω μαζι βεβαια με τον Νitecore EC1.
EN%20P2-L.jpg

Οσο για τον ΕΑ1, σιγουρα δεν ειναι ουτε ο πιο φωτεινος ουτε ο 'καλυτερος' 1χΑΑ που υπαρχει.
Ομως ειναι αυτος που μου αρεσει να εχω πανω μου περισσοτερο απο καθε αλλον 1xAA φακο. Μου κανει 'κλικ' που λες και συ :))

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ναι, είναι καταπληκτικό φακουδακι. Το έχω σε μαύρο το περιμένω σε γυαλισμένο τιτάνιο.
Φυσικά έχω όλα τα καλά ΑΑ αλλά αυτό....

Eννοεις αυτο..εργο τεχνης!!

s10_pic-3-en_1.jpg

Τον olight τον είχα και αυτόν στα υπόψιν αλλά με προβληματίζει το κουμπί που προεξέχει μήπως πατηθεί εύκολα σε καμιά τσέπη η σε κανένα τσαντάκι μέσα και ανάβει μόνος του....?

Δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα, οχι οτι βεβαια δεν μπορει να συμβει.
Αλλα αν τον εχεις σε τσαντακι, το πιο απλο πραγμα ειναι να ξεβιδωνεις λιγο την ουρα.

Απάντηση: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Κάθε φορά που αγοράζω έναν φακό λέω αυτός θα είναι ο τελευταίος, μετά μπαίνω στο Tapatalk και διαβάζω τα σχόλια σας και τρελαίνομαι με κάποιον άλλο. Τουλάχιστον αυτός είναι σε οικονομική τιμή και βγάζει 400 lm ( και οι μικροί είναι η αδυναμία μου ) στο τέλος του μήνα θα το φροντίσω
Εν τω μεταξύ είδα και το βιντεάκι που ανέβασε ο Kospap με τον Armytek predator και προσπαθώ να τον ξεχάσω. Εκεί ειναι πολλά τα λεφτά Άρη

Aυτος ο Olight o S15 baton που δινω στο παραπανω link ειναι 1χΑΑ ΝιΜΗ φακος. Τον εδωσα σαν παραδειγμα ενος καλου 1χΑΑ φακου που ζητουσε ο φιλος Ajohn.

Δεν ειναι ο Olight που σου ελεγα σε παραπανω νημα οτι ειναι φωτεινοτερος απο τον Fenix PD12. Ο Fenix PD12 δουλευει με λιθιου, οπως και ο παρακατω Οlight S10. Aυτοι ειναι συγκρισιμοι.
Αυτος ειναι, τον εχω και ειναι ο πιο αγαπητος 1χRCR123 φακος που εχω μαζι βεβαια με τον Νitecore EC1.
EN%20P2-L.jpg

Οσο για τον ΕΑ1, σιγουρα δεν ειναι ουτε ο πιο φωτεινος ουτε ο 'καλυτερος' 1χΑΑ που υπαρχει.
Ομως ειναι αυτος που μου αρεσει να εχω πανω μου περισσοτερο απο καθε αλλον 1xAA φακο. Μου κανει 'κλικ' που λες και συ :))

Eννοεις αυτο..εργο τεχνης!!

s10_pic-3-en_1.jpg

Ναι δεν μπερδεύτηκα μην ανησυχείς έλεγα φωτεινότερος σε σύγκριση με τον EA1. Αλλοίμονο σιγά μην τον συγκρίνω με τον fenix PD12 που από τους μικρούς μου είναι ο καλύτερος και από τον jetbeam ddc10 μόνο ο Nitecore MT1C του ρίχνει αλλά δεν διαχέει το φως του έτσι όμορφα όπως ο fenix ο οποίος ειναι ιδανικός για να κανεις την δουλειά σου.

Και για να μην παρεξηγηθώ πάλι δεν συγκρίνω τον olight με την λιθιου που βγάζει 400lm εκεί μάλλον εχεις δίκιο Χιώτη θα ειναι δυνατότερος του pd12 ( θα τον παρω κι αυτόν )

Ωχ, σε μπελαδες και εξοδα σε εβαλα Λαμπρο!!

Παντως αν θες μπορω να σου πω και αλλους φακους, 1xRCR123, φωτεινοτερους απο τον Fenix PD12...:))

Απάντηση: Re: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Ωχ, σε μπελαδες και εξοδα σε εβαλα Λαμπρο!!

Παντως αν θες μπορω να σου πω και αλλους φακους, 1xRCR123, φωτεινοτερους απο τον Fenix PD12...:))

Ωραίοι μπελάδες όμως πέταξε καμία καλή πρόταση σε μικρό μέγεθος και δυνατοτερους και βλέπουμε

Χιώτη σωστό και αυτό, αλλά αμα είναι να κάνω αυτή τη δουλειά συνέχει....μου την δίνει. Ο olight είναι με τον μαγνήτη στην ουρά?

Χιώτη σωστό και αυτό, αλλά αμα είναι να κάνω αυτή τη δουλειά συνέχει....μου την δίνει. Ο olight είναι με τον μαγνήτη στην ουρά?

Ναι, όλη η σειρά Baton έχει (ισχυρότατο) μαγνήτη στην βάση τους. Εξαιρετικά χρήσιμο χαρακτηριστικό...

Nαι, με μαγνητη στην ουρα, ακομα και η εκδοση με τιτανιο.

Κοίταζα τώρα τις τιμές, στον δήσιο ο s15 39 ευρώ και στο banngood 39,68. Παίζει πουθενά καλύτερη τιμή?

280 lumens ο olight, 180 lumens o nitecore γίνεται αυτό? Τόσο μεγάλη διαφορά?

Nα σου πω την αληθεια και εγω σε 3-4 sites που εμπιστευομαι ψαχνω.
Διοτι οταν αγοραζω περιστασιακα απο αλλους, και εχω προβλημα, η εξυπηρετηση ειναι σχεδον ανυπαρκτη.

Sites που εμπιστευομαι για φακους και ειναι εξυπηρετικα ειναι: HKequipment Banggood Fasttech Amazon wallbuys και DX.

Κοίταζα τώρα τις τιμές, στον δήσιο ο s15 39 ευρώ και στο banngood 39,68. Παίζει πουθενά καλύτερη τιμή?

280 lumens ο olight, 180 lumens o nitecore γίνεται αυτό? Τόσο μεγάλη διαφορά?

και ακομα λιγοτερα ο αντιστοιχος Fenix. Δεν λεει κατι για την ποιοτητα του φακου.
Εξαρταται απο το led και ποσο το τροφοδοτεις σε amber. Eξαρταται απο την ιδια την μπαταρια. Αν βαλεις λιθιου παιρνεις μεγαλυτερο φωτισμο (σε φακους που παιρνουν και λιθιου και ΝιΜΗ)

Για τον S15* βλεπω οτι το τεστ εγινε με λιθιου...οποτε η απορια σου σε σχεση με τον Nitecore ΕΑ1 πρεπει να εχει λυθει:)

*The specifications in the chart to the right claim to ANSI/NEMA FL1-2009 Standards. Tests are performed with 1x 14500(3.7V) 900mAh batteries.

Aν βαλεις λιθιου στον ΕΑ1, τοτε μπορει να παρεις περισσοτερα λουμενς απο τον Olight. H Nitecore λεει οτι μπορεις να βαλεις 14500, αλλα συστηνει καλυτερα AA NiMH.

Σωστά, δεν το είχα κοιτάξει αυτό! Πάω για nitecore, πρώτον γοατί βαριέμαι να το ψάχνω πολύ και δεύτερον γιατί έχω τρέλα με την μάρκα αυτή!!!