Φίλε fotara ευχαριστώ για την απάντηση θα εννοείς όταν λες τρυπούλες τις δύο εσοχές περιμετρικά του κυλίνδρου ε; αν είναι έτσι διστάζω να το δέσω γιατί έτσι δεν είναι σίγουρος.
Οσο για τον Sunwayman έχω παραγγείλει από ebay τον C10R TORPEDO στις 4 του μήνα και τον περιμένω. C10A που λες δεν υπάρχει στο ebay προφανώς έκανες τυπογραφικό λάθος. http://www.ebay.com/itm/Pocket-Size...7002744?pt=US_Flashlights&hash=item2586e5e2f8
Αυτός είναι;Αν έχεις πάρει αυτόν είναι πράγματι pocket-size;
Ποιόν άλλο θεωρείτε κορυφαίο σε 1xAA? Αν και μου αρέσει πολύ ο ΕΑ1.
Ναι, είναι καταπληκτικό φακουδακι. Το έχω σε μαύρο το περιμένω σε γυαλισμένο τιτάνιο.
Πραγματικά όπως τον βλέπω στις φωτο τον Olight μπορεί να είναι όπως λες φωτεινότερος αλλά δεν έχει αυτό το ωραίο ντηζάιν που θα σου κάνει το κλικ για να τον αγοράσεις όπως τον Nitecore EA1.
Ναι, είναι καταπληκτικό φακουδακι. Το έχω σε μαύρο το περιμένω σε γυαλισμένο τιτάνιο.
Φυσικά έχω όλα τα καλά ΑΑ αλλά αυτό....
Aυτος ο Olight o S15 baton που δινω στο παραπανω link ειναι 1χΑΑ ΝιΜΗ φακος. Τον εδωσα σαν παραδειγμα ενος καλου 1χΑΑ φακου που ζητουσε ο φιλος Ajohn.
Δεν ειναι ο Olight που σου ελεγα σε παραπανω νημα οτι ειναι φωτεινοτερος απο τον Fenix PD12. Ο Fenix PD12 δουλευει με λιθιου, οπως και ο παρακατω Οlight S10. Aυτοι ειναι συγκρισιμοι.
Αυτος ειναι, τον εχω και ειναι ο πιο αγαπητος 1χRCR123 φακος που εχω μαζι βεβαια με τον Νitecore EC1.
![]()
Οσο για τον ΕΑ1, σιγουρα δεν ειναι ουτε ο πιο φωτεινος ουτε ο 'καλυτερος' 1χΑΑ που υπαρχει.
Ομως ειναι αυτος που μου αρεσει να εχω πανω μου περισσοτερο απο καθε αλλον 1xAA φακο. Μου κανει 'κλικ' που λες και συ)
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Eννοεις αυτο..εργο τεχνης!!
![]()
Ωχ, σε μπελαδες και εξοδα σε εβαλα Λαμπρο!!
Παντως αν θες μπορω να σου πω και αλλους φακους, 1xRCR123, φωτεινοτερους απο τον Fenix PD12...)
Χιώτη σωστό και αυτό, αλλά αμα είναι να κάνω αυτή τη δουλειά συνέχει....μου την δίνει. Ο olight είναι με τον μαγνήτη στην ουρά?
Χιώτη σωστό και αυτό, αλλά αμα είναι να κάνω αυτή τη δουλειά συνέχει....μου την δίνει. Ο olight είναι με τον μαγνήτη στην ουρά?
Κοίταζα τώρα τις τιμές, στον δήσιο ο s15 39 ευρώ και στο banngood 39,68. Παίζει πουθενά καλύτερη τιμή?
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
280 lumens ο olight, 180 lumens o nitecore γίνεται αυτό? Τόσο μεγάλη διαφορά?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.