Βοήθεια και προτάσεις για αγορά Φακών Led

Re: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Κάτοχος του Nitecore EA11 από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του, στην αρχή μου φάνηκε και εμένα λίγο υπερβολική η τιμή του με την χρήση όμως με αποζημίωσε και με το παραπάνω.
Συνδυάζει την φορητότητα λόγο του μικρού μεγέθους (τον ξεχνάς κυριολεκτικά στην τσέπη) με την φωτεινότητα (200 μέτρα throw και 900 Lumens είναι τιμές από φακούς μεγαλύτερης κατηγορίας) Αυτά σε συνδυασμό με την πολύ σωστή κλιμάκωση των βαθμίδων φωτεινότητας τον έχουν κάνει την Νο1 επιλογή μου.
Το μόνο αρνητικό που μπορώ να του βρω η μεγάλη κατανάλωση σε ρεύμα η οποία όμως είναι λογικό να υπάρχει λόγο της μεγάλης του έντασης, που λύνεται όμως έχοντας μαζί μια δεύτερη εφεδρική μπαταρία.

Επίσης σε ΑΑ φακουδακι μπορώ να σου προτείνω και τον DQG ss Tiny AA που είναι τύπου μπρελόκ με ελάχιστο μέγεθος (όσο ένας τυπου ΑΑΑ) αρκετά φωτεινός (180 Lumens με οπτικά TIR που τα εκμεταλλεύονται στο έπακρο) μικρή κατανάλωση μπαταρίας και σχετικά καλή τιμή (περίπου στα 20 εάν δεν κάνω λάθος). Αυτόν τον έχω μόνιμα στα κλειδιά μου και δεν τον αλλάζω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επίσης εάν θες να κάνεις την αγορά από BangGood μπορείς να ζητήσεις εκπτωτικο κουπόνι και να πέσει η τιμή του EA11

Ευχαριστώ πολύ για την υπόδειξη. Δείχνει εξαιρετικός φακός. Αλλά κ η τιμή του είναι +60% περισσότερο από τον thrunite.

Eιναι πιο ακριβος αλλα ειναι ενας φακος που και αξιζει τα λεφτα του και δεν θα τον βαρεθεις ποτε. Περα απο αξιοπιστο και πληρεστατο εργαλειο ειναι και γκατζετ!

Eχω καιρο να αγορασω φακουδακι, οποτε ας μας θυμησει καποιος εαν παιζει καποιο κουπονι στο banggood.

Μέχρι πρότινος είχα σαν βασικό στα κλειδιά μου τον Olight i3s αλλά επειδή άρχισε γδέρνεται το χρώμα του από τα κλειδιά τον άλλαξα όμως με τον DQG Tiny AA ss ο οποίος αν και μπαταρίας ΑΑ είναι πραγματικά λιλιπούτειος. Έχει ακριβώς το μέγεθος μιας μπαταρίας 18650 (στο λέω για να έχεις άμεσα συγκρίσιμο μέγεθος) και είναι κατά πολύ πιο φωτεινός και με μεγαλύτερη διάρκεια από οποιονδήποτε ΑΑΑ φακό.

Από BG παίζει και εκ πτωτικός κωδικός (FDDQGAA) για τελική τιμή 23$ :grandpa:

Δεν κάνει τίποτα, θα δεις που θα σε καραβολεψει, έμενα με έχει βγάλει παλικάρι μέχρι στιγμής και δείχνει να αντέχει και στις κακουχίες

Τον έχεις δοκιμάσει και με 14500 μπαταρία;

Ναι αλλά δεν άλλαξε τίποτα η απόδοση ήταν ακριβώς η ίδια, το μόνο που δεν έκανα ήταν να τσεκάρω το runtime να δω εάν έχουν διαφορά.

Η 14500 που δοκίμασες ήταν protected; (Αν ναι ποια;) Διάβασα ότι οι protected δεν χωράνε.

Με τι ΑΑ μπαταρία τον δουλεύεις, επαναφορτιζόμενη;

Δοκίμασα μια protected keeppower που έχω για τον ΕΑ11 και όντως δεν δούλεψε την πρώτη φορά και έπρεπε να βγάλω το προστατευτικο που έχει στην κεφάλι ο εσωτερικά για να κάνει σωστά επαφή και να ανάψει. Επίσης έχει θέμα και με το πάχος μιας και μπήκε με ζόρι και βγήκε με ακόμα πιο πολύ. Μια fake ultrafire που έχω χωρίς προστασία όμως δεν είχε τέτοια θέματα και δούλευε μια χαρά, την να την κάνεις όμως που ήταν μόλις 300mah.

Οπότε τον εδώ συνέχεια με μια κόκκινη Tronic 2500 mAh NiMH από τα Lidl και είναι μια χαρά.

καλησπερα και συγχαρητηρια για τις γνωσεις σας... Ειμαι με εναν ledlenser p7 εδω και πολλα χρονια και θελω μια ουσιαστικη αναβαθμιση! Θα με ενδιεφερε καποιος φακος πανω απο 600lumens εως και 1000 αλλα να μπορει να κραταει πανω απο 4 ωρες σε δυναμη 300 lumens. Ειδα παρα πολλα μοντελα ειναιη αληθεια !
Ελεγα για τον p12 της Nitecore υπαρχουν αλλες επιλογες εκει γυρω στα 50-60 ευρω ? Επισης μπαταριες ποιες να παρω ποιες ειναι οι καλυτερες ? Ευχαριστω !!
Επισης τι λετε για τον zebralight sc62 ? Και απο που τον παραγγελνω πιο φθηνα ειδα banggod δεν τον εχει... μονο απο το site της εταιριας λοιπον ?

ναι...
για αλλες εταιριες δες τις thrunite , fenix, olight

καλησπερα και συγχαρητηρια για τις γνωσεις σας... Ειμαι με εναν ledlenser p7 εδω και πολλα χρονια και θελω μια ουσιαστικη αναβαθμιση! Θα με ενδιεφερε καποιος φακος πανω απο 600lumens εως και 1000 αλλα να μπορει να κραταει πανω απο 4 ωρες σε δυναμη 300 lumens. Ειδα παρα πολλα μοντελα ειναιη αληθεια !
Ελεγα για τον p12 της Nitecore υπαρχουν αλλες επιλογες εκει γυρω στα 50-60 ευρω ? Επισης μπαταριες ποιες να παρω ποιες ειναι οι καλυτερες ? Ευχαριστω !!
Επισης τι λετε για τον zebralight sc62 ? Και απο που τον παραγγελνω πιο φθηνα ειδα banggod δεν τον εχει... μονο απο το site της εταιριας λοιπον ?
Για τον zebralight sc62 δες και απο εδω http://eu.nkon.nl/zebralight-flashlights/zebralight-sc62-cool-white-led-18650-flashlight.html
Απο μπαταριες πολυ καλες και με καλο vfm ειναι αυτες http://www.banggood.com/4PCS-18650-...echargeable-Battery-For-Samsung-p-913785.html
Φυσικα και ο P12 ειναι πολυ καλος!

Εάν οι απαιτήσεις σου στην μέγιστη απόσταση που θες να καλύψεις δεν είναι υπερβολικές τότε θα σου πρότεινα να ρίξεις και μια ματιά στον DQG Tiny3 18650. Υπερβολικά μικρό μέγεθος για την κατηγορία του με πολύ δυνατό φως, σωστή (κατά την γνώμη μου) κλιμάκωση και μεγάλη αυτονομία όπως ζήτησες, στα θετικά να προσθέσω και την τιμή η οποία είναι πολλή χαμηλή για αυτά που προφέρει.

Re: NITECORE

καλησπερα παιδια...καινουργιος στο φορουν...καλως σας βηκα...ειμαι ο διονυσης, απο καβαλα..
θελω να αγορασω ενα φακο, μεχρι 50-60 ευρω.με μπαταρια, και φορτηστη...η χρηση του θα ειναι γενικη, και για βουνο...τι προτεινετε?
Επισης, λογω καπιταλ κοντρολ, μπορουμε να αγορασουμε απο εξωτερικο? παντως απο ebay που δοκιμασα, δεν....
ευχαριστω.

Kαλως τον Διονυση!

Τι ειδους μπαταριες θελεις? Αν δεν εχεις εμπειρια με λιθιου επαναφορτιζομενες -και για να αποφυγεις τα εξοδα των φορτιστων/μπαταριων- θα σου προτεινα φακο με κοινες ΑΑ (επαναφορτιζομενες ειτε αλκαλικες)

Απο Ελλαδα μπορεις να βρεις τους olight -πολυ αξιοπιστη μαρκα- εδω

Ενας 2χΑΑ ειναι αυτος http://toolshouse.gr/εργαλεια/hobby...5-g2-φακός-cree-xp-g2-r5-led-250-ansi-lumens/

καλησπερα παιδια...καινουργιος στο φορουν...καλως σας βηκα...ειμαι ο διονυσης, απο καβαλα..
θελω να αγορασω ενα φακο, μεχρι 50-60 ευρω.με μπαταρια, και φορτηστη...η χρηση του θα ειναι γενικη, και για βουνο...τι προτεινετε?
Επισης, λογω καπιταλ κοντρολ, μπορουμε να αγορασουμε απο εξωτερικο? παντως απο ebay που δοκιμασα, δεν....
ευχαριστω.
Ναι απο σημερα υπαρχει δυνατοτητα αγορων με paypal !!
Οποτε προτεινω σε ΑΑ τον Nitecore EA41 ο οποιος με το κουπονι cb9f3e πεφτει στα 40 ευρω!! http://www.banggood.com/Nitecore-EA41-CREE-XM-L2-T6-960lm-Dual-Switch-LED-Flashlight-p-934328.html