Βοήθεια και προτάσεις για αγορά Φακών Led

Re: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Τον olight δεν τον έφεραν ακόμα banggood,gearbest και δεν τον αγόρασα απο fasttech περιμένοντας μήπως βγεί κάποια καινούργια έκδοση...
Άν και είδα οτι οι σκάλες αλλάζουν με παρατεταμένο πάτημα και αργεί λίγο όπως τον fenic hl21 που έχω.

Θέλω να αγοράσω έναν 18650 convoy. Ποιον ακριβώς να πάρω γιατί βλέπω convoy s2 fasttech,s3 στο gearbest.

Θέλω να είναι απλός. 18650 και τα βασικά Modes low,medium, high.

Ο S2+ έχει την ποιο ανοιχτή δέσμη και εάν δεν κάνω λάθος οι S2 και S3 την ποιο κλειστή, οπότε διαλέγεις ανάλογα το τι θες.

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο S2+ έχει την ποιο ανοιχτή δέσμη και εάν δεν κάνω λάθος οι S2 και S3 την ποιο κλειστή, οπότε διαλέγεις ανάλογα το τι θες.

Χωράνε κανονικά τις μπαταρίες που έχω? https://www.fasttech.com/products/0/10001848/1134002-authentic-nitecore-nl186-18650-2600mah-3-7v

Ο S2+ που έχω παίρνει απροβλημάτιστα τις μακριές (70mm) μπαταρίες με προστασία, λογικά δεν θα έχει πρόβλημα.

Απάντηση: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Για τον manker u11 καπου πηρε το ματι μου οτι δεν χωραει τις μακριες(70mm)ncr18650b μπαταριες.Μπορει να το ελεγξει κανεις ναμας πει στα σιγουρα;

Re: Απάντηση: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Για τον manker u11 καπου πηρε το ματι μου οτι δεν χωραει τις μακριες(70mm)ncr18650b μπαταριες.Μπορει να το ελεγξει κανεις ναμας πει στα σιγουρα;

Οριακά τις χωράει με τερματισμένα ελατήρια

Οκ ευχαριστω.

Ίσως γι' αυτό να μου έσπασε εμένα τη πρώτη φορά που το βίδωσα, το ένα από τα δυο ελατήρια (το εσωτερικό) που έχει το καπάκι. Δε το ήξερα ότι τις παίρνει οριακά. Πάντως από το banggood μου είπαν ότι θα μου στείλουν ανταλλακτικό καπάκι (tail cap). Πρόσεξε μη σπάσει και σένα.

Υπάρχει και ο C8 αν ενδιαφέρεται ο φίλος.

Γενικα εγω δεν καταλαβαινω το λογο που εβαλαν xhp35 . Να κανει boost απο τα 3.7-4.2 βολτ , στα 12 δεν ειναι οτι καλυτερο απο αποψη οικονομιας και χρονων τρεξιματος (οπως εδω , με 1 μπαταρια) .... Οπως και ο φακος της Zebralight με το xhp35 .

και εγω απορω....ειδικα για την Zebralight

Τραβάει 4.2χ5.5=23.1w και δίνει 1.1χ12=13.2w
Και με ένα XPL HI θα έκανε την ίδια δουλειά απο θέμα απόδοσης, με μεγαλύτερη αυτονομία και καλύτερο κόστος κατασκευής.

βασικα υπολογισε την πτωση τασης των μπαταριων (ας πουμε 4 βολτ)
αλλα και ετσι η αποδοση ειναι 60%.. τραγικη

Ακριβως αυτο που ειπε ο zeremefico ηταν η σκεψη μου ... Να πεις οτι αξιοποιουσε το xhp35 στις δυνατοτητες του , να πεις οκ , αλλα με και με 4 αμπερ και xpl hi θα εκανε ιδια δουλεια . Μπορει και ακομα λιγοτερο ρευμα .