Βοήθεια και προτάσεις για αγορά Φακών Led

Re: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Για παράδειγμα ο sr52ut, μια ακριβότερη υλοποίηση βέβαια.
Όταν το xhp35 δουλεύει ψηλά, βλ. k70, δεν υπάρχει σύγκριση.
Η manker θεωρώ ότι το κάνει συνειδητά γιατί θέλει να δείξει κάποιες δυνατότητες πέραν του ανταγωνισμού.

Πάντως από τιμή σκίζει: http://www.ebay.com/itm/MANKER-U21-1300-Lumen-CREE-XHP35-HI-LED-USB-Charging-18650-26650-Flashlight-/322130783746
Για νέο μοντέλο με 65$ στο ebay....
Φαντάζομαι θα κυκλοφορήσει σύντομα σε banggood και gearbest και όταν θα βγει κουπονακι και τον κατεβάσει στα 50$ (ελπίζω) θα τον χτυπήσω οπωσδήποτε!

Για παράδειγμα ο sr52ut, μια ακριβότερη υλοποίηση βέβαια.
Όταν το xhp35 δουλεύει ψηλά, βλ. k70, δεν υπάρχει σύγκριση.
Η manker θεωρώ ότι το κάνει συνειδητά γιατί θέλει να δείξει κάποιες δυνατότητες πέραν του ανταγωνισμού.

Παρομοια η και καλυτερα αποτελεσματα του sr52ut μπορουν να επιτευχθουν σε "χειροποιητο" ?
Τι host θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει ? Convoy L2 ?

με xp-l hi και fet driver.

Last edited:

Παρομοια η και καλυτερα αποτελεσματα του sr52ut μπορουν να επιτευχθουν σε "χειροποιητο" ?
Τι host θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει ? Convoy L2 ?

με xp-l hi και fet driver.
Θα χρειαστείς ένα δυνατό buck driver για lL2 με δύο μπαταριες και οι επιλογές είναι λίγες.
Για περισσότερη ευελιξία θα διάλεγα host με μια μπαταρία.
Παίζει προσεχώς και smooth reflector για τον L6.
Επίσης ZY-T08 & HD2010

L2 εννοουσα με μια μπαταρια setup , οπως ερχεται stock .
Ο L6 αρκετα μεγαλος για τα γούστα μου , αλλα πολυ ωραια επιλογη .

Θα χρειαστείς ένα δυνατό buck driver για lL2 με δύο μπαταριες και οι επιλογές είναι λίγες.
Για περισσότερη ευελιξία θα διάλεγα host με μια μπαταρία.
Παίζει προσεχώς και smooth reflector για τον L6.
Επίσης ZY-T08 & HD2010
All time classic!!
Ιδιαιτερα ο small sun δινει μεγαλη ευελιξια λογω χωρητικοτητας!!

Όποιος έχει χρόνο ας κάνει μια δοκιμή στο banggood αν βλέπει τον olight s1 baton σε stock να μπορεί να τον αγοράσει.

Μου τον βγάζει εδώ και δυο εβδομάδες out of stock.

Ηταν πριν 2 μερες σε stock και σε παρα πολυ δελεαστικη τιμη , 26$.

All time classic!!
Ιδιαιτερα ο small sun δινει μεγαλη ευελιξια λογω χωρητικοτητας!!

Παράγγειλα, παρά των οικονομικών μου στενοτήτων, single cell boost driver για xhp35, και σκοπεύω να τον χρησιμοποιήσω στον zyt08.

Ηταν πριν 2 μερες σε stock και σε παρα πολυ δελεαστικη τιμη , 26$.

Τελειώνουν τόσο νωρίς?

Γιατί και εγώ νομίζω τον είδα κάποια στιγμή σήμερα οτι μπορώ να τον αγοράσω και απόψε εξαφανίστηκε.

Στα 26 χωρίς κουπόνι?

Παράγγειλα, παρά των οικονομικών μου στενοτήτων, single cell boost driver για xhp35, και σκοπεύω να τον χρησιμοποιήσω στον zyt08.

λινκ?

Για xhp35 μην ξεχνατε οτι ειναι και το groupbuy στο Blf , απλα ειναι στα 28mm , και δινει 1.5 αμπερ για 2S συνδυασμο. τιμη 5.5$ περιπου

Ωπ ενδιαφερον!!
Τι υπολογιζεις απο αποδοση?
Στο δικο μου με 2 πλακετες σαντουιτς (16χ7135 τσιπακια) και xml2 dedomed, εφθασε μεχρι 180.000cd...φυσικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος!

Θα είναι το πρώτο μου setup με xhp35, θα σου πω.

Σκέφτομαι να αγοράσω έναν Convoy S2+. από ότι βλέπω έχουν διαφορές στον driver, AMC7135*6, AMC7135*8, AMC7135*4.
Από ότι διάβασα είναι προτιμότερος ο driver AMC7135*6 από τον AMC7135*8, λόγω του μικρότερου ρεύματος που τραβάει και έτσι ζεσταίνεται λιγότερο φακός, αλλά βγάζει και λιγότερα lm. Ποια είναι η γνώμη σας;

Σκέφτομαι να αγοράσω έναν Convoy S2+. από ότι βλέπω έχουν διαφορές στον driver, AMC7135*6, AMC7135*8, AMC7135*4.
Από ότι διάβασα είναι προτιμότερος ο driver AMC7135*6 από τον AMC7135*8, λόγω του μικρότερου ρεύματος που τραβάει και έτσι ζεσταίνεται λιγότερο φακός, αλλά βγάζει και λιγότερα lm. Ποια είναι η γνώμη σας;

Σωστο αυτο , καθως δινει λιγοτερο ρευμα στο LED με 6*7135 , οποτε το led θα αποδιδει λιγοτερο (οχι μεγαλη διαφορα) , και θα ζεσταινεται οποτε και λιγοτερο .
Αν θες να τον δουλευεις στο turbo (το μεγιστο mode δηλαδη) , θα σου προτεινα και εγω με τα 6*7135 να μην ζεσταινεται τοσο .

Kαλημερα παιδια. Μετα απο απο απωλεια( τον εχασα στο βουνο) ενος nitecore P20, σκεφτομαι για αγορα(απο bangood) ενος καινουργιου...
Εχω καταλήξει στους εξεις:
Nitecore ec4
Nitecore EA41
LuminopSD4A
Acebeam K40 M ειναι μεγαλος σε μεγεθος, και μαλον θα τον αποριψω...
Ποια οι γνωμη σας? Εχει κανεις απο εσας τους παραπανω φακους να μου πει τις εντυπωσεις του?
Ευχαριστω.

Για τον ea41 διαβασα καποια σχόλια στο νημα τη nitecore...

ολοι τους ειναιδιαφορετικοι μεταξυ τους...σαν formfactor εννοω