Βοήθεια και προτάσεις για αγορά Φακών Led

Re: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Ειχα παρει καποια απο aliexpress , και ειχαν ολα εννοειτε Lattice Bright leds (εταιρια που βγαζει μουφα xml xml2 κλπ ) , και το "ραφακι" που πατουσαν τα led κρεμοταν στον αερα , στηριζοταν αποκλειστικα στην πιεση απο το βιδωμα του bezel . Δυσκολο να ειναι καλης κατασκευης. Μονο original Cree xml2 να εχει καλα θα ειναι .

Δεν το εχω ομως , αλλα εχουν περασει καποιοι απο τα χερια μου και δεν ηταν και τοσο καλοφτιαγμενοι .

για αυτο ειπα οτι πρεπει να το ψαξεις....κανε μια αναζητηση εδω με κριτηριο πχ τη δεσμη, flood κτλ
ο γιωργος εχει δικιο.. θες μικρο κατοπτρο με ενα λεντ, η μικρα οπτικα με πολλα λεντ (πρεπει να δεις συγκριτικα)

γιωργο ο Μετεορ δεν εχει μικρα οπτικα?

Ειχα παρει καποια απο aliexpress , και ειχαν ολα εννοειτε Lattice Bright leds (εταιρια που βγαζει μουφα xml xml2 κλπ ) , και το "ραφακι" που πατουσαν τα led κρεμοταν στον αερα , στηριζοταν αποκλειστικα στην πιεση απο το βιδωμα του bezel . Δυσκολο να ειναι καλης κατασκευης. Μονο original Cree xml2 να εχει καλα θα ειναι .

Δεν το εχω ομως , αλλα εχουν περασει καποιοι απο τα χερια μου και δεν ηταν και τοσο καλοφτιαγμενοι .
Γιαυτο το λογο προτεινα τον supfire m6, επειδη τα γνησια λεντ στους skyray σπανιζουν..

για αυτο ειπα οτι πρεπει να το ψαξεις....κανε μια αναζητηση εδω με κριτηριο πχ τη δεσμη, flood κτλ
ο γιωργος εχει δικιο.. θες μικρο κατοπτρο με ενα λεντ, η μικρα οπτικα με πολλα λεντ (πρεπει να δεις συγκριτικα)

γιωργο ο Μετεορ δεν εχει μικρα οπτικα?

Της Carclo φοραει (10507) , αυτα με την πιο στενή δέσμη για το υψος τους (10mm).

http://intl-outdoor.com/carclo-10507-triple-led-optic-lens-p-836.html

Καλημερα παιδια...γιωργο ευχαριστω, θα το κοιταξω...οταν λες μικρο κατοπτρο με ενα led ,η μικρα κατοπτρα με πολλα led, μπορεις να σωωσεις κανενα link?
Μια σκεψη μου...εαν πας σε μεγαλο κατοπτρο με ενα mtg2 led μηπως εχω μεγαλυτερο ανοιγμα δεσμης? Π.χ thrunite tn35?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλημερα παιδια...γιωργο ευχαριστω, θα το κοιταξω...οταν λες μικρο κατοπτρο με ενα led ,η μικρα κατοπτρα με πολλα led, μπορεις να σωωσεις κανενα link?
Μια σκεψη μου...εαν πας σε μεγαλο κατοπτρο με ενα mtg2 led μηπως εχω μεγαλυτερο ανοιγμα δεσμης? Π.χ thrunite tn35?
Απο 3 Χ xml2 μου αρεσει ο lumintop ps03...

ευχαριστω...σορυ εαν σας ζαλισα....εχω τωρα υλικο να διαβασω, και να δω:cool:

το ζητημα ειναι να εχουν τον φακο που θες

Καλή σας μέρα. Παρακολουθώ το φόρουμ μιας και είμαι τρελαμενος με τους φακούς. Ήθελα χρόνια τώρα να πάρω ένα φακό surefire και προσπαθώ να δω από που μπορώ να παραγγείλω χωρίς να πέσω θύμα.

Βλέπω ότι έχει βγει ο E2DL 500 lumens. Όταν κοιτούσα πλέον χρόνια είχαν ένα με σχεδόν τα μισά lumens.

Ποια είναι η γνώμη σας για τον καινούριο;

αν σε βολευουν οι δυο σκαλες για την δουελια που τον θες, ειναι πολυ ΟΚ.

Για τηνα γορα τωρα....τι να σου πω...απο καταστημα στην αμερικη δεν προκειται να στον πουλησουν -και ισως φας γερο τελωνειο, απο ελλαδα θα ειναι ΠΟΛΥ ακριβος

Η καλυτερη λυση ειναι να βρεις κανεναν αμερικανο στο ebay ή σε καποιο φορουμ να στον πουλησει, και να τον στειλει σαν δωρο με χαμηλη αξια

αν σε βολευουν οι δυο σκαλες για την δουελια που τον θες, ειναι πολυ ΟΚ.

Για τηνα γορα τωρα....τι να σου πω...απο καταστημα στην αμερικη δεν προκειται να στον πουλησουν -και ισως φας γερο τελωνειο, απο ελλαδα θα ειναι ΠΟΛΥ ακριβος

Η καλυτερη λυση ειναι να βρεις κανεναν αμερικανο στο ebay ή σε καποιο φορουμ να στον πουλησει, και να τον στειλει σαν δωρο με χαμηλη αξια

Κώστα σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση. Με βολεύει που έχει μια χαμηλή και μια ψηλή.

Ξέρω ότι είναι ακριβός ο φακός. Αλλά είναι ένας φακός για μια ζωή.

καλησπερα παιδια...μια ερωτηση...στο bangood το cn warehouse σημαινει οτι οι πααγγελιες φευγουν απο κινα,και το eu werahouse, οτι τα δεμματα μας ερχονται απον ευρωπη?

κανονακιας....
σχετιικο...μεσα σε 5-7 χρονια θα εχει απαρχαιωθει απο την εξελιξη των λεντ
επισης -προσωπικη αποψη- αλαλ ειναι υπερτιμοογημενοι για αυτο που προσφερουν. (εχω ακουσει για γελοια χαμηλες τιμες αντιπροσωπων στο Αμερικα).
Αξιζουν μονο για την αξιοπιστια τους και αυτο μονο αν βγαζεις το ψωμι σου εκει που πεφτουν σφαιρες.

ντενις τρομερος
ναι, αλλα οι τιμες απο ευρωπη ειναι λιγο τσιμπημενες

Dennis , στο banggood υπαρχουν και ατομα που δίνουν κουπονια για φακοτς και μπαταριες-φορτιστες. Ενας ειναι ο Martin (aka m4dm4x). Του στελνεις ενα email στο [email protected] (στα αγγλικα) και του ζητας κουπονι για καποιο προϊόν που θες .
Εχει και στο blog του καποιες προσφορες , m4dm4x.com

καλησπέρα σας, πριν μισό χρόνο είχα πάρει σε προσφορά έναν olight s15 στα 15 ευρώ ή περίπου εκεί. Πήγε η μικρή μου κόρη στη Γαλλία σε 20 ήμερο κάμπινγκ και το πρώτο πράγμα που της έκλεψαν μετά από μια νυχτερινή πορεία ήταν αυτός ο φακός. Πρέπει να τον αντικαταστήσω. Ποιά είναι η αντίστοιχη πρόταση αυτή την εποχή μέχρι 20 ευρώ είτε σε ΑΑ μπαταρία είτε σε 18650 αλλά με φόρτιση usb?

Και αυτός http://www.gearbest.com/led-flashlights/pp_349798.html?wid=21 με λιγότερα από 20 είναι πολύ καλός.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επίσης με ΑΑ ή 14500 μπαταρία, αυτός http://www.gearbest.com/led-flashlights/pp_368125.html?wid=21 είναι πιο φωτεινός από τον s15 και έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Όμως δεν έχει usb θύρα, αλλά με άλλα 3 βάζεις στην ίδια παραγγελία και έναν lii-100 και είσαι οκ!