Boxee media player

Απάντηση: Re: Απάντηση: Boxee media player

Είσαι σίγουρος οτι η προσφορά ειναι μονο για το τριήμερο και Όχι γενικα. πάντως εχει κυκλοφορήσει και ενα νεο boxee box Όχι απο την d-link απο μια την iomega (αν θυμάμαι Καλά)

Το λέει πάνω δεξιά.
Έχει και το iomega.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Boxee media player

Το λέει πάνω δεξιά.
Τα προιοντα τα οποια ειναι σε προσφορα για το τριημερο (Cyber Monday 2011)
μπορεις να βρεις εδω

To boxee δεν ειναι στην προσφορα αυτη, τοσο ειναι η τιμη του στο amazon.
Επισης δεν υπαρχουν 44 σε stock αλλα υπαρχουν 44 μαγαζια που πουλανε το boxee box μεσω amazon.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Boxee media player

Τα προιοντα τα οποια ειναι σε προσφορα για το τριημερο (Cyber Monday 2011)
μπορεις να βρεις εδω

Επισης δεν υπαρχουν 44 σε stock αλλα υπαρχουν 44 μαγαζια που πουλανε το boxee box μεσω amazon.

Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις, που είναι πολύτιμες για τους μη γερμανομαθείς, όπως εγώ.
Το βασικό μου ερώτημα, ανεξάρτητα από τις προσφορές, αφορά στο εάν το φτηνό boxee box είναι το ίδιο, ως προς τις δυνατότητες, και ειδικά, ως προς τη συγκεκριμένη, με το νεώτερο και ακριβότερο μοντέλο.

Ο λόγος που επιμένω είναι ότι η τιμή των 139.95 είναι αρκετά μικρότερη από την τιμή που πουλιέται από το open247, έστω και αν δεν το έχει διαθέσιμο, όπως φαίνεται.

δεν νομιζω οτι μπορει να γνωριζει καποιος για να σου απαντηση.
γιατι ομως δεν στελνεις ενα μαιλ σε amazon ή στο boxee (d-link);

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Boxee media player

Σωστα - σε 44 μαγαζια (με παρεσυρε το neu=νεος και δεν ανοιξα παραπερα) αλλα μονον ενα στη τιμη αυτη!

καλη προσφορα αν οντως δεν εχει καμμια διαφορα με το πιο καινουριο
μηπως γνωριζει κανενας εαν μπορω να δω live streaming απο διαφορες σελιδες του internet
με ενδιαφερει γιατι βλεπω αγωνες ποδοσφαιρου απο σαιτς με τη βοηθεια του sopcast,flash etc.
το εχει δοκιμασει κανεις?

Επανέρχομαι ζητώντας από τους ειδικούς να μου πουν εάν το αμερικάνικο προϊόν (amazon.com) έχει διαφορές από εκείνο της Ευρώπης, δηλαδή σε PAL και NTFS

Επανέρχομαι ζητώντας από τους ειδικούς να μου πουν εάν το αμερικάνικο προϊόν (amazon.com) έχει διαφορές από εκείνο της Ευρώπης, δηλαδή σε PAL και NTFS
Mα δεν ειναι αμερικανικο προϊον, σε ολους κοινο ειναι. Δεν ξερω απο θεμα τροφοδοσιας μονo, γιατι εκει εχουν 110-120V

Mα δεν ειναι αμερικανικο προϊον, σε ολους κοινο ειναι. Δεν ξερω απο θεμα τροφοδοσιας μονo, γιατι εκει εχουν 110-120V

Εννοώ, εάν είναι όπως το WD TV Live που έχει άλλη έκδοση (άλλο κωδικό) για Ευρώπη (PAL) και άλλη για Αμερική (NTFS).

Re: Απάντηση: Boxee media player

Γιατι δεν παιζει το Avatar 3D παρα μονο ηχο και υποτιτλους;

αφου σου ειπα βρε evam7. Το παιζει!! Το κατεβασα και το ειδα με υποτιτλους και ολα. Avatar 3D SBS 20 Gb αρχειο. Δοκιμασε να κατεβασεις αλλη version του εργου. Επισης δοκιμασες εαν παιζει στα αλλα media players που εχεις??

εγω παντως δεν εχω καταλαβει ακομα ποιο ειναι το παλιο και πιο ειναι το καινουργιο.

φιλε Antony το εχω δοκιμασε σε 3-4 ταινιες που οι υποτιτλοι χαλασανε στην μεση της ταινιας και επαιξε. Μαλιστα την πρωτη φορα που το εκανα πραγματικα εντυπωσιαστηκα. Δεν το χρησιμοποιω παντως συχνα καθως φροντιζω να κατεβαζω τουσ υποτιτλουσ μονος μου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Boxee media player

αφου σου ειπα βρε evam7. Το παιζει!! Το κατεβασα και το ειδα με υποτιτλους και ολα. Avatar 3D SBS 20 Gb αρχειο. Δοκιμασε να κατεβασεις αλλη version του εργου. Επισης δοκιμασες εαν παιζει στα αλλα media players που εχεις??
Δεν παιζει σε κανενα (ουτε στο Dune Max), κατεβασα δυο διαθεσιμες εκδοσεις. Θα δουμε...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Boxee media player

Δεν παιζει σε κανενα (ουτε στο Dune Max), κατεβασα δυο διαθεσιμες εκδοσεις. Θα δουμε...
Βρε μήπως κατεβασες το full blu ray 3d?
Είναι λογικό να μην το παίζουν αφού δεν είναι sbs αλλά frame packing

Καλημέρα σε όλους.
Εχθές απέκτησα κι εγώ το boxee.
2 ερωτήσεις:
όλα τα αρχεία όταν τα παίζει, δείχνει ότι η ανάλυση είναι 720p ενώ τα αρχεία είναι 1080p. Πρέπει να ρυθμίσω από κάπου την ανάλυση του player?
Επίσης, σε κάποια 3d αρχεία τους υπότιτλους τους φέρνει στο κέντρο κανονικά και σε κάποια τους δείχνει δεξιά κι αριστερά της οθόνης. Μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό?
Ευχαριστώ.

Καλημέρα σε όλους.
Εχθές απέκτησα κι εγώ το boxee.
2 ερωτήσεις:
όλα τα αρχεία όταν τα παίζει, δείχνει ότι η ανάλυση είναι 720p ενώ τα αρχεία είναι 1080p. Πρέπει να ρυθμίσω από κάπου την ανάλυση του player?
Επίσης, σε κάποια 3d αρχεία τους υπότιτλους τους φέρνει στο κέντρο κανονικά και σε κάποια τους δείχνει δεξιά κι αριστερά της οθόνης. Μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό?
Ευχαριστώ.
Στο μενου/display ρυθμιζεις την αναλυση εξοδου, οπως καιτους υποτιτλους :
"settings/general/display-->check το κουτι στο 3D frame compatible και απο κατω currently active 3D mode --> SBS" (απο απαντηση του amanwithaplan σε ερωτηση μου)

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Άν εύρισκα και τα μενού που μου λες καλά θα ήταν.....
Sorry είμαι νέος χρήστης....