βουβάλια ξανά...

Απάντηση: Re: βουβάλια ξανά...

...
Οπότε, το μόνο που χρειάζομαι είναι κι ένα κουτάκι να φτιάξω και τα τσιτσιμπλίκια τα άλλα (βύσματα, καλώδια κλπ.). Είμαι σωστός?

Κουτί πήραμε αυτό από εδώ
Το δικό μας έχει ασημί πρόσοψη. Κόστος 122,28ευρώ τα δύο

εδώ είμαστε

βρε υπερηχα, παντου διαβαζω για την σημασια της τροφοδ. στα μπαφαλο.
ποιας τροφοδ? της γενικης? τα placid δεν αρκουν?
η μιλαμε για την δυνατοτητα επιμερους τροφοδ του καθε κομματιου με τις τρυπουλες γυρω απο το dac chip? αυτος ο αποπανω οροφος! αυτο δεν κανει?

Η σημασία της τροφοδοσίας ισχύει για ο,τιδήποτε θέλει ρεύμα.

Το Placid είναι ενα τροφοδοτικό σαφώς καλύτερο του LCDPS και πολύ καλύτερο γενικώς άλλων τροφοδοσιών που συναντάμε σε σοβαρές κατασκευές και ΦΥΣΙΚΑ μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο.
Ο απο πάνω όροφος είναι ειδικά και μόνο γιά το sabre.
Και οι τρύπες είναι γιά τις άλλες τροφοδοσίες που για την ώρα τις αναλαμβάνει το Placid, αλλά μπορείς να τις παρακάμψεις, αν θες.
Όπως είναι είναι μια χαρά θα έλεγα, το δίπατο.
Αλλά σε κάποια ευκαιρία ίσως πειράξω το τροφοδοτικό.

οκ θενκσ διοροφο και placid, αμα κανεις κατι ποιο εξτριμ ανεβασε το...

το διόροφο έρχεται μαμά.
Ειλικρινά δεν ξέρω αν κάτι που θα κάνω θα δώσει βελτίωση.
Η ποιότητα του βουβαλιού και αυτό που παίρνεις από τις όποιες μέχρι τώρα λύσεις είναι τόσο μεγάλη που το μόνο που θες είναι να φρενάρεις και να απολαύσεις.
Όλα τα άλλα είναι καθυστερήσεις που δεν έχεις την πολυτέλεια να κάνεις.

Νομίζω έχω γράψει ότι οταν πήρα το καινούργιο 32άρι, το είχα στο χαρτόνι 20 μέρες και δεν το έβαζα στο κουτί αντί του 24αριού γιατί δεν ήθελα να χάσω ένα πρωϊνό ακρόασης.

το διόροφο έρχεται μαμά.
Ειλικρινά δεν ξέρω αν κάτι που θα κάνω θα δώσει βελτίωση.
Η ποιότητα του βουβαλιού και αυτό που παίρνεις από τις όποιες μέχρι τώρα λύσεις είναι τόσο μεγάλη που το μόνο που θες είναι να φρενάρεις και να απολαύσεις.
Όλα τα άλλα είναι καθυστερήσεις που δεν έχεις την πολυτέλεια να κάνεις.

Νομίζω έχω γράψει ότι οταν πήρα το καινούργιο 32άρι, το είχα στο χαρτόνι 20 μέρες και δεν το έβαζα στο κουτί αντί του 24αριού γιατί δεν ήθελα να χάσω ένα πρωϊνό ακρόασης.

με φτιαχνεις...
εχω ενα αρκετα καλο dac που στηριζεται στο ad1865nk με λαμπατο αναλογικο σταδιο. θα προσπαθησω να "χωσω" και το μπαφαλο μεσα για τρελα αποτελεσματα...

Ενημερώθηκα μόλις από τον Brian πως:

" I hope to have the Legato available on the web site by the end of the day"

Όσοι πιστοί προσέλθετε... :drummer:

χοντρικά, θυμάται κανείς τις διαφορές μεταξύ του λεγάτου και του ιβυ ΙΙΙ?

χοντρικά, θυμάται κανείς τις διαφορές μεταξύ του λεγάτου και του ιβυ ΙΙΙ?

το διάβασα εδώ...
όχι ότι πήρα την χοντρική απάντηση που ήθελα, αλλά βρήκα και άλλα ενδιαφέροντα πραγματάκια...:2thumb22sup:

το διάβασα εδώ...
όχι ότι πήρα την χοντρική απάντηση που ήθελα, αλλά βρήκα και άλλα ενδιαφέροντα πραγματάκια...:2thumb22sup:

πες πες ...για πες :listen:

τι να πω...
διαβάστε.
πχ περί μη συναρμολόγησης του buffer γιά se (αν δεν το θες), περί ζέστης, περί 12 ή 15 βολτ, περί τροφοδοσίας κλπ

τι να πω...
διαβάστε.
πχ περί μη συναρμολόγησης του buffer γιά se (αν δεν το θες), περί ζέστης, περί 12 ή 15 βολτ, περί τροφοδοσίας κλπ

ΑΑΑΑααα σορρυ αλλα πολυ ζεστη.....
Για το πως παιζει σε σχεση με το ΙΙΙ νομιζα οτι καταφερες να μαθεις.
Αναμονη λοιπον ετσι και αλλιως αντε 1-2 να το εχουν δοκιμασει.

καλά δεν είναι θέμα.
είναι φρέσκο και σε 10 μέρες το έχεις.
Φυσικά θέλει να έχεις ξεκάθαρη γνωμη γιά το ΒΙΙ.
Αλλά γιά την ώρα είμαι πηγμένος.
Τρέχουν πολλά πρότζεκτ στη σοφίτα και δεν θέλω πολλά μαζί. Πρέπει να κατασταλάζω πρώτα.

Λέει πως παίζει διαφορετικά το IVY σε σχέση με το LEGATO χωρίς να μπορεί να πει ποιό του αρέσει περισσότερο...κρίμα, περίμενα πιο ενθουσιώδη σχόλια!
Παρήγγειλα πάντως και 2 amplimo 50VA να το τροφοδοτήσω και περιμένω...