bufallo 32.s - now in down town

λογικά θα παραλάβω γύρω στις 10-15 Αυγούστου, οπότε από Σεπτέμβρη βλέπουμε, θα ρίξω και ένα διαβασματάκι στο νήμα στο diyaudio και βλέπουμε

να σε πώ ..... με τα μονόδρομα που έχω και τις κόρνες που ετοιμάζω θα υπάρξει διαφορά ???
ή θα το ακούω μόνο με τα artemis ?? :flipout:

Eίναι τόσο μεγάλη η διαφορά που ακούγεται και με μονόδρομα! :p

Σοβαρά τώρα έχεις πολύ παιχνίδι. Τόση ώρα μιλάμε για στάδια εξόδου και ακόμα δεν έχουμε πει τίποτα για τροφοδοσίες. Ψάξε για ελεύθερο χρόνο. :chinese:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: bufallo 32.s - now in down town

Θέλω ένα κύκλωμα για "να φορτιζουν οι μπαταριες οταν δεν

λειτουργη αλλιως δεν γλυτωνης το θορυβο των regulator
."

Επίσης θέλω ένα κύκλωμα μιας και "επίσης χρειαζεσαι μπαταριες μικρης εσωτερικης αντιστασης και

να τους κανης bypass με πυκνωτες χαμηλου esr.
" (πως θα τα κάνω όλα αυτά; )

αφου τα κανης ολα αυτα παιζεται αν ακουγονται καλυτερα απο ενα

καλο τροφοδοτικο.

αλλοι λενε ναι αλλοι οχι
.

Λέω να δοκιμάσω.
Θα με βοηθήσετε;
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρω...

αμα παρης τους τους μετασχηματιστες που πουλανε οι ιδιοι οι twisted pear

ειναι καλης ποιοτητας.

αν θελης μεγαλυτερους εχω παρη πολλες φορες απο το γιατρα και δεν εχω

προβλημα.

εχουν και δακτυλιδια λαστιχενια αν και συνηθως βουιζουν οι μεγαλοι

μετασχηματιστες.

αν εξακολουθης να θελεις μπαταριες τοτε βαζη ενα ρελε με ενα διακοπτη που

οταν κλεινη το buffalo να συνδεονται οι μπαταριες και οταν ανοιγη να

αποσυνδεονται.

bypass εννοω ηλεκτολυτικο η mkp παραλληλα με την μπαταρια.

τωρα για τυπο μπαταριας εχει ασχοληθη ο internet king και ο ακριβοπουλος

αλλα δεν θυμαμαι τη χρησιμοποιουν.

Με τον τρόπο που παίρνω i2s δεν είναι δυνατή η άμεση εναλλαγή Α-Β μεταξύ i2s & spdif coaxial.
Θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω τι εννοώ.
Η επιλογή i2s – coax γίνεται μέσω jumper.
Με κλειστό το pc επιλέγω spdif και παίζει.
Με το που ανοίγω το PC η spdif αρνείται να παίξει. Άμα κλείσω το pc ή αποσυνδέσω το καλώδιο i2s η spdif παίζει πάλι.

Θεώρησα ότι είναι θέμα Dground αλλά μετά από κάποια πειράματα δεν έβγαλα άκρη.

Από τη Juli@ παίρνω D1 D2 DCK με cat5 1 μέτρο (εντυπωσιάστηκα που έπαιξε κατευθείαν στο ένα μέτρο). Αυθαίρετα τα συνέδεσα σε πορτοκαλί, καφέ, πράσινο. Ακόμα και χωρίς να έχω συνδέσει τα ζεύγη τους πορτοκαλι-ασπρο, καφε-ασπρο, πρασσινο-ασπρο με ground παίζει το i2s.

Δοκίμασα να κάνω τα παρακάτω με τα ζεύγη:
πορτοκαλι-ασπρο, καφε-ασπρο, πρασσινο-ασπρο όλα ενωμένα μεταξύ τους και από τις δύο πλευρές του cat5.

Από την πλευρά του pc έβαλα ground:
σε διάφορα σημεία του σασί του pc.
Στο coaxial ground της juli@

Από την πλευρά του dac:
ground μαζί με το Dground του spdif
Ground στο σασί του player που έδινε spdif

Ίσως έχω κατανοήσει λάθος το πώς πρέπει να κάμω τις συνδέσεις στα ζεύγη – θα το ψάξω και άλλο.

Γενικότερα, όταν θα σκεφτώ το πώς θα είναι το σασί του, θα πρέπει να υπολογίζω και ένα εύκολο τρόπο χειρισμού των jumpers και επιλογής εισόδου εξωτερικά στο κουτί του.

Με τον τρόπο που παίρνω i2s δεν είναι δυνατή η άμεση εναλλαγή Α-Β μεταξύ i2s & spdif coaxial.
Θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω τι εννοώ.
Η επιλογή i2s – coax γίνεται μέσω jumper.
Με κλειστό το pc επιλέγω spdif και παίζει.
Με το που ανοίγω το PC η spdif αρνείται να παίξει. Άμα κλείσω το pc ή αποσυνδέσω το καλώδιο i2s η spdif παίζει πάλι.

Θεώρησα ότι είναι θέμα Dground αλλά μετά από κάποια πειράματα δεν έβγαλα άκρη.

Από τη Juli@ παίρνω D1 D2 DCK με cat5 1 μέτρο (εντυπωσιάστηκα που έπαιξε κατευθείαν στο ένα μέτρο). Αυθαίρετα τα συνέδεσα σε πορτοκαλί, καφέ, πράσινο. Ακόμα και χωρίς να έχω συνδέσει τα ζεύγη τους πορτοκαλι-ασπρο, καφε-ασπρο, πρασσινο-ασπρο με ground παίζει το i2s.

Δοκίμασα να κάνω τα παρακάτω με τα ζεύγη:
πορτοκαλι-ασπρο, καφε-ασπρο, πρασσινο-ασπρο όλα ενωμένα μεταξύ τους και από τις δύο πλευρές του cat5.

Από την πλευρά του pc έβαλα ground:
σε διάφορα σημεία του σασί του pc.
Στο coaxial ground της juli@

Από την πλευρά του dac:
ground μαζί με το Dground του spdif
Ground στο σασί του player που έδινε spdif

Ίσως έχω κατανοήσει λάθος το πώς πρέπει να κάμω τις συνδέσεις στα ζεύγη – θα το ψάξω και άλλο.

Γενικότερα, όταν θα σκεφτώ το πώς θα είναι το σασί του, θα πρέπει να υπολογίζω και ένα εύκολο τρόπο χειρισμού των jumpers και επιλογής εισόδου εξωτερικά στο κουτί του.

οποτε χωρις αμεση εναλαγη δεν καταλαβαινης διαφορα;

μαλλον ειναι πολυ μικρη η διαφορα.

Eίναι τόσο μεγάλη η διαφορά που ακούγεται και με *μονόδρομα! :p :flipout::flipout:

Σοβαρά τώρα έχεις πολύ παιχνίδι. Τόση ώρα μιλάμε για στάδια εξόδου και ακόμα δεν έχουμε πει τίποτα για τροφοδοσίες. Ψάξε για ελεύθερο χρόνο. :chinese:

ρε σεις πραγματικά τώρα έχω 4 ζευγάρια πολυδρομα διαθέσιμα με πολλά λιάρικα μπάτζετ τα πάμε κόντρα με οποιοδήποτε μονόδρομο θετε ? ( εξαιρούνται μόνον οι πολυδρομες κόρνες και αυτές καλοζυγισμένες )

ρε σεις πραγματικά τώρα έχω 4 ζευγάρια πολυδρομα διαθέσιμα με πολλά λιάρικα μπάτζετ τα πάμε κόντρα με οποιοδήποτε μονόδρομο θετε ? ( εξαιρούνται μόνον οι πολυδρομες κόρνες και αυτές καλοζυγισμένες )

κοντρα σε τι ρε βασιλη;

μονο στις μεσαιες εχουν ελπιδα τα μονοδρομα.

Δεχομαι να τη φιλοξενησω εγω την κοντρα Μπιλ, μια και το σπιτι εχουμε καλο σερι.
Κουβαλατε ομως εσεις, ετσι? Και βεβαια μιλαμε για λογικες συγκρισεις 8αρι μονοδρομο vs 8αρι πολυδρομο, μη μου κουβαλησετε κανα grande:grinning-smiley-043

Η πλακα ειναι να σου κουβαλησουν κανενα διδρομο 6αρακι με κανενα κουνουποδιωχτη,οπως ειναι και η πλειοψηφια των ηχειαντζων.Εκει να δεις γελιο.Και το χειροτερο οι ιδιοκτητες τετοιων γελοιων υλοποιησεων ειναι οι πρωτοι που θαβουν τα πολυδρομα...μη χε....

Η πλακα ειναι να σου κουβαλησουν κανενα διδρομο 6αρακι με κανενα κουνουποδιωχτη,οπως ειναι και η πλειοψηφια των ηχειαντζων.Εκει να δεις γελιο.Και το χειροτερο οι ιδιοκτητες τετοιων γελοιων υλοποιησεων ειναι οι πρωτοι που θαβουν τα πολυδρομα...μη χε....

...εχει γινει και αυτο, και με 1, αλλα και με δυο 6μισαρακια. Μην κοιτας που δεν γραφονται.
Και μαλιστα ο χωρος μου ειναι μεγαλος και περιεργος (στρατωνα) - δεν προλαβες να ερθεις και να καταλαβεις - και συνηθως πεφτει γελιο.

Αλλα και στου Βασιλη το σπιτι (πουσε ρε παληηηηηηνννηηηηη??) ενα χαιενταδικο ηχειο, αν θυμαμαι καλα πηγε για βρουβες. Αν θελει ας γραψει ο ιδιοκτητης...

Κατα τ αλλα ελευθερο φορουμ ειμαστε, μπορει να μπεινει ο καθενας να γραφει οτι θελει, αμα δεν τα βαλεις ομως να παιξουν ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ, ολα ειναι φαντασιες, θεωριες, παπαρολογιες, αερολογιες, μπουρδολογιες, κλπ.

Κατα τ αλλα ελευθερο φορουμ ειμαστε, μπορει να μπεινει ο καθενας να γραφει οτι θελει, αμα δεν τα βαλεις ομως να παιξουν ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ, ολα ειναι φαντασιες, θεωριες, παπαρολογιες, αερολογιες, μπουρδολογιες, κλπ.

Καλα απο αυτες τελευταια γεμισε ο χωρος.

Θα κανουμε κανενα συγκριτικο με dac's?
Τωρα που μαζευτηκαν πολλα buffalo Αθηνα,να φερουμε κανα δυο non-os,κανενα χαιενταδικο και να δουμε που στεκουμε.Να ανοιξουμε κανενα νεο θεμα σχετικα?

Καλα απο αυτες τελευταια γεμισε ο χωρος.

Θα κανουμε κανενα συγκριτικο με dac's?
Τωρα που μαζευτηκαν πολλα buffalo Αθηνα,να φερουμε κανα δυο non-os,κανενα χαιενταδικο και να δουμε που στεκουμε.Να ανοιξουμε κανενα νεο θεμα σχετικα?

Πολυ καλη ιδεα.

Και επειδη εχει πλακα να κανεις τον κακο (κοπυραιτ κυριος Τυροβολας)
να ειναι και ΤΥΦΛΟ τεστ.
Να δουμε τι ακουει ο καθενας και ποσα απιδια πιανει ο σακος.
Ακουω συνεχεια υπερθετικα σχολια (μονο ο Τασος παρατηρησα να γραφει πολυ προσγειωμενα)
και επειδη πιστευω οτι ορισμενοι λενε υπερβολες, θα ηθελα να δω τι υποτιθεται οτι ακουει ο καθενας και τι ακουει στην πραγματικοτητα.

Δε μενει λοιπον παρα να οριστει ενα "καλο" συστημα και να γινει τεστ. Θα προτεινα ενα "καταξιωμενο" dac πχ Benchmark, ενα Bufallo και ενα του κωλου πχ BS. Blind ομως.

Για πεστε :grinning-smiley-043