Buffalo III : Κατασκευή

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Buffalo III : Κατασκευή

Συμφωνώ
Αυτό λέω στη ουσία, η ΤΡ μπορεί να είναι ακριβή, αλλά δε θα χαρακτήριζα τη δουλεία τους προχειροδουλειά
Σίγουρα έμαθαν πολλά όλο αυτό τον καιρό
Και σίγουρα έχουν άκρες που κάνεις δεν αποκτά εύκολα στην ESS

ναι το μεγαλυτερο κακο ειναι οτι δεν υπαρχη συνεπεια στις παραγγελιες αλλα πρεπη να τους κυνηγας με το τουφεκι για να τους δωσεις ευρα.

συμφωνεις οτι το benchmark ειναι πιο πριματο απο το βουβαλι;

Γενικά ποτέ δεν το είχα με τα ‛επίθετα’ στον ήχο. Πιο σκληρό στα πρίμα. Αν και περισσότερο η στερεοφωνική σκηνή και η ευκρίνεια του ήχου είναι που με κρατά κοντά στο βουβάλι. Και το 24/192 στα υπέρ.

Πιστευω οτι το βουβάλι σας αρέσει γιατι εχει πτωση στο μεσοϋψηλό φάσμα
τεσσερα εχω δοκιμάσει και σε διαφορετικά συστηματα....το ιδιο
Εκεί που φωνές κιθάρες-βιολια κτλ είναι στο φόρτε τους σου ''παιρνει'' οποια σκληράδα και επιθετικότητα αλλά τις ακους γιατι είναι οι θεμελιωδεις τους συχνότητες και ισχυρες.
Με ενοχλεί γιατι εκει ''σκάνε'' οι αρμονικές των μεσοχαμηλών και ψιλοχάνεις την ατάκα τους, στα φωνητικά και τα αλλα ''σκάνε'' παραπάνω που τις δίνει...και δεν σου φαινεται οτι εχει θέμα.
Αυτη είναι η αποψη μου :-))
Αν το συστημα είναι προβολικό (που τα περισσοτερα τόχουν) ταιριάζει

Για την ωρα εχω κάνει μερικές αλλαγες στου Μπακ σε πυκνωτες εξόδου (από ηλεκτρολυτικούς σε ομπλιγκατο, διαφορες τιμές) και καλώδια (χαλκούς 6Ν)...τα ιδια
από τα καλώδια μπορω να πω πήρα παραπάνω...
πάμε για σαλας....
και βλέπουμε

καλά ρε....
εσύ τα ακούς όλα αυτά?:worshippy:
να σε στείλουμε στο Χάρβαρντ...
δυό τραγουδάκια είπαμε να ακούσουμε και συ μας έκανες το φάσμα φέτες...:Banane0:

ναι το μεγαλυτερο κακο ειναι οτι δεν υπαρχη συνεπεια στις παραγγελιες αλλα πρεπη να τους κυνηγας με το τουφεκι για να τους δωσεις ευρα.

συμφωνεις οτι το benchmark ειναι πιο πριματο απο το βουβαλι;

δεν καταλαβαίνω γιατί σε κάθε συζήτηση πρέπει να έρχεται στην επιφάνεια αυτό το πράμα.
Μιλάμε για εντελώς ασύγκριτα πράγματα....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Buffalo III : Κατασκευή

δεν καταλαβαίνω γιατί σε κάθε συζήτηση πρέπει να έρχεται στην επιφάνεια αυτό το πράμα.

Για το ‛πράγμα’ (dac-1) το είχε ο και ο nbullamatsis … και μόλις το έβαλε αγγελία… (νομίζω και ο Μπακ)
Γιατί θες δε θές το dac-1 είναι γνώριμο σε πολλούς μας
Άρα συχνά βολεύει για benchmark :D

το είχα και εγώ πριν δυό χρόνια.
Μόλις πήρα το ζώο πήρε δρόμο.

σίγουρα για benchmark με την αυστηρή έννοια του όρου κάνει.

δεν καταλαβαινω γιατι σε πειραξε.

ο tmuju με καλυψε.

δεν καταλαβαινω γιατι σε πειραξε.

ο tmuju με καλυψε.

δεν το είπα για σένα.
απλά βρήκα την δική σου φράση και την κουοτάρησα για πιό εύκολα

(γενικά δεν θέλω να ξαναμπω στην διαδικασία να αναφέρω γιατί δεν μου αρέσει το benchmark)

Κάθησα και διάβασα για την τροφοδοσία αλλά salas. Δεν κατάλαβα τίποτα (δηλώνω παντελώς άσχετος από ηλεκτρονικά) Οπότε ερώτηση : Επειδή μου άρεσε η ιδέα του Guybrush, δηλ dual mono στο στάδιο εξόδου κι ένα τρίτο στο βουβάλι, υπάρχει θεός ρε λεβέντες να απευθυνθούμε ?

καλά είναι να τον τσιγκλάς λίγο, αλλά...άστο
και εγώ που τα ζήτησα, με βλέπω να ζορίζομαι

τα απλά Placid δεν είναι απλά... shunt regulators είναι επίσης...
αλλά δεν έχουν το ίδιο όνομα

τα απλά του αχλάδα είναι αλλα

Κανονίστε ρε βλαμένα να τα κάψετε .. ( έχω κάψει καρδιές .. εγώ ) :ADFADF1: μήν κάνετε πειράματα με το πλακετάκι με δύσκολα κόλπα .

στείστε το κανονικά και μετά πάτε για άλλα ..

Κι εγώ θέλω πάρα πολύ να φτιάξω τα salas, μάλιστα πριν καιρό είχα πει και στον Buck να μου στείλει κάτι πλακέτες που του είχαν μείνει, αλλά τελικά με τόσες δουλειές, μετακομίσεις κλπ δεν έχω χρόνο ούτε να ...
Πολύ θα ήθελα κι εγώ κάποιον με λίγο περισσότερο χρόνο να μου τα φτιάξει...αν μπορεί κάποιος κάνω ανοιχτή πρόσκληση γιατί δεν με βλέπω να ξεμπερδεύω σύντομα...

καλά είναι να τον τσιγκλάς λίγο, αλλά...άστο
και εγώ που τα ζήτησα, με βλέπω να ζορίζομαι

τα απλά Placid δεν είναι απλά... shunt regulators είναι επίσης...
αλλά δεν έχουν το ίδιο όνομα

τα απλά του αχλάδα είναι αλλα

Από αυτά τα δύο τί θα πρότεινες δλδ? Μιλάμε για πλήρες κιτ

http://www.twistedpearaudio.com/power/placidbp.aspx

http://www.twistedpearaudio.com/power/lcdps.aspx

Κανονίστε ρε βλαμένα να τα κάψετε .. ( έχω κάψει καρδιές .. εγώ ) :ADFADF1: μήν κάνετε πειράματα με το πλακετάκι με δύσκολα κόλπα .

στείστε το κανονικά και μετά πάτε για άλλα ..

:FSGSFGS4:

Εγώ θα πρότεινα τα Placid (αυτά έχω πάνω κιόλας), αν και στη θέση σου αν ξεκίναγα τώρα θα έβαζα τον κ..λο μου κάτω και θα έφτιαχνα salas!

VaSiLiS-T, είσαι η μοναδική περίπτωσης καμένου βουβαλιού που ξέρω :D είχα φάει και εγώ μεγάλη τρομάρα από την ιστορία σου.

Exp4nder, πάρε υλικά και θα σε επισκεφτώ, δεν έχω ακούσει το σύστημα σου. Μετά από τόσα και τόσα που κατασκεύασες εδώ θα κολλήσεις?

FragoulisNaval , είχα την εντύπωση ότι την εποχή των λύκων είχες κάνει τροφοδοτικά με σαν τα TP

Είναι ευκαιρία ΙΜΗΟ να συντονιστείτε και σε group buys για τα παρελκόμενα.

Και στην τελική κανονίζουμε ένα ΣΚ να μαζευτούμε να σηκώσουμε τα μανίκια και να ζητήσουμε και από πιο έμπειρα μέλη να βοηθήσουν.

εγώ αυτή τη στιγμή έχω στο ζώο placid και στο σαμάρι (λεγκάτο) pcbps.
αλλά είπα να βάλω τον κώλο μου κάτω ....επίσης

(κάτι τέτοια μας φάγανε....)