πού βρε 3 Bipolar?
σίγουρα μεγάλη λύση...
όπως λέμε μεγάλο κανάλι
BTW, για μετρήσεις κλπ και να μην τινάξω τα πάντα στον αέρα, εκτός από πολύμετρο τι άλλο θα χρειαστώ;
Καλά, την αρμένικη βίζιτα στο Σάββα θα την κάνω σίγουρα...
Ναι, αλλά άμα είναι να παραγγείλουμε custom μετασχηματιστή, δε θα πρέπει να ξέρουμε εξαρχής τι θα βάλουμε;
BTW, για μετρήσεις κλπ και να μην τινάξω τα πάντα στον αέρα, εκτός από πολύμετρο τι άλλο θα χρειαστώ;
Καλά, την αρμένικη βίζιτα στο Σάββα θα την κάνω σίγουρα...
δεν θελη να μπει στο νοημα.
θελη να τα μαζεψη ολα να του φτιαξη καποιος και τελος.
οχι σαν και εμας.
Μα δεν είμαστε αμιγώς ντιούηδες!
Θέλουμε ένα καλό ντακ να κάνει τη δουλειά μας, αυτό είναι όλο! Γι' αυτό και θέλουμε τα καλά εξαρχής. Μουσική είπαμε ν' ακούσουμε, όχι να μας βγει η ψυχή...
Εγώ εδώ είμαι τυχερός, έχω τον Γιατρά στα 500 μέτρα (στην ευθεία) και μιας και είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τις λύσεις του δεν έχω δοκιμάσει κανέναν άλλο. Για έναν μετασχηματιστή κατά παραγγελία μιλάμε για αναμονή συνήθως έως μιας εβδομάδας, αναλόγως της εποχής.
Υπάρχουν όμως και άλλοι στην Αθήνα τους οποίους έχουν προτιμήσει άλλα παιδιά.
Για "αγκαζάρισμα" είμαι πάντα διαθέσιμος.. :smile:
εγώ πιστεύω ότι τα παιδιά πρέπει να διαβάσουν ΠΟΛΥ προσεκτικά ΤΙ κάνει το ivy και ΤΙ το λεγκάτο.
Επίσης τις εναλλακτικές στησίματός τους που συνεπάγονται τις ανάλογες τροφοδοσίες.
Επίσης τη χρήση που θα έχουν τελικά balanced se πχ.
Επίσης το σοβαρό ενδεχόμενο να αρχίσουν (τουλάχιστον) ή και να καταλήξουν τελικά με χωρίς αναλογικά στάδια και να ψάξουν εξ αρχής για πυκνωτές (ρωσίδες που λένε).
Είπαμε: το ζόρι είναι α) να στηθείς στην ουρά
β) να χτυπήσεις το ζώο
γ) να έρθει
δ) να το κάνει να λαλήσει με μιά αξιοπρεπή τροφοδοσία.
Μετά, και αφού συνέλθεις από το άκουσμα η αλλαγή ή η προσθήκη ενός επιπλεον ή διαφορετικού τροφοδοτικού είναι απλούστατη διαδικασία.
Επίσης: (για τους μη έχοντες καλή σχέση με κολλητήρια).
Το βουβάλι χρειάζεται 5-6 κολλήσεις και λαλεί out of the box που λενε.
Σκεφτήκατε 3 bipolar ποσες θέλει?
Αφού τον εμπιστυεύεται ο ΑΓΔ τότε τί να πούμε εμείς..........Πάντως όποιες άλλες εναλλακτικές ευπρόσδεκτες!
αλεξ εχω και amplimo και γιατρα και δεν ειδα καμια διαφορα.
οκ τότε! Για το balse τί λες?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.