Buffalo III : Κατασκευή

Το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να τα προβλέψεις όλα αυτά από την αρχή.

Για παράδειγμα, το femto θα ελέγχει και power on/off? Αν ναι, θέλεις ανεξάρτητο τροφοδοτικό για αυτό το οποίο θα δίνει συνέχεια ρεύμα και μετά τρόπο να αναβοσβήνεις το κυρίως τροφοδοτικό (το οποίο θα έχει φτάσει να είναι 3-4 μετασχηματιστές αν συνεχίσουμε έτσι.. :p), για παράδειγμα έναν ρελέ.

Αλλά αυτά έρχονται τρώγοντας.

Για αρχή, εκτός από Buffalo, επιλογέα εισόδου, sidecar, toslink module(s) και IVY/Legatto θα έχεις να τροφοδοτήσεις και άλλα πράγματα; Π.χ. θα βάλεις και USB?

H τρίτη παραγγελία θα περιλαμβάνει toshlink (γιατί μέχρι τώρα είναι out of stock), femto (όταν βγεί) και USB αλλά όχι αυτό που κυκλοφορεί ήδη. Διάβασα στο manual ότι θα βγάλουν άλλη πλακέτα που θα δέχεται 32/384 σήμα. Οπότε καταλαβαίνεις τί έχει να γίνει εκεί μέσα.....

PS : Εγω στα λεγα ότι οι μετασχηματιστές που θα μπούνε στο βουβάλι θα είναι μεγαλύτεροι από του ολοκληρωμένου μου.....:smash:

Τώρα που το σκέφτομαι μήπως να πήγαινα Γερμανία να έπαιρνα κανα mini πυρηνικό εργοστάσιο ? Γιατί για τέτοιο μας βλέπω στο τέλος να καταλήγουμε.....

μετρησα την καταναλωση του βουβαλιου μου και ειναι 38.5 ολακληρα watt.

μονο να πω οτι το καθε καναλι το ucd700 καταναλωνη 15watt και πρεπει να

ανεβασεις παρα πολυ την ενταση για να φταση τα 38 watt ενω του Ucd2k

ειναι 35watt.

αυτα τα shunt regulator καινε τα αντερα τους.

Απάντηση: Re: Buffalo III : Κατασκευή

αυτα τα shunt regulator καινε τα αντερα τους.

Αφού τό Buffalo ζητάει ~450mA, άν βάλεις τά ρέγκ στά 550mA, πάλι τό 78% στό Buffalo πάει. Τήν πληρώνουμε τήν ΔΕΗ πρώτο τραπέζι πίστα εφορία όλα μέσα χαρατσωτή, νά μήν κάνουμε καί ένα γούστο, ε;:HTEHETH63:

Κάτι ψιλιαζόμουν εγώ σχετικά με τροφοδοσίες.....Τελικά τα βουβάλια θέλουν το φαί τους. ΔημΔημ, τί έλεγες για τροφοδοσίες? 150VA ? :flipout::flipout::flipout::flipout:

Έλα ντε.. άκου μόνο 150VA.. μεγάλο λάθος μου.. :p

Έπρεπε να το φανταστώ.. εδώ στον προ μου για 4 τελεστικούς έχω βάλει 150VA.. :p
Κι άλλα 100VA για το κινεζάκι... :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Buffalo III : Κατασκευή

Αφού τό Buffalo ζητάει ~450mA, άν βάλεις τά ρέγκ στά 550mA, πάλι τό 78% στό Buffalo πάει. Τήν πληρώνουμε τήν ΔΕΗ πρώτο τραπέζι πίστα εφορία όλα μέσα χαρατσωτή, νά μήν κάνουμε καί ένα γούστο, ε;:HTEHETH63:

ναι αλλα εχει και τα trident πανω και τα avcc που ειναι και αυτα shunt.

χωρις αυτα καιη πολυ λιγοτερο.

επισης η καναλωση ειναι πολυ μεγαλυτερη σε 24/192 παρα 16/44 αλλα τα shunt τραβανε σταθερα.

χαλαλι του ομως.

εξαλλου το κοστος του ρευματος δεν ειναι τιποτα.

στον τελευταιο λογαριασμο πληρωσα 360 ευρω και το ρευμα ηταν 60!!!!

τα υπολοιπα ηταν @#$#@$@$#@.

Κάτι ψιλιαζόμουν εγώ σχετικά με τροφοδοσίες.....Τελικά τα βουβάλια θέλουν το φαί τους. ΔημΔημ, τί έλεγες για τροφοδοσίες? 150VA ? :flipout::flipout::flipout::flipout:

ημαρτον ρε παιδια 150va ειναι υπεραρκετος.

π.χ.το τυλιγμα τον 9Volt με 50va μπορει να δωση 5.5 Αmpere(εγω συνηθως βαζω 2χ9 για βοηθητικες τασεις ρελε λαμπακια κλπ. οποτε 2.75ampere)

και χρειαζεται 500ma

τα υπολοιπα 4χ15 δινουν 1.66ampere το καθενα και το Legato θελη 380ma με τροφοδοτικο η 190ma με δυο τροφοδοτικα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Buffalo III : Κατασκευή

ναι αλλα εχει και τα trident πανω και τα avcc που ειναι και αυτα shunt.

χωρις αυτα καιη πολυ λιγοτερο.

επισης η καναλωση ειναι πολυ μεγαλυτερη σε 24/192 παρα 16/44 αλλα τα shunt τραβανε σταθερα.

χαλαλι του ομως.

εξαλλου το κοστος του ρευματος δεν ειναι τιποτα.

στον τελευταιο λογαριασμο πληρωσα 360 ευρω και το ρευμα ηταν 60!!!!

τα υπολοιπα ηταν @#$#@$@$#@.

Χωρίς Trident μπορείς νά ρίξεις καί τό CCS τού shunt αντίστοιχα, τουλάχιστο γιά τή θερμότητα. Τί να λέμε, ή ΔΕΗ μόνο ρεύμα δέν είναι πλέον. Είναι όσα τούς λείπουν +λίγο από ρεύμα.

ημαρτον ρε παιδια 150va ειναι υπεραρκετος.

π.χ.το τυλιγμα τον 9Volt με 50va μπορει να δωση 5.5 Αmpere(εγω συνηθως βαζω 2χ9 για βοηθητικες τασεις ρελε λαμπακια κλπ. οποτε 2.75ampere)

και χρειαζεται 500ma

τα υπολοιπα 4χ15 δινουν 1.66ampere το καθενα και το Legato θελη 380ma με τροφοδοτικο η 190ma με δυο τροφοδοτικα.

εγώ δίνω και τα δυο τυλίγματα για παραπάνω ρεύμα και από εκεί τα λαμπάκια. Ρελαί δεν έχω, ούτε volumite. Μονο toslink.

Πάντως όσων τα συστήματα είναι αρκετά ζεστά, πάρτε καλύτερα το IVY και όσων είναι κάπως φωτεινά, πάρτε το legato που είναι λίγο πιο μαλακό... τσέκαρα χθες το δικό μου με legato σε σχέση με πολύ καλά επαγγελματικά dac και φάνηκε καθαρά αυτό που λέω...

Για του λόγου το αληθές...
το βουβαλάκι μου:

DSCF2421.jpg

κι εγώ..

Attachments

• DSCF2422.jpg
    DSCF2422.jpg
    65.8 KB · Views: 61
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Buffalo III : Κατασκευή

Χωρίς Trident μπορείς νά ρίξεις καί τό CCS τού shunt αντίστοιχα, τουλάχιστο γιά τή θερμότητα. Τί να λέμε, ή ΔΕΗ μόνο ρεύμα δέν είναι πλέον. Είναι όσα τούς λείπουν +λίγο από ρεύμα.

μπορω και πρεπη αλλα δεν ξερω ποσο.

γυρω τα 400ma μαλλον.

θα περιμενω να στρωσουν ολα γιατι ισως ξαναβαλω τα Trident αν και αρχισε να βελτιωνεται.

Πάντως όσων τα συστήματα είναι αρκετά ζεστά, πάρτε καλύτερα το IVY και όσων είναι κάπως φωτεινά, πάρτε το legato που είναι λίγο πιο μαλακό... τσέκαρα χθες το δικό μου με legato σε σχέση με πολύ καλά επαγγελματικά dac και φάνηκε καθαρά αυτό που λέω...

Για του λόγου το αληθές...
το βουβαλάκι μου:

View attachment 74451

κι εγώ..

ε πες και τιποτα παραπανω ντε.

ναι
δεν το είχα δει το δικό σου ότι ήταν 50

λες αν μπουν σάλας να θέλει άλλο μτς?

πόσα αμπέρ είναι οι 18άρηδες?
με 15άρηδες να δίνω 12 δεν θα λαλήσει?