Και για τα floating blacks συμπεραίνουμε κάτι??
Τα FLoating Blacks δεν μπορείς να τα αντιληφθείς από φωτογραφία.....:tee:
Επίσης νομίζω η U10 δεν είχε θέμα με floating blacks.
Καλημέρα Γιώργο :ciao:
Απαράδεκτοι είστε!!!
Γιατί δεν έχετε burn-in στην δική σας plasma? Αφού όλοι έχουν .......![]()
Δεν είναι το θέμα ότι όλοι έχουν,αλλά το όλοι όλοι θα το πάθουν κάποια στιγμή εξαιτίας των λογότυπων των καναλιών.......ακόμη βέβαια και αυτοί που τις χρησιμοποιούν μόνο για θέση ταινιών DVD-BluRay........![]()
να ρωτησω οσους εχουν πλασμα , λεει στο βιβλιαρακι της εγγυησης οτι δεν καλυπει το burn in ?
αν πχ αφησω την τηλεοραση μια μερα να δειχνει τηλεφως και μεινει το λογοτυπο μετα μπορω να την παω στην εταιρια και να πω τι ειναι αυτο ?
[FONT="]Πάντως το δεν προκαλείται εύκολα το [/FONT][FONT="]burn[/FONT][FONT="]in[/FONT][FONT="] μια κουβέντα είναι, εγώ που την έστρωσα με ευλάβεια .([/FONT][FONT="]panasonik[/FONT][FONT="] 42[/FONT][FONT="]s[/FONT][FONT="]20) στις 600 ώρες γιατί βλέπω το [/FONT][FONT="]logotype[/FONT][FONT="] του [/FONT][FONT="]mega[/FONT][FONT="] ? και μη μου πείτε ότι δεν βλέπω άλλα κανάλια …και το δισκάκι στρωσίματος έβαλα και χιόνια όλο το βραδύ αυτό εκεί .πάντως στην αντιπρόσωποια ο τεχνικός που μίλησα μου είπε ότι είναι λάθος το στρώσιμο γιατί παραμένει ο φωσφόρος σε ύπνωση λόγω της χαμηλής φωτεινότητας ,(μάλλον δίκιο πρέπει να έχει) γιαυτό άλλωστε δεν αναφέρεται και στο [/FONT][FONT="]manua[/FONT][FONT="]Πουθενά για στρώσιμο. Μου έστειλε ένα ZIP archive, και παίζω τώρα ασπρόμαυρες εικόνες αυτός πιστεύει ότι είναι [/FONT][FONT="]i[/FONT][FONT="].[/FONT][FONT="]r[/FONT][FONT="].για να δούμε. [/FONT]
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.