Burn In...

Η στάμπα παρουσιάστηκε πριν 3 ημέρες, το megaόπως προανέφερα το βλέπω ίσως λιγότερο από τα αλλά κανάλια,(λόγω των αντικειμενικών ειδήσεων του) και σε καμιά περίπτωση δεν μένει κανάλι πάνω από 1-2 ώρες .οι ρυθμίσεις στις πρώτες 200 ώρες ήταν στο 50% τώρα είναι 80-90 % (αντίθεση/φωτεινότητα) ακόμη δεν έχω παίξει το αρχείο με τις ασπρόμαυρες εικόνες που μου έδωσαν από την εταιρία αν δω αποτελέσματα θα ενημερώσω.

Sorry για το :offtopic:, αλλά
όχι και αντικειμενικές ειδήσεις το ΜEGA!!!!!!!
Έζησα για να το ακούσω και αυτό
:bang::bang::bang::bang:

Εκτός εαν ήταν ειρωνικό σχόλιο, όπότε
Ένα μεγάλο συγνώμη!!!!

Sorry για το :offtopic:, αλλά
όχι και αντικειμενικές ειδήσεις το ΜEGA!!!!!!!
Έζησα για να το ακούσω και αυτό
:bang::bang::bang::bang:

Εκτός εαν ήταν ειρωνικό σχόλιο, όπότε
Ένα μεγάλο συγνώμη!!!!
Γιατί δεν σου αρέσουν ? Ο Πρετεντερης η μεγαλοκοπέλα μας η Όλγα η ο Καψης (μάλλον για αυτό θα έπαθα το κάψιμο) αυτοί οι φάροι τις ελεύθερης δημοσιογραφίας… ηρέμησε και βεβαία ισχύει το δευτερο.

Γιατί δεν σου αρέσουν ? Ο Πρετεντερης η μεγαλοκοπέλα μας η Όλγα η ο Καψης (μάλλον για αυτό θα έπαθα το κάψιμο) αυτοί οι φάροι τις ελεύθερης δημοσιογραφίας… ηρέμησε και βεβαία ισχύει το δευτερο.
:singer::singer::singer:
Προσοχή!Προσοχή!!!
Το Megla κανάλι προκαλεί burnin στις plasma tvs καθώς και στα μυαλά των τηλεθεατών!!!!!-bye--bye--bye-

Απάντηση: Re: - PANASONIC TV Line-up 2011 -

Είμαι της λογικής του ότι εάν δεν ξέρεις κάτι καλά,μην το λες καθόλου,καλύτερο από το να παραπληροφορείς...Και αυτό ισχύει για τον παραπάνω που αναφέρεις.Οι Panasonic plasma είναι οι ανθεκτικότερες τηλεοράσεις plasma στο IR.Πλέον πρέπει να θέλεις να ''πάθει'' burn in ώστε να γίνει κιόλας.

Καλησπέρα φιλε Αντρέα..Εγω έκανα το σχόλιο στον φίλο Polaki..Και το έκανα γιατι εχω προσωπική εμπειρία Burn In με Μόλις 2 ώρες θέασης του mega...Οπότε και κανάλια σε πλάσμα είτε Pqnasonic είτε Samsung είτε Lg,μονο με ζουν...Οσο για Games;Αστο....

Απάντηση: Re: - PANASONIC TV Line-up 2011 -

Στο fullhdgr κάποιος μου έκανε ένα σχόλιο που είχα γράψει κάτι για τις νέες Panasonic plasma 3d τηλεοράσεις, ότι και καλά αυτές είναι μόνο για dvd/bluray και πως αν θέλεις να παίζεις video games ή να βλέπεις αναλογικά κανάλια, το burn in δεν το γλυτώνεις...Έχει δίκιο? Γιατί εγώ θέλω να πάρω την 65VT30 όταν βγει, αλλά την τηλεόραση θα την χρησιμοποιώ για όλα, games, dvd, bluray, αναλογική TV, δορυφορική κλπ...

Καλησπέρα φιλε Polaki...Διαβάζω και ακούω διάφορα για την δυσκολία του Burn In στις Plasma εν έτη 2010-2011..Οτι εχω πει το εχω πει με βεβαιότητα και προσωπική εμπειρία...Δεν ειναι παραπληροφόρηση Όταν ζεις κατι ο ίδιος και θελεις να το μειραστεις με τους συνανθρώπους σου..Ειμαι φαν των Plasma αλλα δυστυχώς ακόμη και σήμερα το Burn In,ζει και βασιλεύει!!!!!!

Καλησπέρα παιδιά..Όσοι εχουν την απορία για το ποση ωρα χρειάζεται να παραμείνει στατική μια εικόνα σε Plasma για να εμφανιστεί ir,θα σας απαντήσω..IR ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΟΛΙΣ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΤΑΤΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΕ ΦΡΕΣΚΟ ΦΩΣΦΟΡΟ...ΣΕ ΑΠΑΡΧΑΙΟΜΕΝΟ ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΤΑΥΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ 1-3 ΩΡΕΣ...

Καλησπέρα φιλε Αντρέα..Εγω έκανα το σχόλιο στον φίλο Polaki..Και το έκανα γιατι εχω προσωπική εμπειρία Burn In με Μόλις 2 ώρες θέασης του mega...Οπότε και κανάλια σε πλάσμα είτε Pqnasonic είτε Samsung είτε Lg,μονο με ζουν...Οσο για Games;Αστο....

Καλησπέρα φιλε Polaki...Διαβάζω και ακούω διάφορα για την δυσκολία του Burn In στις Plasma εν έτη 2010-2011..Οτι εχω πει το εχω πει με βεβαιότητα και προσωπική εμπειρία...Δεν ειναι παραπληροφόρηση Όταν ζεις κατι ο ίδιος και θελεις να το μειραστεις με τους συνανθρώπους σου..Ειμαι φαν των Plasma αλλα δυστυχώς ακόμη και σήμερα το Burn In,ζει και βασιλεύει!!!!!!

Καλησπέρα παιδιά..Όσοι εχουν την απορία για το ποση ωρα χρειάζεται να παραμείνει στατική μια εικόνα σε Plasma για να εμφανιστεί ir,θα σας απαντήσω..IR ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΟΛΙΣ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΤΑΤΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΕ ΦΡΕΣΚΟ ΦΩΣΦΟΡΟ...ΣΕ ΑΠΑΡΧΑΙΟΜΕΝΟ ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΤΑΥΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ 1-3 ΩΡΕΣ...

Καλώς ήλθες στην παρέα μας.....-bye-

Να κανω μια προταση???
Πως θα σας φαινοταν να κανουμε μια επιστολη (σαν κατοχοι πλασμα ή σαν φορουμ) στα ιδιωτικα καναλια και στην δημοσια τηλεοραση (ή και οπουδηποτε αλλου ετσι ωστε να λαβει δημοσιοτητα και να βρει συμμαχους) οσον αφορα το ζητημα με τα logos των καναλιων???
Θεωρητικα θα μπορουσαμε να παραθεσουμε τα παραδειγματα της nova και του σκαι με τα σχετικα πιο διαφανη σηματα (ισως και του αλφα να ειναι λιγο διαφανο-δεν ειμαι σιγουρος), οπως και την πολιτικη αρκετων μεγαλων δικτυων του εξωτερικου οπως διαπιστωνουμε οσοι εχουμε δορυφορικη ληψη.
Θα μου πει κανεις ''στου κουφου την πορτα....'' και θα εχει και δικιο, αλλα ετσι να κανουμε κ εμεις μια προσπαθεια και ποιος ξερει??? Μονο το mega να αλλαξει θα κερδισουμε πολλα. Διοτι επι της ουσιας αυτο θα ελαχιστοποιησει ακομη και τα φαινομενα i.r. και βεβαια και τις πιθανοτητες για burn in εξ αιτιας των λογοτυπων.
Αληθεια απο τους ιδιοκτητες των καναλιων δεν εχει κανενας plasma????

Δεν θα αλλάξει κάτι. Απλά, ένα μερικώς διάφανο λογότυπο θα αφήσει αποτύπωμα σε λίγο μεγαλύτερο διάστημα. Αλλά πάλι θα αφήσει.
Π.χ., το λογότυπο του Αντ1: είναι λιγάκι διάφανο (όχι πολύ), αλλά πλέον έχει αρχίσει να αχνοφαίνεται στην πλάσμα μου πίσω από του μέγκα.

Βέβαια, του άλφα είναι όντως πολύ καλό, θα αργήσω να το δω στην πλάσμα...

Re: Απάντηση: Re: - PANASONIC TV Line-up 2011 -

εχω προσωπική εμπειρία Burn In με Μόλις 2 ώρες θέασης του mega

Βurn in σε δύο ώρες; Αυτό πρέπει να αποτελεί παγκόσμια πρωτιά... :award:

Να ρωτησω και γω κατι πανω στο θεμα. Εχω μια Panny 46S20E με περιπου 160 ωρες χρησης απο τις οποιες οι 120 γινανε με πολυ χαμηλες ρυθμισεις. Τωρα βαζω game mode με πολυ χαμηλες ρυθμισεις ( contrast 15, brightness -5) και παιζω tekken 6 στο xbox ... συνηθως καμια ωριτσα το πολυ. Υπαρχει φοβος για burn in?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: - PANASONIC TV Line-up 2011 -

Βurn in σε δύο ώρες; Αυτό πρέπει να αποτελεί παγκόσμια πρωτιά... :award:

Καλημερα...Και ομως φιλε μου απιστευτο και ομως αληθινο...Μονο με 2 ωρες θεασης του Mega...Μονυμο αποτυπομα που δεν φευγει με τιποτα...Στην 50G20

Χωρις να εχω λογο να αμφισβητησω αυτο που λες μηπως μπορεις να μας βγαλεις μια φωτογραφια που να φαινεται το προβλημα?

Θα παρακαλούσα κι εγώ το ίδιο. Burn-in σε 2 ώρες ακόμη και σε ολόφρεσκο panel, και με dynamic mode είναι απίθανο.... :chinscratch:

δεν είμαι κάτοχος πλάσμα αλλά και εγώ το θεωρώ απίθανο. για να πάθεις burn in σε 2 ώρες θέασης πρέπει λογικά το πάνελ να παθαίνει ir για πλάκα. δηλαδή να βλέπεις ακόμα και σε 2 λεπτη θέαση ir. (είχε συμβεί με ένα χρήστη της pj550). μήπως είχε κάποιο πρόβλημα η τηλεόραση????

Σε δίλεπτη θέαση με υψηλή αντίθεση, βλέπω και εγώ στη V10 λογότυπα Μega, alter κτλ... φυσικά μόνο σε μαύρη οθόνη και λογική απόσταση...

Σε τετράωρη όμως θέαση Αlter, το ΙR σβήστηκε με 5 λεπτά χιόνι... το ίδιο και με τις μπάρες σε ταινία... λίγο χιονάκι και πάπαλα...
Μου κάνει και εμένα εντύπωση Burn in σε δυό ώρες μόνο!

Kαι κάτι ακόμα...
Όλοι πλέον γνωρίζουμε (βάση αναφορών των κατόχων) ότι η ευαισθησία των panels (συγκεκριμένου μοντέλου) είναι τέτοιες που με τα θεσμοθετημένα χαρακτηριστικά ποιότητας δυστυχώς τα κατατάσσει στα μη ποιοτικά προϊόντα....
Τα ίδια βέβαια ισχύουν και για πολλά LCD panels όπου η διαφυγή φωτός ή τα σύννεφα είναι πραγματικό λαχείο...

Αλίμονο μετά από 10 και πλέον γενιές εξέλιξης να ρωτάει ο ένας κάτοχος τον άλλον...
- έχει clouding?
- πόσο ευαίσθητη είναι στο IR?
κοκ

μας δουλεύουν κανονικά οι εταιρείες...