Εγω λεω να σου δανεισω τον δικο μου L.
Αν μπορεσεις μετα να συμβιβαστεις με οτιδηποτε αλλο, μου λες....
Σ' ευχαριστώ για την -έστω τυπική- προσφορά σου αλλά θεωρώ δεδομένο οτι αν οδηγήσεις, για να το παραλληλίσω, Ferrari μετά δύσκολα ακουμπάς Fiat.
Και είναι λογικό αν κουμπώσεις έναν L πάνω στην μηχανή μετά όλοι οι υπόλοιποι να σου φαίνονται πραγματικά λίγοι..
Κανεις δεν λεει οτι ο 70-300 is ειναι κακος φακος .Ομως τα πραγματα ειναι οπως ακριβως τα λεει ο vasada και μαλιστα χωρις καμμια δοση υπερβολης οσο με αφορα.
Οι 70-200/4 , is η οχι , ειναι πολυ φθηνοι φακοι για την κατασκευαστικη αλλα και οπτικη ποιοτητα που δινουν.
Προσωπικα αν ειχα Κανον σιγουρα θα αγοραζα τον 70-200/f4 is και αν τα χρηματα δεν επαρκουσαν τοτε με κλειστα ματια τον απλο.
Για να μην υπαρχουν ομως αμφιβολιες το καλυτερο ειναι να πας στο καταστημα , να τους κουμπωσεις στην μηχανη και να αποφασισεις ο ιδιος αν αξιζουν την οποια υπερβαση.
Δυστυχώς στην επαρχία δεν έχουμε μαγαζιά που να έχουν τέτοιους φακούς..
Να μην σου πω οτι δεν έχουμε καν φωτογραφικά μαγαζιά :bigcry:
Θεωρώ όμως οτι η σταθεροποίηση είναι απαραίτητη για τον συγκεκριμένο φακό και τα δικά μου χέρια.....
Έτσι είναι όπως τα λένε τα παδιά ο 70-200 f4 is (αυτόν έχω) είναι απλά αλλού και τα αξίζει τα λεφτά του.
Κάποια στιγμή ελπίζω να μπορέσω να τον συνδιάσω και με ένα καλύτερο σώμα..:worshippy:
Θα το πω και θα με βρίσετε αλλά ψιλοντρέπομαι να κυκλοφορήσω έξω με λευκό φακό..
Όχι οτι τίθεται θέμα χρώματος, αλλά δίνει στόχο για περιέργεια και για σχόλια που ουδέποτε θα ήθελα να ακούσω για το άτομό μου.
(φυσικά αυτό δεν λέει κάτι γι αυτούς που τον έχουν, προς Θεού, απλά ο κόσμος είναι περίεργος παιδιά και λέει πολλά...)
Χώρια που αν δεν κάνω λάθος ο συγκεκριμένος φακός κοστίζει περίπου ένα χιλιάρικο
Διαθέτω μεν, αλλά θα έδινα με βαριά καρδιά τόσα λεφτά για φακό....
Όχι γιατί είμαι τσιγκούνης, αλλά τα θεωρώ πολλά για έναν ερασιτέχνη της φωτογραφίας.