Γιαννης Σπυρου
AVClub Fanatic
Και καλα θα κανεις ...καλος φακος αν και λιγο ακριβος .
Ψαξε παντως Αθηνα, το σωμα θα το βρεις μεχρι και 1450 ευρω ...
Και καλα θα κανεις ...καλος φακος αν και λιγο ακριβος .
to warehouse είναι μεγάλο μαγαζί από αυτά με τις δισέλιδες διαφημίσεις στα αγγλικά περιοδικά του χώρου.
Αν πάς με μετρητά, τότε δες τη Φωτοαγορά (Στουρνάρη) και τον Σταυρινάκη (στη γωνία της Πατησίων) όχι όμως αύριο...
Εχει αγορασει κανεις ποτε απο εδω? ειναι οκ?
http://www.warehouseexpress.com/buy-canon-eos-7d-digital-slr-plus-18-135mm-ef-s-lens/p1033216
την εχει πολυ φθηνοτερα και απο adorama
Εισαι ομως σιγουρος οτι στελνει Ελλαδα; Εχει αλλος απο το forum ψωνισει απο κει; Γιατι αλλα λεει εδω
Φιλικα
Βασιλης
Κανένα πρόβλημα για την 7D σε ΠΟΛΥ δύσκολες καιρικές συνθήκες.....
Όμως το ίδιο ισχύει και για την 5D mark II, που είναι έκπληξη και ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτά που διαβάζαμε στην αρχή.... καλά για την 1D αναμενόμενο.....
Για την 7D δεν ξερω, αλλά μπορει να εχεις δικιο μιας και φαινεται αρκετά καλοφτιαγμενη. Για την 5d mark II όμως αν ψαξεις λιγο περισσότερο (οχι βεβαια σε sites του στυλ ilovemycanon.com) θα δεις οτι δεν τα παει καθολου καλά στο κομματι weather sealing και μαλιστα η Canon εφαγε αρκετό κράξιμο απο κατόχους της μηχανής.. Τώρα εαν στα νεώτερα μοντέλα διορθωσε κατι δεν ξερω...
http://thetravelphotographer.blogspot.com/2009/02/some-canon-5d-iis-fail-in-antartica.html
Είπα... ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτά που διαβάζαμε στην αρχή....ξέρω πολύ καλά τί λεγόταν και από ποιούς.... ;-)
Επίσης, όταν βάζουμε ένα άρθρο σαν αναφορά, δεν σημαίνει ότι το έχουμε γράψει εμείς....οπότε το τί πιστεύω εγώ προσωπικά 1. δεν το ξέρεις 2. δεν ενδιαφέρει και κανέναν.....
Αυτό έλειπε εσύ η εγώ να ξέρουμε καλύτερα από τους επαγγελματίες αυτού του επιπέδου.....
Μήπως η ίδια η CANON ξέρει καλύτερα; Διότι έχουμε επίσημη απάντηση από την Intersys ότι η CANON 5D MKII δεν έχει καμιά εγγύηση για ότι συμβεί σε θερμοκρασίες άλλες από 0-40 κελσίου.
.....
Επειδή δεν καταλαβαίνω αν με ρωτάς ή όχι (αν είναι απλά ρητορικό). Εγώ θα σπεύσω να σου πω ότι η Canon ΣΙΓΟΥΡΑ ξέρει καλύτερα...η Intersys ΟΧΙ!
Αυτό έλειπε να έδινε η Intersys σοβαρή απάντηση...και για ποιό λόγο άλλωστε? Το "κοινό" της είναι περιορισμένο και εδώ της "μίζερης" Ελλαδίτσας μας.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.