Κακαλιός Στέργιος
Supreme Member
Εγώ είχα αρκετά Players που κόστιζαν παραπάνω από χιλιάρικο, οπότε θα σας πω την άποψή μου χωρίς φόβο και πάθος.
χεχε, πλάκα έχουμε!
χεχε, πλάκα έχουμε!
Παιδιά, πριν φύγω για τη δουλειά το σύνδεσα στο σύστημα και το άφησα να παίζει...
Μου ακούστηκε καλό.
Ίσως...αρκετά καλό.
Σίγουρα απίστευτο για τα 35 ευρώ που κοστίζει.
Υπάρχει όντως σοβαρό θέμα.
Το απόγευμα θα κάνω ένα mini-review.
Παιδιά, πριν φύγω για τη δουλειά το σύνδεσα στο σύστημα και το άφησα να παίζει...
Μου ακούστηκε καλό.
Ίσως...αρκετά καλό.
Σίγουρα απίστευτο για τα 35 ευρώ που κοστίζει.
Υπάρχει όντως σοβαρό θέμα.
Το απόγευμα θα κάνω ένα mini-review.
το 855.
Αν μου πιστέψω ότι αξίζει να το έχω, θα κρατήσω αυτό και θα αγοράσω στον πεθερό μου ένα...875 με HDMI (όταν βγει, λέμε τώρα...).
Πάντως η αίσθηση που...αποπνέει σαν κατασκευή είναι λίγο...flimsy, αλλά έχω δει και χειρότερα...
Νομίζω ότι έχει την ίδια ποιότητα κατασκευής με το toshiba 360 του πεθερού μου.
Προς το παρών στο σπίτι παίζει το 1812.
Προβλέπω μεγάλες κανονιές το απόγευμα.
Είδωμεν.
Ρε τι τραβάμε...!!!
Να παω να χτυπήσω δυο τρία???:chinscratch:
guru παρά είσαι σίγουρος για το "μπλε-ουρανό"......
Αν τα μηχανήματα των 30 ευρώ παίζουν τόσο καλά τότε γιατί όλοι οι άλλοι ασχολούνται για να βγάλουν μηχανήματα από 10πλάσια τιμή κ πάνω ???
Άντε να δεχτώ ότι το bluesky παίζει ανάλογα με ένα μηχάνημα 150-200 το πολύ, από εκεί κ πέρα το χάος...
Από την άλλη δίνεις 100-150 ευρώ κ αγοράζεις μεταχειρισμένο πχ. marantz cd63 !
Ρε τι τραβάμε...!!!
Να παω να χτυπήσω δυο τρία???:chinscratch:
Σαφως και ανεβαινοντας σε τιμη δε πας σε ευθεως αναλογη αποδοση. Οσο δε ανεβαινεις, τοσο δινεις πολλα για να παρεις το λιγο παραπανω. Και σαφως υπαρχουν πολλα υπερεκτιμημενα μηχανακια.
Σαφως και ανεβαινοντας σε τιμη δε πας σε ευθεως αναλογη αποδοση. Οσο δε ανεβαινεις, τοσο δινεις πολλα για να παρεις το λιγο παραπανω. Και σαφως υπαρχουν πολλα υπερεκτιμημενα μηχανακια.
Law of deminishing returns.
Αλίμονο. Στο hifi και εάν βρίσκει εφαρμογή!
Βρίσκω εν τούτοις ότι ο νόμος αυτός αναιρείται με την εξοικείωση των αυτιών μας στον καλό ήχο και εν τέλει την εξάρτησή μας από αυτόν. Once you go bucks, you never go back....![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.