CD Player

Re: Απάντηση: CD Player

Παιδιά, πριν φύγω για τη δουλειά το σύνδεσα στο σύστημα και το άφησα να παίζει...

Μου ακούστηκε καλό.
Ίσως...αρκετά καλό.
Σίγουρα απίστευτο για τα 35 ευρώ που κοστίζει.

Υπάρχει όντως σοβαρό θέμα.

Το απόγευμα θα κάνω ένα mini-review.

Στέργιε ποιό έχεις το 855 ή το 865 ?

...Στέργιε...όπως έγραψα ήδη ακούγεται από την αρχή καλά...αλλά μετά από αρκετές ώρες στρωσίματος θα παίξει πάαααααααρα πολύ καλύτερα...οπότε μη βιάζεσαι πολύ...:music-smiley-005:

το 855.
Αν μου πιστέψω ότι αξίζει να το έχω, θα κρατήσω αυτό και θα αγοράσω στον πεθερό μου ένα...875 με HDMI (όταν βγει, λέμε τώρα...).

Πάντως η αίσθηση που...αποπνέει σαν κατασκευή είναι λίγο...flimsy, αλλά έχω δει και χειρότερα...
Νομίζω ότι έχει την ίδια ποιότητα κατασκευής με το toshiba 360 του πεθερού μου.

Προς το παρών στο σπίτι παίζει το 1812.
Προβλέπω μεγάλες κανονιές το απόγευμα.

Είδωμεν.

Παιδιά, πριν φύγω για τη δουλειά το σύνδεσα στο σύστημα και το άφησα να παίζει...

Μου ακούστηκε καλό.
Ίσως...αρκετά καλό.
Σίγουρα απίστευτο για τα 35 ευρώ που κοστίζει.

Υπάρχει όντως σοβαρό θέμα.

Το απόγευμα θα κάνω ένα mini-review.

Ρε τι τραβάμε...!!!
Να παω να χτυπήσω δυο τρία???:chinscratch:

το 855.
Αν μου πιστέψω ότι αξίζει να το έχω, θα κρατήσω αυτό και θα αγοράσω στον πεθερό μου ένα...875 με HDMI (όταν βγει, λέμε τώρα...).

Πάντως η αίσθηση που...αποπνέει σαν κατασκευή είναι λίγο...flimsy, αλλά έχω δει και χειρότερα...
Νομίζω ότι έχει την ίδια ποιότητα κατασκευής με το toshiba 360 του πεθερού μου.

Προς το παρών στο σπίτι παίζει το 1812.
Προβλέπω μεγάλες κανονιές το απόγευμα.

Είδωμεν.

...είπαμε...εμφανισιακά το μηχάνημα είναι χάλια...αλλά μιλάμε για μουσική...όχι για μοντέλο...:grinning-smiley-043

guru παρά είσαι σίγουρος για το "μπλε-ουρανό"......
Αν τα μηχανήματα των 30 ευρώ παίζουν τόσο καλά τότε γιατί όλοι οι άλλοι ασχολούνται για να βγάλουν μηχανήματα από 10πλάσια τιμή κ πάνω ???
Άντε να δεχτώ ότι το bluesky παίζει ανάλογα με ένα μηχάνημα 150-200 το πολύ, από εκεί κ πέρα το χάος...
Από την άλλη δίνεις 100-150 ευρώ κ αγοράζεις μεταχειρισμένο πχ. marantz cd63 !

...Μιχάλη...είμαι σίγουρος (και πολύ μάλιστα...) για το συγκεκριμένο μηχάνημα, γιατί το έχω ΑΚΟΥΣΕΙ...και από εκείνη τη στιγμή μπήκε στο ρακ μου, χωρίς να σκεφτώ καν την εμφάνισή του ή τη μάρκα...:grandpa:
...τώρα για τα μηχανήματα 10πλάσιας και πάνω τιμής...τι να πω...ότι θα έπρεπε να παίζουν 10 φορές και πάνω από τον "μπλέ ουρανό"????? ...ας το καλύτερα γιατί "παίζει" πολύ παπάτζα σ' αυτό το κομμάτι...άκου που σού λέω...-bye-
...το αν θα δεχτείς ότι το "μηχανηματάκι" αυτό παίζει ή δεν παίζει δεν μ' ενδιαφέρει από τη στιγμή που δεν το έχεις ακούσει, ούτε προσπαθώ να πείσω κανέναν...απλά πρέπει να ενημερώνουμε για κάτι τέτοια μικρά (ή μεγάλα...) "θαύματα", για να ξυπνήσει λίγο ο κοσμάκης και να μην θεωρεί ΠΑΝΤΑ το ακριβό μόνο καλό...:music-smiley-005:
...και φυσικά μη νομίσεις ότι τα ισοπεδώνω όλα...εννοείται ότι υπάρχουν και μηχανήματα που παίζουν καλύτερα...αλλά σε τι τιμή και πόσες φορές καλύτερα σε σχέση με την τιμή τους????? εεεεεεεεεεε?????:firstprize:

απλά πρέπει να ενημερώνουμε για κάτι τέτοια μικρά (ή μεγάλα...) "θαύματα", για να ξυπνήσει λίγο ο κοσμάκης και να μην θεωρεί ΠΑΝΤΑ το ακριβό μόνο καλό...

πές τα μεγάλε .... αυτό αίναι το πνεύμα του ιnternet και των forum .........:award:

Last edited:
Σαφως και ανεβαινοντας σε τιμη δε πας σε ευθεως αναλογη αποδοση. Οσο δε ανεβαινεις, τοσο δινεις πολλα για να παρεις το λιγο παραπανω. Και σαφως υπαρχουν πολλα υπερεκτιμημενα μηχανακια.

Είχα το παλαιότερο μοντέλο το pnc5.1 (νομίζω έτσι λεγόταν).
Σαν ολοκληρωμένο player ήταν επιεικώς του πωπού, κοινώς αίσχος.....
Μπροστά του, το Pioneer PD-S707 είναι Esoteric και βάλε!

Και σαν transport ήταν χάλια μαύρα, αλλά σε μικρότερο βαθμό.
Ανάλυση ανύπαρκτη, συμπιεσμένος ήχος, μπάσο σαν χυλός, και πρίμα gillete.

Και όσοι με ξέρουν, ξέρουν πως εκτιμώ τα φθηνά μηχανάκια.
Ενα pioneer dv-585 παίζει κλάσεις καλύτερα, χωρίς να φτάνει το 707.

Σαφως και ανεβαινοντας σε τιμη δε πας σε ευθεως αναλογη αποδοση. Οσο δε ανεβαινεις, τοσο δινεις πολλα για να παρεις το λιγο παραπανω. Και σαφως υπαρχουν πολλα υπερεκτιμημενα μηχανακια.

Law of deminishing returns.

Αλίμονο. Στο hifi και εάν βρίσκει εφαρμογή!

Βρίσκω εν τούτοις ότι ο νόμος αυτός αναιρείται με την εξοικείωση των αυτιών μας στον καλό ήχο και εν τέλει την εξάρτησή μας από αυτόν. Once you go bucks, you never go back.... -bye-

ξέρεις κανένα μη υπερεκτιμημένο?

Law of deminishing returns.

Αλίμονο. Στο hifi και εάν βρίσκει εφαρμογή!

Βρίσκω εν τούτοις ότι ο νόμος αυτός αναιρείται με την εξοικείωση των αυτιών μας στον καλό ήχο και εν τέλει την εξάρτησή μας από αυτόν. Once you go bucks, you never go back.... -bye-

πρέπει να πιάσεις πρώτα πάτο

Ξέρεις πόσους ξέρω που τα πούλησαν όλα πήραν ένα mini aiwa για να βρούν την ηρεμία τους

Πηρα ενα 865 (855 δεν υπαρχει πλεον) και το απογευμα θα το βαλω να παιξει διπλα σε ενα 63 kis που εχω.
Για να δουμε τι θα δουμε!!!
Φιλε guru ποσο καιρο το εχεις????
Γιατι παιζει και ποσο αντεχει...αν ειναι καθε μηνα να θες και απο ενα ....αστο καλυτερα!!!

(μου το αγορασαν απο το καρφουρ στο ποταμι και ο φιλος μου μου ειπε οτι εχει μια ντανα απο δαυτα!!!)

Last edited:
...φίλε mdqv...το δικό μου (855) το έχω από την άνοιξη του 2006...και δεν μού έχει παρουσιάσει το παραμικρό...μάλιστα έχω άλλα 2 κομμάτια...ένα στο σπίτι των δικών μου και ένα που χρησιμοποιώ στο σύστημα του home-cinema ως dvd...no problem at all...:award:
...ΚΑΛΕΣ ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ και περιμένουμε εντυπώσεις και από σένα...-bye-

PS : ...μην ξεχάσεις αυτά που είπα για την ακρόαση/εκτίμηση...τσεκάρισμα/σωστή φάση...στήριξη σε σφουγγάρι (όπως βλέπεις στη photo το δικό μου)...βγάλσιμο καπακιού...και φυσικά πολλές ώρες στρωσίματος (το δικό μου χρειάστηκε σχεδόν μια βδομάδα)...Cheers!!!!!

Last edited:
Φιλε guru υποθετω οτι μενεις Αθηνα.
Αν το 865 που πηρα το βρω οτι ειναι, ας πουμε, κακο.....μπορω να το φερω να το ακουσεις διπλα στο δικο σου???
Το λεω αυτο γιατι μπορει το 855 οντως να ειναι κελεπουρι και με το 865 να τα εκαναν ,για τον αλφα ή βητα λογο μανταρα.
Οποτε με αυτον τον τροπο προστατευουμε και τους φιλους απο δω μεσα να μην πεταξουν,εστω, και 35 ευρω και την αξιοπιστια του avclub οτι δηλαδη λεει τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη!!!!

...μην αγχώνεσαι φίλε mdqv...τα έχω ακούσει και τα 2...και παίζουν εξίσου πάααααρα πολύ καλά...βάλε το μηχανάκι σου να παίξει όπως σού είπα προηγουμένως, άκουσέ το καλά και είμαι σίγουρος ότι από την πρώτη στιγμή θα ακούσεις κάτι πολύ καλό...το οποίο περνώντας οι μέρες θα γίνει καλύτερο...Με γειά σου...-bye-

...και να είσαι σίγουρος ότι κανένας από τους φίλους εδώ μέσα δεν θα "πετάξει" τα 35 Ευρώ του...αντιθέτως μάλιστα θα είναι τα πιο τίμια χρήματα που θα έχει δώσει για την αναβάθμιση του συστήματός του...

Last edited: