tzam65
Established Member
Δηλαδή;
Τι έχει η εκφρασή τους και για ποιό λόγο;
Υποθέτω βέβαια...
'Οπως ακριβώς το υποθέτεις! :BDGBGDB55:
Δηλαδή;
Τι έχει η εκφρασή τους και για ποιό λόγο;
Υποθέτω βέβαια...
οΝομίζω πως οι συγκρίσεις πρέπει να γίνονται και με βάση το τι γουστάρει να ακούει ο καθένας.
Και το ότι η Wega έχει τόσους πολλούς φανατικούς που αν δει κάποιος τα έξω φόρουμ,τα ταΐζουν από ενισχυτικά δεκάδων χιλιάδων ευρώ δεν είναι τυχαίο.
Δεν θα μπορούσαν αυτοί οι άνθρωποι να πάνε σε άλλα ηχεία δεδομένου πως το χρήμα υπήρχε;
Οπότε μάλλον μπαίνουμε σε πεδία γούστου που εκεί όλα είναι σεβαστά.
Οκ,η εμφάνιση τους είναι...κάπως.Και πολλοί τα γουστάρουν άσχημα..
Αλλά εγώ σου λέω,είσαι εκλεπτυσμένος αισθητικά,η γυναίκα γκρινιάζει,είναι κι αντικείμενο που είναι μεσ' την μέση...
Και δεν τους πατάς και μια μαύρη λάκα αργότερα αν θέλεις;
Πόσο θα κόστιζε;
Κι έτσι θα έχεις ΚΑΙ την εμφάνιση..
'Οπως ακριβώς το υποθέτεις! :BDGBGDB55:
Στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν πουθενά στημένα να κάνουμε μια ακρόαση?
Χμμμμ...:chinscratch:Στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν πουθενά στημένα να κάνουμε μια ακρόαση?
Μετά τα τόσα θετικά που διαβάζω για το συγκεκριμένο μοντέλο θα ήθελα πολύ να το ακούσω, να πάρω κι εγώ μια γεύση.
Εμποδίζει η οθόνη μου αλλιώς θα σου 'λεγα εγώ αν υπάρχουν για ακρόαση! Ξέρω... δικαιολογίες! :2thumb22sup:
Βέβαια, κάποιοι δεν πτοούνται από την έλλειψη χώρου:
![]()
Και μάλιστα με Perreaux ενισχυτικά:
![]()
http://www.perreaux.com/blog/index.cfm/2012/10/29/Richards-Audio-Nirvana
Εμποδίζει η οθόνη μου αλλιώς θα σου 'λεγα εγώ αν υπάρχουν για ακρόαση! Ξέρω... δικαιολογίες! :2thumb22sup:
Βέβαια, κάποιοι δεν πτοούνται από την έλλειψη χώρου:
![]()
Και μάλιστα με Perreaux ενισχυτικά:
![]()
http://www.perreaux.com/blog/index.cfm/2012/10/29/Richards-Audio-Nirvana
Αν θα μπορούσαν λέει;;;Νομίζω πως οι συγκρίσεις πρέπει να γίνονται και με βάση το τι γουστάρει να ακούει ο καθένας.
Και το ότι η Vega έχει τόσους πολλούς φανατικούς που αν δει κάποιος τα έξω φόρουμ,τα ταΐζουν από ενισχυτικά δεκάδων χιλιάδων ευρώ δεν είναι τυχαίο.
Δεν θα μπορούσαν αυτοί οι άνθρωποι να πάνε σε άλλα ηχεία δεδομένου πως το χρήμα υπήρχε;
Οπότε μάλλον μπαίνουμε σε πεδία γούστου που εκεί όλα είναι σεβαστά.
Η νιρβάνα του Vegάκια... σωστά;
μια ερώτηση βλέπω 5 cv το έκτο που είναι?
C. W. για κεντρικό;
Μέγα μειονέκτημα βέβαια το ύψος, που αναγκάζει τον χρήστη με προβολέα να σηκώσει ως το ταβάνι το πανί του.
Θα μπορούσε να βάλει δυο στο πλάι όμως...
Δεν εχουμε και την φωτο με την πισω αρμαδα των ηχειων. Για σκεψου αλλη μια τριαδα 215![]()
Δύο στο πλάι για κεντρικό δεν είναι πλέον κεντρικό.
Για τους κατόχους 215 αυτό που θα πρότεινα είναι ένα μονό όρθιο XLS-15, που βολεύεται καλύτερα όντας 23 εκατοστά κοντύτερο του 215.
Το 1,03 ύψος είναι υποφερτό, το 1,26 είναι ψηλό για κεντρικό, ακόμη και για τηλεόραση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.