Χαρίζονται !

18 June 2006
15,906
Αθήνα-Κέντρο
Χαρίζονται τα παρακάτω cd..

4777160.jpg

4636272.jpg

Μερικοί θεωρούν την άναρχη συσσώρευση ήχων ως Μουσική,άλλοι πάλι όχι.

Εγώ ανήκω στους δεύτερους.
Παρά τις ακροάσεις και τον αρχική περιέργεια, διαπίστωσα πως αδυνατώ να ακούσω τα παραπάνω (εκτός του Strauss),ούτε καν ως background.Με ενοχλούν αφάνταστα.
Χωρίς καμμία μομφή για κάποιους που τους αρέσουν τα συγκεκριμμένα έργα.Αλλωστε η Μουσική έχει τόσους ορίζοντες και θαυμαστές που ούτε το σύμπαν μπορεί να τους χωρέσει ενίοτε.

Οπότε όποιος ενδιαφέρεται για τα παραπάνω δισκάκια,ευχαρίστως να του τα χαρίσω..:ernaehrung004:

Γιά όσους δεν μπορούν να διαβάσουν τις εικονίτσες συγγνώμη που παρέλειψα να αναφέρω τα έργα.

Λοιπόν το πρώτο είναι¨"Η Ιεροτελεστία της Ανοιξης/Igor Stravinsky" & "Concert for Orchestra/BARTOK"
Berliner Philharmoniker/KARAJAN

το δεύτερο είναι:"Gustav Holst/THE PLANETS" & "Also Sprach Zarathustra/Richard Strauss
Boston Symphony Orchestra-William Steinberg
Αυτά.

μάλιστα....

Η ιεροτελεστία της άνοιξης και οι πλανήτες, δυο από τα ολ τάημ κλάσικ αγαπημένα μου έργα τα οποία έχω σιχαθεί να ακούω με ευχαρίστηση τα θεωρείς "άναρχη συσσώρευση ήχων"...

Δικαίωμά σου, άποψή σου, σεβαστή...

Αλλά αρχίζω και αμφιβάλλω πλέον για τα όρια του υποκειμενισμού!

4777160.jpg

4636272.jpg

Παρά τις ακροάσεις και τον αρχική περιέργεια, διαπίστωσα πως αδυνατώ να ακούσω τα παραπάνω (εκτός του Strauss),ούτε καν ως background.Με ενοχλούν αφάνταστα.
Χωρίς καμμία μομφή για κάποιους που τους αρέσουν τα συγκεκριμμένα έργα.Αλλωστε η Μουσική έχει τόσους ορίζοντες και θαυμαστές που ούτε το σύμπαν μπορεί να τους χωρέσει ενίοτε.

Οπότε όποιος ενδιαφέρεται για τα παραπάνω δισκάκια,ευχαρίστως να του τα χαρίσω..:ernaehrung004:

Δεν το πιστεύω!!!!!!
:bang:
Σήμερα βρήκε η HOL να με αφήσει χωρίς internet για 8 ώρες!!!!! :furious3:
Πριν λίγα λεπτά αποκαταστάθηκε το πρόβλημα.
Ρε Δημήτρη αφού ξέρεις για την Ιεροτελεστία.....
και το άλλο βέβαια είναι ενδιαφέρον...
Κρίμα , ατύχησα...

4777160.jpg

4636272.jpg

Δημητρη συμφωνω με οτι εγραψες
αλλα επειδη υπαρχουν πολλοι ενδιαφερομενοι [ οχι εγω ] προτεινω να ετοιμασεις
καποιο διαγωνισμο, δεν ειναι σωστο ετσι οποιος ανοιξε το PC αμεσως
να παρει αυτα τα 2 super classics εργα !!

:smash:

.

Δημήτρη!

Ή τα χαρίζεις στον πρώτο που τα ζήτησε ή

τα χαρίζεις όπου θέλεις εσύ.

Εγώ πάντως για κάθε ενδεχόμενο δηλώνω υποψήφιος γιατί όλα τα έργα είναι αγαπημένα μου

:drummer:

Μητσο η παραπανω εκφραση ειναι δικη σου????
Αν ναι ....:worshippy:

μπορω να την χρησιμοποιω (και μαλλον συχνα πυκνα)?????-bye-

Σιγά ,ένας ένας οι θιγόμενοι..

-Στέργιο (κακαλιέ) λυπάμαι αν σε στενοχώρησα αλλά όντως μιλάμε για υποκειμενισμό.Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την "ενόχλησή" σου.

-Σπύρο δεν διαβάζεις με προσοχή ή διαβάζεις ότι σε βολεύει.
Δεν μίλησα για τον Στράους (τον έβγαλα απ έξω μια και έχω τα έργα του σε άλλες εκτελέσεις).Ούτε για τον Στραβίνσκυ γενικά.Για την Ιεροτελεστία μίλησα για την οποία εσύ δεν είχες κάν εκφράσει γνώμη στο τεστ του Διονύση.Οπως και για το "δημιούργημα" του Holst.

Τεσπα εδώ δεν πάει ποιός το "χτυπάει" πρώτος.

Θεωρω πρέπον να δώσω την Ιεροτελεστία στον μέγα φαν και αυτόν που με έβαλε στο τρυπάκι,Διονύση.(αν το δέχεται).

Οι Πλανήτες είναι ελεύθεροι.

-Μιχάλη ναι ,εγώ το έγραψα έτσι και αν σ αρέσει χρησιμοποίησέ το.

Θερώ ότι όσο πολυσυλλεκτικός και να είμαι δεν μπορώ να θεωρήσω τα παραπάνω έργα ως τμήμα της μουσικής μου ευρύτητας.
Δεν μπορεί να μ αρέσει ο Μότσαρτ,ο Μπετόβεν,Ο Σούμπερτ,ο Μπαχ,ο Σοπέν ,οι Αββα κλπ.. και ταυτόχρονα η Ιεροτελεστία και οι Πλανήτες..Δεν συνδυάζονατι με τίποτα.ΓΙΑ ΜΕΝΑ μιλάω πάντα για να μη τσιμπήσει κανείς και προσβληθεί.
Τουλάχιστον δεν κοροϊδεύω κανέναν..

That's Me!

Σιγά μην εκφράσω γνωμη στο τέστ..
Εχω εκφράσει γνώμη για τον Στραβίνσκυ και γιά το αριστούργημά του απο το avforum,σε παλιές ενδιαφέρουσες συναντήσεις,που δεν ήταν λούνα-πάρκ..............

Ξεκαβάλα πές το αλλού..
Επειδή έχεις και μνημη δηλαδή οτι δεν απάντησα στο τέστ,λές και ήταν για την πρεσβυωπία μου υποχρεωτικό,καλό ειναι να θυμάσαι και παλιότερες συζητήσεις..........

Re: Απάντηση: Χαρίζονται !

Θεωρω πρέπον να δώσω την Ιεροτελεστία στον μέγα φαν και αυτόν που με έβαλε στο τρυπάκι,Διονύση.(αν το δέχεται).

Θα το δεχτώ με χαρά μου.
Milles merci αγαπητέ Δημήτρη...
:smileJap: