Chord Hugo DAC

Για την ακρίβεια, ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ "άλλος" κόσμος... :BDGBGDB55:

Καλορίζικο Σταύρο!

Τι καλώδιο sub είπαμε ότι έχεις?
Πάντως εμένα με το audioquest μου έκανε διακοπές σε dsd ενώ με το belden όλα καλά στο teac :BDGBGDB55:

Μην τα ισοπεδώνεις όλα. Δυστυχώς, hearing is believing...

Κανένας δεν εκταμίευσε για dac χωρίς ακρόαση. Η μήπως όχι? :)

Ευχαριστώ!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Panoramix, sub δεν έχω. :)

Αν εννοείς usb, αυτό:

http://www.ebay.ie/itm/111544663286...eName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Λέτε να είναι το καλώδιο να κουφαθούμε?

Παρε το Hugo παραμάσχαλα (τροπος του λέγειν, βαλτο στην τσεπη σου) και ελα απο εδω.

Οποτε θες, εγω στο ειπα για να δουμε με αλλα καλωδια επανω στο δικο μου Rpi2/ Foobar.

Οχι, αλλα τι σε νοιάζει? Το θεμα ειναι πως παίζει, οχι πως το κανει.

Aν το πρόβλημα ηταν στο Hugo και την αρχιτεκτονική του θα ειχε βουίξει το διαδίκτυο. Αν εισαι ο μονος που εχει θεμα μάλλον πρεπει κατι αλλο να φταίει.

Δοκίμασε και το μαμά καλωδιο usb.ξεκινά την αφαιρετική μέθοδο από τα απλά και μετα τα συνθετα

ή βάζοντας το μαμα και σπαταλώντας 1 λεπτο απ το χρονο σου (βασικό ως σεβασμο στο χρονο που τρωνε οι αλλοι φιλοι να σε βοηθησουν στο troubleshooting)
tick that box

Δεν έχω διαβάσει όλα τα μηνύματα ούτε τις συμβουλές που έχουν δοθεί, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα με τις περιοδικές διακοπές στον ήχο κατά την αναπαραγωγή μουσικών αρχείων DSD iso.
Απλώς αναφέρω ότι το δικό μου RPi2 είναι απευθείας συνδεδεμενο στο Mambo V3 DAC (by Vasilis-T), μέσω της διασύνδεσης I2S. Εννοείται ότι δεν χρησιμοποιεί τον κοινό δίαυλο των USB & Lan και δεν υπάρχουν διακοπές στον ήχο κατά την αναπαραγωγή αρχείων DSD iso.
Χρησιμοποιώ τη διανομή Archphile του Μιχάλη (Tux) με εξαιρετικά αποτελέσματα και όχι μόνο, άσε που είναι η μοναδική διανομή στον κόσμο που τεκμηριωμένα υποστηρίζει την αναπαραγωγή αρχείων DSD iso (DoP)
Ακόμα και κάτω από συνθήκες υπερβολικού φόρτου στο RPi2 δεν κολλάει πουθενά.

Υ.Γ. Εύχομαι Σταύρο να λυθούν σύντομα τα προβλήματα με το DSD

Ευχαριστώ Γιώργο!

Σ' αυτό το σημείο, και σαν εισαγωγή στις επερχόμενες ακουστικές εντυπώσεις, θα ήθελα να παραθέσω κάτι που με παραξένεψε ιδιαίτερα θετικά στις χθεσινές ακροάσεις.

Άλμπουμ: Super bass, Ray Brown, Telarc.

To Hugo κάνει κάτι πραγματικά απίστευτο με το μπάσο. Οι δακτυλισμοί, η περιγραφή των αρμονικών του οργάνου, οι αντηχήσεις στο χώρο είναι κάτι μοναδικό στα δικά μου φτωχά ακούσματα. Το έχω ακούσει χιλιάδες φορές, με διάφορα σετάπ, αλλά έτσι ποτέ!

Ακόμα δε μπορώ να πιστέψω πως συμβαίνει αυτό με 2 μικρές μπαταρίες...

Re: Απάντηση: Chord Hugo DAC

Εννοείται ότι δεν χρησιμοποιεί τον κοινό δίαυλο των USB & Lan και δεν υπάρχουν διακοπές στον ήχο κατά την αναπαραγωγή αρχείων DSD iso.

Αν δεν χρησιμοποιεί τον κοινό δίαυλο των USB & Lan πως τραβάει τα δεδομένα και από που;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Chord Hugo DAC

Αν δεν χρησιμοποιεί τον κοινό δίαυλο των USB & Lan πως τραβάει τα δεδομένα και από που;

Στο δικό μου RPi2 setup, τα δεδομένα λαμβάνονται αποκλειστικά από το τοπικό δίκτυο μέσω της θύρας Ethernet (NFS servers), η οποία προφανώς και εξυπηρετείται από τον ίδιο δίαυλο, ωστόσο καμία άλλη USB συσκευή (USB Hard Disc ή USB DAC) δεν μεταφέρει ταυτοχρόνως δεδομένα πάνω από το δίαυλο.
H διασύνδεση I2S δεν χρησιμοποιεί τον κοινό διαυλο. Μέχρι στιγμής αυτά είναι τα γνωστά χαρακτηριστικά .

Κατανοητό (και σωστό).

Στην περίπτωσή μου όμως υπάρχει πρόβλημα μόνο στην αναπαραγωγή dsf αρχείων.

Αν υπήρχε hub congestion δεν θα επηρεαζόταν η αναπαραγωγή και σε άλλα format?