Κυριάκο ,Εγω θέλω να παίξω λίγο με μεντεσέδες καθώς έχω βάλει ελάχιστες φορές.
Ίσως να φτιάξω και ένα template τοποθέτησης.
Μάλιστα φλερτάρω ένα της Veiko αλλά η τιμή του ξεφεύγει πάνω από τα 50 ευρώ.
VEIKO Aluminum Alloy 35MM Hinge Jig
App Herunterladen - Banggood.com
Banggood App bietet vergünstigten Produkte, bequeme Auftragsverfolgung, und Kundendienst. Halten Sie sich mit den neuesten Banggood Großveranstaltungen und heiße Einsparungen leicht auf Ihrem Smartphone.banggood.onelink.me
Αυτό είχα διαβάσει σε κάποιο σχόλιο εδώ μέσα.δεν ταιριαζει σε αυτους της αγορας...τον εχω
Κυριάκο, είχα ξαναγράψει γιαυτόν εδώ - τον έχουν και άλλα μαγαζιά σε ali, BG, ebay απλά δες να μοιάζει οπτικά.Αυτό είχα διαβάσει σε κάποιο σχόλιο εδώ μέσα.
Και το ίδιο συμβαίνει και με αυτόν του Banggood αν θυμάμαι καλά.
Δεν ξερω εαν ειναι λιγες η οχι....εγω δεν θα το αγοραζα ποτε αυτο το πραγμα...!!!!20 τρύπες με μια 6αρα μπαταρία.
Χμ....
Συμφωνώ στο έπακρο...!!!Τα μάτια σας 14 με τέτοια προσαρτήματα.
Ειδικά αν δεν έχετε ρυθμιζόμενο τροχό αποφύγετε τα εντελώς!!!!
Οχι μπαταριας ρευματος εννουσα...αν και η Parkside εχει 12v στα 35 ευρω...δισκοπριονο μπαταριας με 30€?
με αυτο εχεις δισκοπριονο μεταλλου ρυθμιζομενων στροφων (ο γωνιακος σου μπαταριας, συνηθως μπρασλες), εχεις και δισκοπριονο ξυλου (το ιδιο).
η φωτια ποια ειναι?
ισα-ισα που ο γωνιακος γινεται πολυ σταθεροτερος με ενα τετοιο απο το να κοβεις στον αερα με το εργαλειο μονο του
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.