Σε ευχαριστώ Πάνο.Ειναι και κάτι εύκολο πάνω απ'ολα.Πολύ ωραία πατέντα!Μπραβο.
Όχι γιατί είσαι πιο πιο ψηλά από το τσόκ και κοιτάς στο αντικείμενο που θα τρυπησεις, το φως στην πραγματικοτητα διαχέεται προς τα κάτω και γύρω γύρω. απλά στην φώτο φαίνεται ότι είναι πολύ φωτεινό και ενοχλητικό αλλά παραπλανει η φωτογραφία.Ωραια ιδεα, δεν σε ενοχλει στα ματια ομως?
Κοίτα εγώ έτυχε και το είχα.αν θες όμως και χωρίς να ξέρω τι απαιτήσεις έχει το πετάλι σε αμπέρ, δες αυτό.Πολύ ενδιαφέρουσα προσθήκη για το κολωνάτο. Στα υπόψιν...
Μία σχετικά άσχετη ερώτηση, το 9volt τροφοδοτικό από πού το πήρες; Θέλω να πάρω ένα για τροφοδοσία πεταλιού κιθάρας και οι τιμές που μου είπαν σε μαγαζιά με ηλεκτρονικά στο κέντρο είναι γύρω στα 15 ...
Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ!ΑΨΟΓΟΣ
μ' αρεσεις εισαι λεπτολογος
Τελικά έγινε η αλλαγή στο καλώδιο που πάει από τον διακόπτη στο Led με σπιράλ,το οποίο αναγκάστηκα και έφτιαξα διαμορφώνοντας απλό καλώδιο γιατί δεν μπόρεσα να βρω στο πάχος που ήθελα πέρα από χοντροκομενο ρεύματος.
Παραθέτω ένα βίντεο τραβηγμένο λιγο πιο χαμηλά απο το ύψος του πρόσωπου μου για να καταλάβετε πως φαίνεται και ότι δεν ενοχλεί το φως χωρίς κάποια επιπλέον διαμόρφωση.
https://youtu.be/NA55jLutV4g![]()
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.