φυσικα οι μπαταριες (και φορτιστες) CAS δεν θεωρουνται μονο, ειναι κορυφαιες ενσωματωνοντας ολες τις ηλεκτρονικες εξελιξεις αλλά μεχρι και συστηματα ψυξης δινοντας μαλιστα δυο γραμμες ανα πόλο για απροσκοπτη ροη των αμπερ. και ειναι κοινες σε καμια δεκαρια εταιριες με βασικες τις 3 κορυφαιες γνωστες εταιριες που αναφερα.
τωρα σχετικα με τα δωδεκαβολτα, να συμπληρωσω οτι εκεινο το φτηνο κινεζικο ελαφρυ 12βολτο της liduo που εχω, του κανω σχεδον καθημερινη χρηση, ειναι το βασικο μου εργαλειο και τα παει μια χαρα! ελαφρυ, βολικο και σχετικα μικρο σε διαστασεις.
θα συμπληρωσω καποια στιγμη με αλλο ενα
https://www.agrotisgroup.gr/eryaleia/Επαναφορτιζόμενος%20βιδολόγος%2018V%20με%202%20μπαταρίες%20ASSUR
και ετσι θα εχω δυο εργαλεια με 4 ιδιες μπαταριες (και ενα τριτο 12βολτο το εδωσα στη κορη να παιζει αυτη), ενα σε καθε σπιτι, παροπλιζοντας τα 18βολτα τα οποια υστερουν εναντι των πιστολετων οταν τρυπουν δομικα (και δεν καταπονουνται και τα τρυπανια καθως τα sds δεν παραμορφωνονται ουτε και φθειρονται οπως τα κλασικα οταν δουλευουν σε κρουση), υστερουν των παλμικων οταν βιδωνουν μεγαλες βιδες και στριφωνια στο ξυλο, υστερουν των 12βολτων στο θεμα βαρους και χρηστικοτητας.
ασε που αμα τρυπαω ξυλο με μικρα τρυπανια οπως συνηθως, εχω ανταπτορα τσοκ (1/4 σε τσοκ 3/8) και κανω τρυπηματακια σε ξυλα ακομα και με τα απλα ηλεκτρικα κατσαβιδια
αν ξεκινουσα να αγοραζω τωρα εργαλεια, θα επαιρνα ενα κατσαβιδι lux απο πρακτικερ (ή το budget), ενα καλο ελαφρυ μικρο 12βολτο της μεταμπο, το πιστολετο του λιντλ και το παλμικο-μπουλονοκλειδο της drillpro ή το μεγαλο topshak). και θα ημουν καλυμμενος για τα παντα απο εργαλεια τρυπηματων-βιδωματων μπαταριας για πολλα χρονια