Ενα ενα θα τα παίρνεις να μην δινεις στοχο!Ένα; Γιατί μόνο ένα;![]()
Εγω λέω εκείνο που είναι σε διάφορα χρώματα, σε ρολό συνήθως το βρίσκεις..Εχω παρει απο το jumbo αλλα ειναι αντιολισθητικο και οχι αντιγλυστρικο
![]()
E-JUMBO To Επίσημο Ηλεκτρονικό Κατάστημα JUMBO
Αντιολισθητικό Ταμπλό Αυτοκινήτου < Διάφορα Αξεσουάρ Αυτοκινήτου | Jumbowww.e-jumbo.gr
Υπαρχει και αυτη η αντιολισθητικη επιφανεια 1 μετρο χ 45ποντους πλατος. Δεν την εχω δοκιμασει ομως.
![]()
E-JUMBO To Επίσημο Ηλεκτρονικό Κατάστημα JUMBO
Αντιολισθητική Επιφάνεια Καφέ 100x45cm < Αντιολισθητικές Επιφάνειες Συρταριών | Jumbowww.e-jumbo.gr
Κυριακο η εννοια ειναι ιδια...εαν βαλεις αναζητηση αντιγλυστρικο...αντιλιοσθητικο βγαζει...Οχι δεν ειναι καλα τα αντιολοσθητικα.
Αντιγλυστρικο να βρεις.
Αλλο υλικό.
Γιατί δεν παίρνεις αυτό:
Η αλήθεια είναι πως δεν έχω παραγγείλει ποτέ από εξωτερικό. Το έχεις δοκιμάσει;Γιατί δεν παίρνεις αυτό:
https://vi.aliexpress.com/item/1005...t_main.91.42101802Z8OkDh&gatewayAdapt=glo2vnm
Το έχω αγοράσει, αλλά το έχω ακόμα στο κουτί τουΗ αλήθεια είναι πως δεν έχω παραγγείλει ποτέ από εξωτερικό. Το έχεις δοκιμάσει;
Έχω την πριονοκορδέλα σιδήρου PMB 1100B2 της PARKSIDE, αλλά ενώ είναι ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο, ειδικά αν δεν θέλεις να κάνεις θόρυβο, έχει ένα σημαντικό μειονέκτημα: Δεν σταθεροποιείται σε όρθια θέση, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η τοποθέτηση του σίδερου με ακρίβεια. .......
Διαβάζω το μήνυμα σου μήπως και αντιγράψω την βελτίωση που έκανες, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που γράφεις"Δεν σταθεροποιείται σε όρθια θέση"
Αυτή που αγόρασα πριν λίγο, στέκεται σε ανοιχτή θέση.
Μήπως εντωμεταξύ το άλλαξαν; Ή μήπως εγώ δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα.
View attachment 227870
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.