ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ POWERBUY

Μέσα και εγώ για μια Sharp 46XL2!:grandpa:
Θα με ενδιέφερε αποστολή της σε επαρχία και πόσο περίπου θα κοστίσει.

Υ.Γ. Τελικά η σειρά XL2 έχει το TrueHD, ή ΟΧΙ???

παιδια εχετε ολο τον καιρο για να αποφασισετε τι θελετε..απλα σας παρακαλω οποιος θελει να συμμετασχει ας το κανει με ενα μοντελο μονο για να παρουμε τιμες που ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα
καντε μια ερευνα μονοι σας για μοντελα και τιμες και αν αυτη η προσπαθεια πετυχει θα κερδισουμε καλυτερες τιμες (ηδη καταστηματα εχουν εκδηλωσει το ενδιαφερον τους για την μαζικη αυτη αγορα)
τωρα αν αξιζει..θα δουμε
απλα να ξεκαθαρισετε ποιο μοντελο θελετε γιατι αν τελικα σε αυτο μοντελο πετυχουμε καλη τιμη τοτε θα χαρειτε και θα το αποκτησετε..

Καλημέρα καλή βδομάδα

όταν πάρεις την τελική λίστα στα χέρια σου πέρασέ την και απο εδώ ...

Συμβουλή μου....κυνηγήστε αγορές απο καταστήματα ΡΟΔΟΥ κ ΛΕΣΒΟΥ.

Εκεί λόγω 13% ΦΠΑ κερδίζετε πολλά περισσότερα....

Μην το περάσετε στο ντούκου αυτό!

Και κάτι ακόμα, δεν πρέπει να γίνει το εξής λάθος!

Να μαζευτούν πόσοι ξερόλες, και να αρχίζουν να λέτε 10άδες τεμμάχια μόνο και μόνο για την πλάκα τους και τελικά καταλήξετε να αγοράσετε 10 ... θα σε κυνηγάνε μετά οι έμποροι, αν τελικά βγείς εσύ μπροστά να μιλάς εκ μέρους όλων.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΕ....

Eυχαριστουμε τον psixakias για τις συμβουλες του,αλλα λογω εργασιας του στο ΠΛΑΙΣΙΟ , αυτο επρεπε να γινει γνωστο απο την αρχη (αληθεια , τι εκπροσωπει απο την εταιρια , μας ενδιαφερει τον ονομα του αλλα περισσοτερο το ποστο του)

Eυχαριστουμε τον psixakias για τις συμβουλες του,αλλα λογω εργασιας του στο ΠΛΑΙΣΙΟ , αυτο επρεπε να γινει γνωστο απο την αρχη (αληθεια , τι εκπροσωπει απο την εταιρια , μας ενδιαφερει τον ονομα του αλλα περισσοτερο το ποστο του)

Ευχαριστώ Σπύρο για τα καλά σου λόγια, αλλά απο την αρχή είχα δηλώσει άκρη με ΠΛΑΙΣΙΟ.
Το όνομα και η θέση μου θα μου επιτρέψεις να τα θεωρώ προσωπικά δεδομένα, και εκτός και αν σε λένε Bush, δεν μπορείς να με αναγκάσεις να τα πώ On line...

όγκι τόγκι ?

Εχεις ακρη με Πλαισιο ή δουλευεις στο Πλαισιο?
Δεν ειναι το ιδιο.

Re: Απάντηση: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ POWERBUY

Εχεις ακρη με Πλαισιο ή δουλευεις στο Πλαισιο?
Δεν ειναι το ιδιο.

Ορίστε ???

Να κάνω μια πρόταση ?

Θέλετε να αλλάξουμε τον τίτλο του Thread απο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ POWERBUY σε ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟΝ PSIXAKIA ????

Η ακρη που λες δεν με-(φανταζομαι ΜΑΣ ) καλυπτει .
Απο την στιγμη που αναφερεσαι στο ΠΛΑΙΣΙΟ θα πρεπει να να αναφερεις την θεση σου εκει .

Καλημερα σε ολους.

Παρακαλω "γραψτε" με για μια sharp aquos 46xl2.

Ευχαριστω.

Αλλιως psixakias ,αθελα σου ,μπορεις να κανεις κακο στην εταιρια που εργαζεσαι!( δηλαδη να εκπροσωπεις αυτην , οικιοθελως και ενδεχομενως προχειρα-ανεπαρκως )

Παντως δεν απαντησες για το ποστο σου !
Μας ενδιαφερει ολους η καλυτερη τιμη και βεβαια η καλυτερη καλυψη(Ελληνικη εγγυηση αντιπροσωπειας ,δοσεις -ΑΤΟΚΕΣ- με καρτα, δωρεαν παραδοση σε οσο το δυνατον περισσοτερα σημεια ).Το μεγεθος του ΠΛΑΙΣΙΟΥ μπορει να προσφερει συναγωνισιμες ( δεν εγραψα φθηνοτερες )τιμες ...

Παντως δεν απαντησες για το ποστο σου !
Μας ενδιαφερει ολους η καλυτερη τιμη και βεβαια η καλυτερη καλυψη(Ελληνικη εγγυηση αντιπροσωπειας ,δοσεις -ΑΤΟΚΕΣ- με καρτα, δωρεαν παραδοση σε οσο το δυνατον περισσοτερα σημεια ).Το μεγεθος του ΠΛΑΙΣΙΟΥ μπορει να προσφερει συναγωνισιμες ( δεν εγραψα φθηνοτερες )τιμες ...

Έχετε κάποια λίστα έτοιμη για μένα ???

Φιλε psixakia,
απο την πρωτη στιγμη εκτιμησα το ενδιαφερον σου και αν θυμασαι εδω και μερες σου εστειλα pm ρωτοντας τιμες για να ξερω ποσο μπορεις να βοηθησεις
Σε καθε περιπτωση χαιρομαι που ασχολειται με την μαζικη αγορα ενας ανθρωπος που ανηκει σε μια απο τις μεγαλυτερες αλυσιδες καταστηματων τεχνολογιας στην Ελλαδα.
Τον καταλογο θα τον στειλουμε σε ολα τα online αταρχην καταστηματα, σε ολα τα καταστηματα μελων του forum αι μετα βλεπουμε
Αρα εννοειται οτι θα λαβεις τον καταλογο
Εγω δεν μπαινω μπροστα,εγω προσπαθω να οργανωνω.Επειδη ξερω τι σημαινει Ελλαδα εγω απλα θα στειλω τον καταλογο,θα παρω προσφορες(ΧςΡΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ),ολοι μαζι θα επιλεηουμε την καλυτερη και η παραγγελια θα γινει ΑΤΟΜΙΚΑ..δηλαδη καθε ενας ξεχωρισατ θα επικοινωνισει με το καταστημα,θα δςσει προκαταβολη και ΜΕΤΑ θα γινει η παραγγελια..εγω θα παραγγειλω ΜΙΑ..την δικη μου..απλα ολα αυτα θα γινουν στις συμφωνημενες απο πριν(μειωμενες?) τιμες..αν πολλοι φιλοι κανουν πισω δεν θα προχωρισουμε, εν θα καταθεσουν χρηματα και ο καθενα θα αγορασει πλεον απ οπου θελει

Παιδια ειμαι και γω μεσα για powerbuy. Ενδιαφερομαι για ''40 και μαλλον εχω καταληξει στην samsung le-40f86b. Αν εχει κανονιστει κατι για αυτο το μοντελο ενημερωστε.

:furious3:

Σωστός και συμφωνώ απόλυτα με την τακτική σου.

Την ημέρα που θα συμφωνήσετε απο που θα παραγγείλετε, θα πρέπει να μιλήσετε με το κατάστημα για να δεσμεύσει και το απόθεμα αλλά και για να εξασφαλίσει την προκαταβολή σας.

Όσον αφορά το κομμάτι που αναφέρεις την δική μου ενέργεια, να σε ευχαριστήσω για την κατανόηση σου αλλά και για την εκτίμηση της παρούσας κατάστασης, όπου μόνο να εξομαλύνω τα πράγματα προσπαθώ και να βοηθήσω όπου μα όπου μπορώ είτε μέσω προσφοράς δικής μου είτε με τις συμβουλές μου λόγω γνώσης αγοράς.

Οποτεδήποτε χρειαστείς ένα χεράκι βοήθειας μου το λές και θα την έχεις εντός 2 λεπτών!