ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ POWERBUY

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ POWERBUY

Φίλε Νάσο δεν υπάρχει θέμα αντιπαράθεσης ευθύς εξαρχής από μέρους μου με κάποιον εδώ μέσα. Αν σε παρομοίασει-χαρακτήρισει εσένα κάποιος χρήστης όπως χαρακτήρισε εμένα Ο VIDEOMIX θέλω απλά να δω την αντίδρασή σου τότε.
Το ποστ μου περί ψυγείου το έβαλα γιατί ο καθένας είχε αρχίσει να ζητάει πλέον ότι του κατέβαινε στο κεφάλι ή ότι τέλος πάντων τον ενδιέφερε. Δεν χαρακτήρισα κάποιον ούτε τον παρομοίασα με κάτι ούτε και πήγα να ειρωνευτώ κάποιον. Να παραθέσω τα κάτωθι:

Με βάση τα παραπάνω γιατί να μην ζητήσω κι εγώ αν μπορεί να συμπεριληφθεί η ηλεκτρική συσκευή της αρεσκείας μου στο powerbuy;

Φίλτατε FoRMat MaSTer σε χαρακτήρισε -πράγματι-με άσχημους χαρακτηρισμούς..αλλά κι εσύ τον ειρωνεύτηκες πριν...το μήνυμά σου με το ψυγείο είχε ειρωνικό τόνο...το ότι ο καθένας ζήταγε ότι ήθελε σε εκνεύρισε και ειρωνεύτηκες..γι αυτό κι εγώ αναγκάστηκα να σβήσω τα επίμαχα μηνύματα και των δύο σας...

πιστεύω ότι καταλαβαίνεις την θέση μας...

σ´ευχαριστώ...

νιωθω την αναγκη να ευχαριστησω ολα τα παιδια για τα pm που μου στειλανε (και ειναι αρκετα)..πρεπει να πω οτι στενοχωρηθηκα λιγο γιατι καποιοι οντως ειχαν στηριχθει σε αυτο το pb και ηθελα πραγματικα να αγορασουν
μαλιστα απαντω στον φιλο που μου ειπε οτι στηριζονταν στην δικη μου πρωτοβουλια γιατι εδειχνε εμπιστοσυνη σε εναν δικηγορο οτι ειμαι ενα απλο μελος (και μαλιστα πολυ νεο) και αλοιμονο αν θελουμε εναν δικηγορο για να αγορασουμε μια τηλεοραση..
σημασια εχει οτι πλεον επικοινωνουμε με pm και οτι ξερουμε ποιοι ειμαστε και τι θελουμε(αλλωστε 7 46x3500 ειναι μια καλη αγορα για οποιονδηποτε εμπορο)
μπορειτε ομως να μιλατε και μεταξυ σας με pm ψαχνοντας τα post και βλεποντας ποια τηλεοραση θελει ο καθενας
νομιζω οτι μεσα απο το forum αρκετοι αγνωστοι ανθρωποι που θελουν να αγορασουν μια τηλεοραση,γνωριστηκαν,μιλησαν,ανταλλαξαν τηλεφωνα,σχολιασαν και προχωρουν μαζι..ανθρωποι απο Αθηνα,απο Βολο,απο Γιαννενα,απο Θεσσαλονικη..και αυτο το χρωσταμε στο forum
συντομα να περιμενετε και το πρωτο μαζικο review τηλεορασης στο οποιο οχι ενας αλλα 2,3 η παραπανω αγοραστες θα σας λενε εντυπωσεις απο καποιο καταστημα,πως μας φερθηκε,αν μας βοηθησε,αν μας την εφερε αλλα και για την τηλεοραση (αν αξιζει η οχι)..και αν η γνωμη ενος εχει τεραστια αξια σε μια παρουσιαση φανταστειτε τι αξια εχει η γνωμη πολλων που ολοι εχουν την ιδια ακριβως εμπειρια..παραγγελια,αγορα,παραλαβη και χρηση τηλεορασης απο το ιδιο καταστημα,ιδιας εταιριας,που την παρελαβαν και ασχοληθηκαν μαζι της σχεδον ταυτοχρονα
καλη συνεχεια σε ολους:ernaehrung004:

Aν τα καταφέρω Βασίλη θα ανεβάσω και βίντεο με την SR8 μου πώς είναι η τηλεόραση Live, τώρα το αν θα δείχνει ωραίο ένας θεός ξέρει!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ POWERBUY

Φίλτατε FoRMat MaSTer σε χαρακτήρισε -πράγματι-με άσχημους χαρακτηρισμούς..αλλά κι εσύ τον ειρωνεύτηκες πριν...το μήνυμά σου με το ψυγείο είχε ειρωνικό τόνο...το ότι ο καθένας ζήταγε ότι ήθελε σε εκνεύρισε και ειρωνεύτηκες..γι αυτό κι εγώ αναγκάστηκα να σβήσω τα επίμαχα μηνύματα και των δύο σας...

πιστεύω ότι καταλαβαίνεις την θέση μας...

σ´ευχαριστώ...
Φίλε Νάσο καταλαβαίνω απόλυτα την θέση σας και πολύ καλά έκανες κι έσβησες τα "επίμαχα" μηνύματα. Προσωπικά επειδή ήμουν σε ταξίδι Θεσσαλονίκη-Βόλο δεν διάβασα τι ειπώθηκε στη συνέχεια αλλά ίσως και να είναι καλύτερα έτσι. Από την άλλη άλλο ειρωνεύομαι κάποιον, άλλο γράφω ένα μήνυμα σε ειρωνικό τόνο με βάση κάποια off topic και άλλο χαρακτηρίζω κάποιον... Σε καμία περίπτωση δεν εκνευρίστηκα με κάποιο ποστ επειδή ήταν off topic και σε καμία περίπτωση δεν ειρωνεύτηκα τον VIDEOMIX . Αρχίσαμε να ξεφεύγουμε από το θέμα του thread και προσπάθησα να δείξω αυτό ακριβώς (ότι ξεφύγαμε) ορμώμενος από το ποστ που έλεγε για να προστεθούν ηλεκτρικές συσκευές από τον David κι όχι από αυτό του VIDEOMIX... Τώρα αν αυτό παρεξηγήθηκε από τον τελευταίο (και δυστυχώς και από άλλους από τη στιγμή που μου λες ότι τον ειρωνεύτηκα) δεν νομίζω ότι δίνει το δικαίωμα να παραθέσει χαρακτηρισμούς αυτού του τύπου... Αυτά από μένα και σταματάω να γράφω σε αυτό το thread τουλάχιστον ασχέτως απαντήσεων...

νιωθω την αναγκη να ευχαριστησω ολα τα παιδια για τα pm που μου στειλανε (και ειναι αρκετα)..πρεπει να πω οτι στενοχωρηθηκα λιγο γιατι καποιοι οντως ειχαν στηριχθει σε αυτο το pb και ηθελα πραγματικα να αγορασουν
μαλιστα απαντω στον φιλο που μου ειπε οτι στηριζονταν στην δικη μου πρωτοβουλια γιατι εδειχνε εμπιστοσυνη σε εναν δικηγορο οτι ειμαι ενα απλο μελος (και μαλιστα πολυ νεο) και αλοιμονο αν θελουμε εναν δικηγορο για να αγορασουμε μια τηλεοραση..
σημασια εχει οτι πλεον επικοινωνουμε με pm και οτι ξερουμε ποιοι ειμαστε και τι θελουμε(αλλωστε 7 46x3500 ειναι μια καλη αγορα για οποιονδηποτε εμπορο)
μπορειτε ομως να μιλατε και μεταξυ σας με pm ψαχνοντας τα post και βλεποντας ποια τηλεοραση θελει ο καθενας
νομιζω οτι μεσα απο το forum αρκετοι αγνωστοι ανθρωποι που θελουν να αγορασουν μια τηλεοραση,γνωριστηκαν,μιλησαν,ανταλλαξαν τηλεφωνα,σχολιασαν και προχωρουν μαζι..ανθρωποι απο Αθηνα,απο Βολο,απο Γιαννενα,απο Θεσσαλονικη..και αυτο το χρωσταμε στο forum
συντομα να περιμενετε και το πρωτο μαζικο review τηλεορασης στο οποιο οχι ενας αλλα 2,3 η παραπανω αγοραστες θα σας λενε εντυπωσεις απο καποιο καταστημα,πως μας φερθηκε,αν μας βοηθησε,αν μας την εφερε αλλα και για την τηλεοραση (αν αξιζει η οχι)..και αν η γνωμη ενος εχει τεραστια αξια σε μια παρουσιαση φανταστειτε τι αξια εχει η γνωμη πολλων που ολοι εχουν την ιδια ακριβως εμπειρια..παραγγελια,αγορα,παραλαβη και χρηση τηλεορασης απο το ιδιο καταστημα,ιδιας εταιριας,που την παρελαβαν και ασχοληθηκαν μαζι της σχεδον ταυτοχρονα
καλη συνεχεια σε ολους:ernaehrung004:

Αγαπητέ φίλε Vasdar…

Παρακολουθούσα από την αρχή το παρόν Power buy αφού σε περίπτωση θετικής εξέλιξης θα είχα τοποθετηθεί για την αγορά μιας 40Χ3500....

Δυστυχώς όμως, ήθελες η τοποθέτηση αυτή να γίνει δημόσια (στο παρόν νήμα) και όχι μέσω ΠΜ, γεγονός το οποίο δεν είχε θετική κατάληξη και για αρκετά αισιόδοξα κατά το παρελθόν Power buy και ως εκ τούτου ήμουν επιφυλακτικός. Κατόπιν τούτου, αποφάσισα να παρακολουθώ τα τεκταινόμενα και να τοποθετηθώ αναλόγως των εξελίξεων και συγκυριών που θα προέκυπταν....

Με επηρέασε δε θετικά το ενδιαφέρον και στήριξη της προσπάθειας από το μέλος psixakias, ο οποίος με τον τρόπο που τοποθετείται δημιουργεί «ισχυρή» εντύπωση ότι όχι μόνο εκφράζει την θέση του Πλαισίου αλλά είναι (αν μη τι άλλο) και δυνατός διαπραγματευτικός κρίκος της εταιρίας. Συμπερασματικά νομίζω ότι το ενδιαφέρον του Πλαισίου με την τοποθέτηση «στείλτε μας και εμάς την λίστα» μόνο καλό θα μπορούσε να αποβεί για το Power buy αφού φάνηκε διατεθειμένο (σαφώς υπό προϋποθέσεις) να συμμετάσχει με ανταγωνιστική τιμή, γνωρίζοντας τις εξαιρετικές τιμές που προσφέρουν οι «Ροδίτες» συμφορουμίτες μας…

…και βέβαια ίσως είναι αρκετοί αυτοί που θα προτιμούσαν να χρεωθούν 100 ευρώ επιπλέον, σε ποσά ύψους 2500 ευρώ, για να επωφεληθούν των προνομίων που προσφέρει το Πλαίσιο (αμεσότητα εγγύησης, άτοκες δόσεις….κλπ) χωρίς επ´ ουδενί να αμφιβάλλω για την ποιότητα και προέλευση των προϊόντων των αγαπητών φίλων από την Ρόδο τα οποία παρεμπιπτόντως είμαι σίγουρος ότι είναι της επίσημης ελληνικής αντιπροσωπείας….

Και… ξαφνικά χθες…… απέσυρες το ενδιαφέρον σου….

Σαφέστατα και είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου, εξάλλου δεν υπεγράφησαν… συμβόλαια….

Γιατί όμως……

Επειδή κάποιοι διακωμώδησαν την αξιόλογη προσπάθειά σου θέτοντας αιτήματα προμήθειας «προϊόντων κουζίνας»; Μήπως εγκαταλείποντας την προσπάθεια αποδίδουμε τα εύσημα σε αυτούς οι οποίοι προφανώς είχαν σκοπό να παρεμποδίσουν την συλλογική αυτή κίνηση, όχι απαραίτητα κακοπροαίρετα αλλά πουλώντας πνεύμα «υψηλής τεχνολογίας» ;;;

Δεν αναλογίστηκες το ιδιαίτερα σοβαρό, πραγματικό και έντονο ενδιαφέρον των μελών που συμμετείχαν στο εγχείρημα, χωρίς αποχωρήσεις και υπεκφυγές ;;;

Τελικά, για την ιστορία πλέον, ποια TV προμηθεύτηκες, πόσα άτομα συμμετείχαν και τι τιμή επιτεύχθηκε… εάν έχεις την καλοσύνη απήντησέ μου με ΠΜ γιατί προφανώς δεν είναι δημοσίως ανακοινώσιμο …..

Φιλικά και καλοπροαίρετα….
Δημήτρης

Last edited:
φιλε Δημητρη,
απεσυρα το ενδιαφερον μου αλλα αυτο δεν σημαινει οτι το powebuy σταματησε..υπαρχουν και αλλα μελη που μπορουν να αναλαβουν πρωτοβουλια και να οργανωσουν τα υπαρχοντα ονοματα και να προχωρησουν(αυτο ειναι προταση και σε σενα..αλλωστε εγω δεν εχω τιποτα παραπανω απο εσενα η τα αλλα μελη..απλα εγω ανελαβα την πρωτοβουλια,κατι που πολυ ευκολα μπορει ο καθενας να κανει στη θεση μου,αρκει να ενδιαφερεται σοβαρα).Αρα το μονο που λειπει ειναι καποιο μελος να παρει την πρωτοβουλια και το powerbuy ειναι εδω,ετοιμο σχεδον
Σαφως και ειναι ανακοινωσιμο..αλλωστε το ειπαμε δημοσια και υποσχεθηκαμε και μαζικο review.αυτη τη στιγμη που μιλαμε ΔΕΝ εχει γινει η παραγγελια γιατι ερευνουμε μια λεπτομερεια με το καταστημα.Αρα δεν μπορω να πω τιποτα δημοσια ακομη γιατι δεν εχει νοημα..αφου δεν υπαρχει κατι..ΟΜΩΣ:
αν τελικα αυτη η λεπτομερεια αποσαφηνιστει τοτε η τιμη και κυριως ο τροπος πληρωμης για την SONY46X3500 θα ειναι οτι καλυτερο μπορει να πετυχει καποιος σημερα στην Ελλαδα αλλα και στην Ευρωπη και αυτο οσοι αγορασουν μονοι τους θα το πετυχουν μετα απο πολλους μηνες..

Διαβαζοντας τα όσα ειπώθηκαν έως σήμερα το συμπέρασμα που έρχετε στο μυαλό μου είναι το εξής.

Ωφελημένος απο την όλη ιστορία σιγουρα δεν βγαίνει ο ανταγωνισμός και τα μέλη του Forum.
Τελικά πάλι κέρδισε το Λιανεμπόριο - Καταστήματα .
Για άλλη μια φορά οι Καταναλωτές - Αγοραστές δεν μπόρεσαν να συνεννοηθούν .
Αλλά τι ήταν αυτό που τους Εμπόδισε ?
Γιατι ένα PowerBuy που ξεκίνησε και προχώρησε με ενδιαφέρον δεν κατάληξε ?

Αιτία για την αλλάγη στάσης δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι 4-5 σχόλια .
Κατα την γνώμη μου υπάρχει άλλος λόγος.
Αν κάποιος δεν ήθελε το PowerBuy τότε του κάνουμε την χάρη , εκτός και αν για άλλο ξεκινήσαμε , στην πορεία είδαμε ότι δεν είναι ευκολο και το παρατήσαμε.
Αλλά θα ήθελα να σε ρωτήσω τι σημαίνει " ερευνούμε μια λεπτομέρια με το κατάστημα " και γιατι αφορά μόνο την SONY46X3500 .
Ειχα καταλάβει ότι To Powerbuy αφορούσε διάφορα μοντέλα.
Αν τελικά όλα ξεκίνησαν απο ενδιαφέρον για την Χ3500 γιατι δεν περιορίστηκε εκεί ?

Πιστεύω ότι πρέπει να ολοκληρώσεις την πρωτοβουλεία που ξεκίνησες έστω και σε PM μορφή.
Αυτη θα είναι και η καλύτερη απάντηση σε οσους δεν το ήθελαν .

προσεξε τα εξης:
εγω εκανα αυτο που ο καθενας απο εσας ειχε δικαιωμα να κανει:αποφασισα να αγορασω ατομικα,μονος μου(υποπτο?)
εγω δεν απογοητευτικα απο 4-5 σχολια..απογοητευτικα απο ολα τα σχολια που μιλανε για ασχετα πραγματα,που προτεινουν 2-3 μοντελα πχ ενδιαφερομαι για το Α ή το Β ή το Γ, που ρωτανε ποσο θα κοστιζει το δεινα μοντελο ΑΝ αποφασισουν να αγορασουν,αν μπορουν να παραγγειλουν και αλλα πραγματα κτλ κτλ..ποιος θα καθησει να ξεδιαλυνει το τοπιο? ποιος θα τους ζητησει να αποφασισουν για συγκεκριμενο μοντελο και ποιος θα μιλησει με εναν εμπορο και θα του ζητησει τιμες για υποθετικη αγορα...αυτα ειναι αδυνατον να γινουν απο μενα (υποπτο?)
δηλωσα στο πρωτο μνμ μου οτι θα αγορασω μια sony x..οταν ειπα οτι εγω αποχωρω με πλησιασαν μελη που πραγματικα ενδιαφερονται να αγορασουν τηλ. και μου ειπαν: προχωραμε μαζι? και ατσι αμεσως μιλησαμε με καταστηματα,τιμες για συγκεκριμενο αριθμο τηλεορασεων,και ειμασταν ετοιμοι να καταθεσουμε προκαταβολη..ξεραμε τι θελαμε(υποπτο?)
τα μελη που ειναι μαζι μου στην αγορα αυτη ειναι απο τις 3 ακρες της Ελλαδας(ουτε φιλοι μου,ουτε γειτονες,ουτε παλιοι,ουτε νεοι)..αγνωστοι ανθρωποι που μπορεσαν να συνεννοηθουν και να κανουν κατι μαζι..ετυχε ολοι να θελουν την ιδια τηλεοραση γιατι ολοι ειχαν δηλωσει δημοσια την προτιμηση τους(υποπτο?)
τελος η λεπτομερεια που θελουμε να ρυθμισουμε δεν αφορα τριτους,ασχετους με την αγορα(πχ αν σου πω οτι αντι για 12 ατοκες ζηταμε 16 τι ενδιαφερει αυτο καποιον που δεν συμμετεχει στην αγορα?)
Μην ξεχνας οτι με το περας της αγορας ολα τα μελη θα κανουμε ομαδικο review,θα πουμε απο που πηραμε την τηλ.,ποσο την πηραμε και αλλα πολλα που θα βοηθησουν και αλλα παιδια να διαλεξουν-αποφασισουν-αγορασουν τηλ.
(αλλωστε και στο παλαιοτερο pb με την sony 40d3000 τα παιδια ειπαν απο που αγορασαν,ποσο κτλ κτλ)
Δεν ειμαι υπαλληλος κανενος,δεν παιρνω μιζες,εδω ειμαι για το χομπυ μου γιαυτο και οταν ειδα οτι δεν θα εχει μελλον το pb δεν το συνεχισα αλλα κινηθηκα μονος μου..καποιοι εμποροι μπορει να τσατιστηκαν αλλα εμενα με νοιαζει μονο ποσα απο τα λγα χρηματα που εχω θα δωσω σε τηλεοραση και οχι ποσα χρηματα θα χασει ο καθε εμπορος απο τη ματαιωση του pb..αλλωστε αυτος που αξιζει θα παρει και τις περισσοτερες παραγγελιες(εστω και ατομικα)
Το επομενο μνμ μου θα ειναι το μαζικο review (επαναλαμβανω ΑΝ τελικα η αγορα γινει γιατι ακομη και εκει δεν εχουμε καμια υποχρεωση να συμμετεχουμε..αν ολα πανε καλα θα τα πουμε σε αλλο νημα):BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ POWERBUY

προσεξε τα εξης:
εγω εκανα αυτο που ο καθενας απο εσας ειχε δικαιωμα να κανει:αποφασισα να αγορασω ατομικα,μονος μου(υποπτο?)
εγω δεν απογοητευτικα απο 4-5 σχολια..απογοητευτικα απο ολα τα σχολια που μιλανε για ασχετα πραγματα,που προτεινουν 2-3 μοντελα πχ ενδιαφερομαι για το Α ή το Β ή το Γ, που ρωτανε ποσο θα κοστιζει το δεινα μοντελο ΑΝ αποφασισουν να αγορασουν,αν μπορουν να παραγγειλουν και αλλα πραγματα κτλ κτλ..ποιος θα καθησει να ξεδιαλυνει το τοπιο? ποιος θα τους ζητησει να αποφασισουν για συγκεκριμενο μοντελο και ποιος θα μιλησει με εναν εμπορο και θα του ζητησει τιμες για υποθετικη αγορα...αυτα ειναι αδυνατον να γινουν απο μενα (υποπτο?)
δηλωσα στο πρωτο μνμ μου οτι θα αγορασω μια sony x..οταν ειπα οτι εγω αποχωρω με πλησιασαν μελη που πραγματικα ενδιαφερονται να αγορασουν τηλ. και μου ειπαν: προχωραμε μαζι? και ατσι αμεσως μιλησαμε με καταστηματα,τιμες για συγκεκριμενο αριθμο τηλεορασεων,και ειμασταν ετοιμοι να καταθεσουμε προκαταβολη..ξεραμε τι θελαμε(υποπτο?)
τα μελη που ειναι μαζι μου στην αγορα αυτη ειναι απο τις 3 ακρες της Ελλαδας(ουτε φιλοι μου,ουτε γειτονες,ουτε παλιοι,ουτε νεοι)..αγνωστοι ανθρωποι που μπορεσαν να συνεννοηθουν και να κανουν κατι μαζι..ετυχε ολοι να θελουν την ιδια τηλεοραση γιατι ολοι ειχαν δηλωσει δημοσια την προτιμηση τους(υποπτο?)
τελος η λεπτομερεια που θελουμε να ρυθμισουμε δεν αφορα τριτους,ασχετους με την αγορα(πχ αν σου πω οτι αντι για 12 ατοκες ζηταμε 16 τι ενδιαφερει αυτο καποιον που δεν συμμετεχει στην αγορα?)
Μην ξεχνας οτι με το περας της αγορας ολα τα μελη θα κανουμε ομαδικο review,θα πουμε απο που πηραμε την τηλ.,ποσο την πηραμε και αλλα πολλα που θα βοηθησουν και αλλα παιδια να διαλεξουν-αποφασισουν-αγορασουν τηλ.
(αλλωστε και στο παλαιοτερο pb με την sony 40d3000 τα παιδια ειπαν απο που αγορασαν,ποσο κτλ κτλ)
Δεν ειμαι υπαλληλος κανενος,δεν παιρνω μιζες,εδω ειμαι για το χομπυ μου γιαυτο και οταν ειδα οτι δεν θα εχει μελλον το pb δεν το συνεχισα αλλα κινηθηκα μονος μου..καποιοι εμποροι μπορει να τσατιστηκαν αλλα εμενα με νοιαζει μονο ποσα απο τα λγα χρηματα που εχω θα δωσω σε τηλεοραση και οχι ποσα χρηματα θα χασει ο καθε εμπορος απο τη ματαιωση του pb..αλλωστε αυτος που αξιζει θα παρει και τις περισσοτερες παραγγελιες(εστω και ατομικα)
Το επομενο μνμ μου θα ειναι το μαζικο review (επαναλαμβανω ΑΝ τελικα η αγορα γινει γιατι ακομη και εκει δεν εχουμε καμια υποχρεωση να συμμετεχουμε..αν ολα πανε καλα θα τα πουμε σε αλλο νημα):BDGBGDB55:

Χαιρομαι ιδιαιτερα για τη σταση σου. Εκανες αυτο που υποστηριζα και εγω.

Αυτο που πρεπει να καταλαβουνε οσοι θελουν να παιξουνε ειναι οτι οσοι ενδιαφερονται να ειναι ΣΩΣΤΟΙ, θα βοηθηθουνε απο το φορουμ. Οσοι θελουν απλως να κανουν τους εξυπνους... τους τρωει το μαυρο ανεπιτυχες ΔΗΜΟΣΙΟ powerbuy:afro:

Τιμης, μαυρου (κατα την αποψη μου), εταιριας...

Απο την αλλη παλι, δεν ειμαι κανενας ειδικος,η δικη μου επιλογη δεν πρεπει να επηρεασει κανενα. Ενοοω αυτο που λεμε , περι ορεξεως...

Μακαρι να μου βγει καλη σαν επιλογη

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ PHILIPS 42PFL9732D 100Hz ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΑΣ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΠΑΙΔΕΣ ΗΡΕΜΑ?ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΗ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ.............

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.............
Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ... :antlers:

Και εγώ ενδιαφέρομαι για μια 42PFL9732D, ή για μια Sharp 42XL2!

ΑΝ κάποιος έχει να προσφέρει καλές τιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό (είτε μέσα από εδώ ή με PM) ας μου δώσει παρακαλώ....:ernaehrung004:

Last edited:
φιλε Μπαροβιε μαρεσει πολυ το username σου..δεν ξερω αν γνωριζεις τον ανθρωπο που εχω στο avatar μου αλλα αυτος ηταν ο ορισμος του μπαροβιου
:flipout::ADFADF1::ernaehrung004:

φιλε Μπαροβιε μαρεσει πολυ το username σου..δεν ξερω αν γνωριζεις τον ανθρωπο που εχω στο avatar μου αλλα αυτος ηταν ο ορισμος του μπαροβιου
:flipout::ADFADF1::ernaehrung004:

RESPECT STON MEGALO :ernaehrung004::ADFADF1:

Re: Απάντηση: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ POWERBUY

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ PHILIPS 42PFL9732D 100Hz ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΑΣ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΠΑΙΔΕΣ ΗΡΕΜΑ?ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΗ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ.............

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ... :antlers:

Και εγώ ενδιαφέρομαι για μια 42PFL9732D, ή για μια Sharp 42XL2!

ΑΝ κάποιος έχει να προσφέρει καλές τιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό (είτε μέσα από εδώ ή με PM) ας μου δώσει παρακαλώ....:ernaehrung004:

Υπάρχει κατηγορία Μικρές Αγγελίες με subforums Προσφορές Καταστημάτων που μπορεί να βάζει ο κάθε έμπορος τις τιμές του και Ζήτηση για όσους ψάχνουν κάτι συγκεκριμένο.