ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ
Supreme Member
- 18 June 2006
- 7,544
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ POWERBUY
Φίλτατε FoRMat MaSTer σε χαρακτήρισε -πράγματι-με άσχημους χαρακτηρισμούς..αλλά κι εσύ τον ειρωνεύτηκες πριν...το μήνυμά σου με το ψυγείο είχε ειρωνικό τόνο...το ότι ο καθένας ζήταγε ότι ήθελε σε εκνεύρισε και ειρωνεύτηκες..γι αυτό κι εγώ αναγκάστηκα να σβήσω τα επίμαχα μηνύματα και των δύο σας...
πιστεύω ότι καταλαβαίνεις την θέση μας...
σ´ευχαριστώ...
Φίλε Νάσο δεν υπάρχει θέμα αντιπαράθεσης ευθύς εξαρχής από μέρους μου με κάποιον εδώ μέσα. Αν σε παρομοίασει-χαρακτήρισει εσένα κάποιος χρήστης όπως χαρακτήρισε εμένα Ο VIDEOMIX θέλω απλά να δω την αντίδρασή σου τότε.
Το ποστ μου περί ψυγείου το έβαλα γιατί ο καθένας είχε αρχίσει να ζητάει πλέον ότι του κατέβαινε στο κεφάλι ή ότι τέλος πάντων τον ενδιέφερε. Δεν χαρακτήρισα κάποιον ούτε τον παρομοίασα με κάτι ούτε και πήγα να ειρωνευτώ κάποιον. Να παραθέσω τα κάτωθι:
Με βάση τα παραπάνω γιατί να μην ζητήσω κι εγώ αν μπορεί να συμπεριληφθεί η ηλεκτρική συσκευή της αρεσκείας μου στο powerbuy;
Φίλτατε FoRMat MaSTer σε χαρακτήρισε -πράγματι-με άσχημους χαρακτηρισμούς..αλλά κι εσύ τον ειρωνεύτηκες πριν...το μήνυμά σου με το ψυγείο είχε ειρωνικό τόνο...το ότι ο καθένας ζήταγε ότι ήθελε σε εκνεύρισε και ειρωνεύτηκες..γι αυτό κι εγώ αναγκάστηκα να σβήσω τα επίμαχα μηνύματα και των δύο σας...
πιστεύω ότι καταλαβαίνεις την θέση μας...
σ´ευχαριστώ...