Τα ηχεία μου είναι τα chario millenium II
Φοβερό νήμα, αλλά για τους περισσότερους από μας νομίζω εν έτη 2017 ,πως έχουμε επικεντρωθεί σε δύο εν/τες τελικούς κάτω του χιλιάρικου -crown 1502-2002 και κάτω του διχίλιαρου-ncore400 διότι υπάρχουν σε ρακ και παίζουν μουσική και οι κάτοχοί τους με λεπτομέριες, έγραψαν τις εμπειρίες τους.Πιστεύω σίγουρα πως οι Νcore θα παίζουν καλύτερα και έχουν και πιο αξιόλογα υλικά αλλά πόσο πιο καλά ;
Θα έβαζες Έκτωρα 4,5 ,4,6....αστεράκια και με ποιόν προηγούμενο σου τελικό τον σύγκρινες ;
Στέργιο και για σένα το ίδιο ερώτημα.....
συγγνώμη για την ερώτηση του διαβόλου...:behead:
Πάρετε Devialet 130pro να ηρεμήσετε![]()
Τα phantom δεν επισκευάζονται, οπότε για την ώρα μακριά και αγαπημένοι.
Με Devialet, παίρνεις dac, streamer, προ, daisy chain amps, κάνεις οτι θες
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Γιατι όμως δεν βάζουμε στο παιχνίδι περισσότερους εκπροσώπους της νέας εποχής, έχει βγάλει η NAD, Gato Audio, micromega , κα
Γιατι όχι;
Πρώτον δουλεύουν . Βγάζουν βατ με το τσουβάλι. Και τα φέρνει στα μέτρα της με τον προ που βάζει.
Δεύτερον, γλυτώνει πολύ χρήμα απο R&D in house και χρόνο.
Τρίτον, κανει δοκιμή και αν της κάτσει, τοτε αποφασίζει αν θα αναπτύξει δική της τεχνολογια
Να πω ότι απο παλιά ήμουν από αυτούς που η class d τεχνολογία δε με είχε πείσει.
Όπως ανέφερε και ο savvas x διάβαζα για τους ear 1001 ότι "ξεσκίζουν οτιδήποτε", ότι είναι "τζάηαντ κίλλερς" κλπ κλπ
Είχα δοκιμάσει προενισχυτή λαμπάτο όπως ακριβώς πρότεινε ο κατασκευαστής αλλά και από πηγές τότε...είχα καλές.
Ε, δεν ερχόταν με τίποτα. Απορώ τι στο διάολο δεν έκανα σωστά...
Η τελευταία μου "έναρξη επαφής με την τεχνολογία" αρκετά χρόνια μετά από την πρώτη "μόδα" των κλασντεδίων είχε γίνει με έναν behringer 3000 ο οποίος έπεσε στα χέρια μου εντελώς τυχαία και που εντύπωση μου είχε κάνει το πόσο καλόηχος ήταν.
Άλλαξε άρδην η άποψη μου για την τεχνολογία αυτή.
Μετά από αρκετό καιρό και σχετικής μου αδράνειας με το άθλημα, διάβασα για τη σειρά xls της crown και είπα να το τολμήσω.
Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι εξεπλάγην ευχάριστα από το αποτέλεσμα, και ακόμα δεν έχω δοκιμάσει τα βέλτιστα που προτείνουν (σύνδεση xlr και neutrik για σύνδεση ηχείων).
Το αρνητικό που εντοπίζω στον ήχο του ενισχυτή είναι ο "υπερέλεγχος" στα χαμηλά, κάτι που ξενίζει όταν έχεις συνηθίσει σε...χαλαρότητα στην οδήγηση των γούφερ.
Αυτό που αναφέρεται για τα προβληματικά υψηλά είναι κάτι που δεν το έχω εντοπίσει καθόλου, ίσα-ίσα, νομίζω ότι αναλόγως της πηγής τα ψηλά είναι από πάρα πολύ καλά, μέχρι μεταξένια και βελούδινα!
Τα ηχεία μου είναι τα chario millenium II και αυτή τη στιγμή παίζω τον crown είτε με έναν electrocompaniet ec4 anniversary είτε με ένα adcom gcd750 (χρησιμοποιώντας τα ποτενσιόμετρα του crown).
Δοκίμασα και μια tc impact twin και ένα krk ergo με όχι και τόσο καλά αποτελέσματα.
Αυτό τον καιρό ψάχνομαι για dac με ποτενσιόμετρο αλλά είναι κάτι που δε με αγχώνει γιατί έχω ήδη πάρα πολύ καλό ήχο (το μόνο θέμα μου είναι ο τηλεχειρισμός)
Οι καθαροι προενισχυτες δεν πρεπει να εχουν κανενα θεμα, το θεμα με τον θορυβο προκυπτει απο την χρηση av receiver με χαμηλο βολταζ στις pre out.
Η καινουργια σειρα της crown μπορει να εχει μεν αυτη την νεα ρυθμιση χαμηλου input voltage αλλα ρισκαρεις να ακους ενα ελαφρυ θορυβο απο τα ηχεια που οδηγει ο crown. Δεν εχω προσωπικη εμπειρια αλλα διαβασα online για περιπτωσεις που υπηρχε θεμα κυριως με AV receivers της Yamaha (που δυστυχως ειναι και ο δικος μου). Σκοπευω να κανω την δοκιμη ο ιδιος συντομα με τον xls 1502 παντως....μολις εχω νεοτερα θα αναφερω αμεσως...
Την απάντηση στην αναζήτηση σου την έδωσες μόνος σου ...Ξέροντας πολύ καλά την σημασία της προενίσχυσης και τον ηχητικό χαρακτήρα που επιβάλει ρίξε τον προενισχυτή σου σε έναν AV ,θα διαπιστώσεις από μόνο σου το πόσο αλλάζει ο ηχητικός χαρακτήρας του AV σε Δικάναλη ακρόαση μουσικής,τα ρεύματα είναι άλλη ιστορια...Είναι κάτι που το έχω δοκιμασει στο παρελθόν σε τρεις AV που έχουνε περάσει από τα χεριά μου.
Για να μπορεσουμε να αξιολόγησουμε σωστά τον τελικό και τις πηγές μας πέρα από τα ρεύματα που καλούμαστε να οδηγήσουμε τα ηχεία μας ριξτου μια παθητική Προενίσχυση και όχι βέβαια τα γλυκόηχα chario millenium II ,εκεί λοιπον θα διαπιστώσεις την αλήθεια ...
Την συγκεκριμένη τεχνολογία δεν την έχω αποκλείσει ούτε είμαι οπαδός καμίας τάξης ,είμαι οπαδός της σοβαρής υλοποίησης και του σωστού ήχου για αυτό και είμαι φαν της ιαπωνικής σχολής ...Τον Accouphase δεν θα τον έδινα όπως και δεν θα έδινα σε σοβαρή υλοποίηση κανέναν γιαπωνέζικο ενισχυτή.
Πες το ντε...
2-3 ohm η εμπέδηση;
Αμ δικαίως κοιτάς εκεί που κοιτάς,αυτά και τα πάνελ θέλουν εργοστάσιο παραγωγής ρευμάτων πίσω τους.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.