teddy743
Supreme Member
Re: Απάντηση: Re: Class D
Απο amazon.de το ασημι ud 301το ειχε προσφορα κοντα 40ε φθηνοτερα απο το μαυρο μοντελο και το αγορασα. To 503 κανει καπου λιγο λιγοτερα απο 800.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Απλά respect....είδα το κτήνος και δεν έχω λόγια....
σε τι τιμή βγαίνει σήμερα και...απο που? (pm αν ντρέπεσθε)
Απο amazon.de το ασημι ud 301το ειχε προσφορα κοντα 40ε φθηνοτερα απο το μαυρο μοντελο και το αγορασα. To 503 κανει καπου λιγο λιγοτερα απο 800.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Ζω με έναν Hypex UcD400HG εδώ και σχεδόν 6 χρόνια. Πολύ απλά, με τα χρήματα που είχα δώσει για να τον φτιάξω, δεν έπαιρνα τίποτα σε Class ΑΒ με παρόμοια ισχύ και ποιότητα.
Για περίπου έναν χρόνο δεν πρόλαβα τους NCore. Αν ποτέ αποφασίσω να τον αναβαθμίσω, θα πάω χωρίς δεύτερη σκέψη σε NCore.
Οι συγκεκριμένοι ενισχυτές είναι διάσημοι για την απουσία παραμόρφωσης και την άφθονη ισχύ. Έχουν πολύ μικρή αντίσταση εξόδου οπότε πολύ μεγάλο damping factor οπότε πολύ καλό έλεγχο στα μεγάφωνα.
Απ' ότι βλέπω οι NCore είναι πια πανεύκολο να φτιαχτούν, ακόμα και από πρωτάρηδες στο DIY. Όπως τα βλέπω, πιο πολύ ώρα πρέπει να παίρνει το άνοιγμα των τρυπών στο κουτί (αν δεν είναι προ-τρυπημένο) παρά η υπόλοιπη συναρμολόγηση.
Για να φτιάξω τον δικό μου είχα απασχοληθεί για μέρες.. αλλά η συγκεκριμένη γενιά ήθελε "φροντίδα" για να δώσει τα μέγιστα, ενώ οι ncore400 είναι τελείως plug-n-play. Δύσκολα θα κάνει λάθος κάποιος που έχει έστω μια βασική εξοικείωση με το DIY audio.
Απλά respect....είδα το κτήνος και δεν έχω λόγια....