Class D

Re: Απάντηση: Re: Class D

σε τι τιμή βγαίνει σήμερα και...απο που? (pm αν ντρέπεσθε)

Απο amazon.de το ασημι ud 301το ειχε προσφορα κοντα 40ε φθηνοτερα απο το μαυρο μοντελο και το αγορασα. To 503 κανει καπου λιγο λιγοτερα απο 800.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ζω με έναν Hypex UcD400HG εδώ και σχεδόν 6 χρόνια. Πολύ απλά, με τα χρήματα που είχα δώσει για να τον φτιάξω, δεν έπαιρνα τίποτα σε Class ΑΒ με παρόμοια ισχύ και ποιότητα.

Για περίπου έναν χρόνο δεν πρόλαβα τους NCore. Αν ποτέ αποφασίσω να τον αναβαθμίσω, θα πάω χωρίς δεύτερη σκέψη σε NCore.

Οι συγκεκριμένοι ενισχυτές είναι διάσημοι για την απουσία παραμόρφωσης και την άφθονη ισχύ. Έχουν πολύ μικρή αντίσταση εξόδου οπότε πολύ μεγάλο damping factor οπότε πολύ καλό έλεγχο στα μεγάφωνα.

Απ' ότι βλέπω οι NCore είναι πια πανεύκολο να φτιαχτούν, ακόμα και από πρωτάρηδες στο DIY. Όπως τα βλέπω, πιο πολύ ώρα πρέπει να παίρνει το άνοιγμα των τρυπών στο κουτί (αν δεν είναι προ-τρυπημένο) παρά η υπόλοιπη συναρμολόγηση.

Για να φτιάξω τον δικό μου είχα απασχοληθεί για μέρες.. αλλά η συγκεκριμένη γενιά ήθελε "φροντίδα" για να δώσει τα μέγιστα, ενώ οι ncore400 είναι τελείως plug-n-play. Δύσκολα θα κάνει λάθος κάποιος που έχει έστω μια βασική εξοικείωση με το DIY audio.

Απλά respect....είδα το κτήνος και δεν έχω λόγια....

40 ευρώ φθηνότερα .................. καλό ακούγεται!!!! Εντυπώσεις άμεσα!!!!!

:ernaehrung004:

Βέβαια το πρόβλημα για τον Θοδωρή είναι ότι αν του αρέσει ο 400 ,θα κάνει το επόμενο βήμα που θα είναι να αγοράσει άλλους 2 για το δεξί- αριστερο κανάλι
Εκτός αν κάνει το ακόμα μεγαλύτερο βήμα και πάει στους 500 ...

Πέτρο, μπας και κάνει πολλά και .................. μεγάλα βήματα?????

:ADFADF1:

Απάντηση: Re: Class D

Τον Θοδωρή τον έχουμε υπό επιτήρηση και φρόνιμο παλληκάρι
Αλλος μας ξέφυγε και έχει δώσει 200 ευρώ για καλώδια usb .Για τροφοδοσίας το νούμερο είναι άκρως απόρρητο ,μη τυχόν μπεί η Ολγα..

Βασικά όπως είπε και ο Στέργιος θα ήταν πολύ χρήσιμο ένα roundup :p μεταξύ ncore και του ncore του φτωχού (όπως αποκαλώ εγώ τον crown χαχαχ) θα έβγαιναν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα. Οπότε Στέργιο και Έκτορα αν μπορούσατε να βρεθείτε κάπου με τους ενισχυτές σας θα ήταν πολύ χρήσιμο για όλους μας...

Βασικά όπως είπε και ο Στέργιος θα ήταν πολύ χρήσιμο ένα roundup :p μεταξύ ncore και του ncore του φτωχού (όπως αποκαλώ εγώ τον crown χαχαχ) θα έβγαιναν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα. Οπότε Στέργιο και Έκτορα αν μπορούσατε να βρεθείτε κάπου με τους ενισχυτές σας θα ήταν πολύ χρήσιμο για όλους μας...

τον ενισχυτή δεν τον έχω αυτή τη στιγμή, αλλά όταν θα επιστρέψει (μέχρι τη δευτέρα εκτιμώ) δεν θα τον συνδέσω στο σύστημα.
Θα τον κάνω βόλτες.
Είναι και ελαφρούλης.
Εδώ κουβαλάγαμε accuphase E406, στον κραουνάκο θα κολήσουμε???

Γιατί βρε παιδιά μεγάλα βήματα? Έχω ενα ναυτίλο με μονάδες που δεν κουνιούνται για κεντρικό ηχειο και ψάχνω να το τροφοδοτήσω με ένα ζόρικο αλλα οικονομικό τελικό...εκτος απο την λυση με τα ncore, το μοναδικό φθηνότερο βήμα που θα μπορούσα να κάνω είναι να παω σε p.a. Εδω τα δυο χρόνια+ που σας διαβάζω υπάρχουν άτομα που τοσα δινουν για μια βελονα οταν βρισκονται on a budget!

Ενας αλλος που διάβαζα σε καποιο νημα εχει 4-5 ηχοοσυστήματα (ολα πανακριβα) στο ιδιο σπίτι και παίζει........το ταπεινό "diy" μοντουλακι με τα 800ε σας πείραξε επειδή είναι μεγάλο βήμα;......

Last edited:
Μολις παραλαβω θα πεσει τηλεφωνο...

Υ.Γ...Το καλωδιο τροφοδοσιας θα ειναι ενα high end του παλιου μου εκτυπωτη :idea:

Όταν θα το προγραμματίσετε -Μνήσθητί μου Κύριοι -:drool1:
*κάνω και το παιδί με τις πίτσες-μπύρες αν χρειαστεί!

Last edited:
Γιατί βρε παιδιά μεγάλα βήματα? Έχω ενα ναυτίλο με μονάδες που δεν κουνιούνται για κεντρικό ηχειο και ψάχνω να το τροφοδοτήσω με ένα ζόρικο αλλα οικονομικό τελικό...εκτος απο την λυση με τα ncore, το μοναδικό φθηνότερο βήμα που θα μπορούσα να κάνω είναι να παω σε p.a. Εδω τα δυο χρόνια+ που σας διαβάζω υπάρχουν άτομα που τοσα δινουν για μια βελονα οταν βρισκονται on a budget!

Ενας αλλος που διάβαζα σε καποιο νημα εχει 4-5 ηχοοσυστήματα (ολα πανακριβα) στο ιδιο σπίτι και παίζει........το ταπεινό "diy" μοντουλακι με τα 800ε σας πείραξε επειδή είναι μεγάλο βήμα;......

Προχώρα, μη μασάς.

Εξάλλου δυο είναι οι χαρές ενός κλασντε : Μια που τον αγοράζεις και μια που τον πουλάς. :smash:

Προχώρα, μη μασάς.

Εξάλλου δυο είναι οι χαρές ενός κλασντε : Μια που τον αγοράζεις και μια που τον πουλάς. :smash:

συμφωνώ.
Ιδίως όταν έχεις ξοδέψει όσα ξοδεύουν άλλοι για στήριξη καλωδίου ηχείων για ολόκληρο τον ενισχυτή!
Μπορεί να χάσεις από τη μεταπώληση και ολόκληρο κατοστάρικο...που το πας αυτό???

χαχαχαχα