Όταν δηλαδή πας να κατεβάσεις την εφαρμογή από το Google store στο λέει ή την κατέβασες και όταν πας να την ανοίξεις στο βγάζει αυτό? Και παιδιά όσοι το ενεργοποίησετε και το δουλέψετε ας γράφετε και με τι συσκευή βλέπετε να έχουμε ένα feedback για συσκευέςΤο σύστημα έχει 'σκάσει' από ότι φαίνεται. Εγώ ζήτησα call back υπηρεσία κι ελπίζω να την ενεργοποίησαν. Ελπίζω γιατί SMS δεν έχω δει ακόμη με τα στοιχεία. Το κορυφαίο είναι πως μου βγάζει την εφαρμογή μη διαθέσιμη για ένα Samsung Galaxy Core. Τσάμπα χάρηκα δηλαδή.
Εμένα πάντως όταν πάω να παίξω τα κανάλια μου βγάζει μήνυμα λάθους 107011. Το τηλέφωνο είναι rooted οπότε υποθέτω πως φταίει αυτό.Αν κάποιος άλλος έχει κάνει root το τηλέφωνο ας αναφέρει.
Όταν δηλαδή πας να κατεβάσεις την εφαρμογή από το Google store στο λέει ή την κατέβασες και όταν πας να την ανοίξεις στο βγάζει αυτό? Και παιδιά όσοι το ενεργοποίησετε και το δουλέψετε ας γράφετε και με τι συσκευή βλέπετε να έχουμε ένα feedback για συσκευές
Δηλαδη λειτουργει σε αυτες τις 10 περιπου που γραφει στο site ή απλως αυτες ειναι και καλα συμβατες???
Μάλλον μας ενεργοποιούν και στέλνουν κωδικούς με τη μέθοδο της τουαλέτας.....ενα τέταρτο μου ειπαν και έφυγε κοντά δίωρο...anyway όπως λέει και ο φίλος bykrie οποίος τα κατάφερε ας γράψει ενα οδηγό με παρατηρησεις και εντυπωσεις να μπει μια σειρα
Το δοκίμασα αλλά τζίφος.Δοκιμασε το hide my root.
Κατέβασα την εφαρμογή από το Google Play store, σε συσκευή Nexus 7 2013 (όχι 3G) και η εφαρμογή άνοιξε κανονικά. Πήρα τηλέφωνο στο 13888 για ενεργοποίηση του OTE tv go, δήλωσα το σταθερό που έχω ΟΤΕ ADSL και ένα κινητό cosmote (cosmokarta). Περιμένω να μου στήλουν κωδικούς εντός 24ώρου. Ο υπάλληλος ανέφερε ότι για ξένο wifi απλά πρέπει να στέλνω δωρεάν μήνυμα από το cosmote κινητό (cosmokarta) το GO στο 1330 για να λάβω κωδικούς για το ξένο wifi..για να δούμε
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.