Cosmote TV GO

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Το σύστημα έχει 'σκάσει' από ότι φαίνεται. Εγώ ζήτησα call back υπηρεσία κι ελπίζω να την ενεργοποίησαν. Ελπίζω γιατί SMS δεν έχω δει ακόμη με τα στοιχεία. Το κορυφαίο είναι πως μου βγάζει την εφαρμογή μη διαθέσιμη για ένα Samsung Galaxy Core. Τσάμπα χάρηκα δηλαδή.
Όταν δηλαδή πας να κατεβάσεις την εφαρμογή από το Google store στο λέει ή την κατέβασες και όταν πας να την ανοίξεις στο βγάζει αυτό? Και παιδιά όσοι το ενεργοποίησετε και το δουλέψετε ας γράφετε και με τι συσκευή βλέπετε να έχουμε ένα feedback για συσκευές

Εμένα πάντως όταν πάω να παίξω τα κανάλια μου βγάζει μήνυμα λάθους 107011. Το τηλέφωνο είναι rooted οπότε υποθέτω πως φταίει αυτό.Αν κάποιος άλλος έχει κάνει root το τηλέφωνο ας αναφέρει.

Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Εμένα πάντως όταν πάω να παίξω τα κανάλια μου βγάζει μήνυμα λάθους 107011. Το τηλέφωνο είναι rooted οπότε υποθέτω πως φταίει αυτό.Αν κάποιος άλλος έχει κάνει root το τηλέφωνο ας αναφέρει.

Δοκιμασε το hide my root.

Δηλαδη λειτουργει σε αυτες τις 10 περιπου που γραφει στο site ή απλως αυτες ειναι και καλα συμβατες???

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Έχω χάσει την μπάλα παίδες μόνο που σας διαβάζω. Όταν κατασταλάξουμε στον τρόπο λειτουργίας της υπηρεσίας να κάνει όποιο μέλος επιθυμεί ένα review να μην χαθούμε.

καλησπερα, με airserver δοκίμασε κανεις αν δουλευει με airplay?

Όταν δηλαδή πας να κατεβάσεις την εφαρμογή από το Google store στο λέει ή την κατέβασες και όταν πας να την ανοίξεις στο βγάζει αυτό? Και παιδιά όσοι το ενεργοποίησετε και το δουλέψετε ας γράφετε και με τι συσκευή βλέπετε να έχουμε ένα feedback για συσκευές

Στο Play από το κινητό δεν το βγάζει καν στην αναζήτηση. Από web στο PC το βγάζει αλλά έχει μήνυμα ότι 'not eligible device'. Στα requirements είναι Android 4.2 and up.

σε galaxy alpha και meizu mx3 γίνεται εγκατάσταση αλλά δεν εχω ote tv για να δοκιμάσω αν παίζει,και τα δυο με kitkat 4.4.4

Μάλλον μας ενεργοποιούν και στέλνουν κωδικούς με τη μέθοδο της τουαλέτας.....ενα τέταρτο μου ειπαν και έφυγε κοντά δίωρο...anyway όπως λέει και ο φίλος bykrie οποίος τα κατάφερε ας γράψει ενα οδηγό με παρατηρησεις και εντυπωσεις να μπει μια σειρα

Δηλαδη λειτουργει σε αυτες τις 10 περιπου που γραφει στο site ή απλως αυτες ειναι και καλα συμβατες???

Εγώ είμαι με iPhone 6+ Και παίζει μια χαρά και δεν το έχει στη λίστα τους.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μάλλον μας ενεργοποιούν και στέλνουν κωδικούς με τη μέθοδο της τουαλέτας.....ενα τέταρτο μου ειπαν και έφυγε κοντά δίωρο...anyway όπως λέει και ο φίλος bykrie οποίος τα κατάφερε ας γράψει ενα οδηγό με παρατηρησεις και εντυπωσεις να μπει μια σειρα

Μην περιμένετε να έρθει το μήνυμα γίνεται τις π........ Πάρτε τηλέφωνο 13888 επιλογή 3-3 και ανάλογος εάν έχετε μέσω IPTV επιλογή 1 και 2 για μέσω δορυφόρου ώστε να σας κοινοποιήσουν τα στοιχεία συνδέσεις την πρώτη φορά. Έτσι έκανα και εγώ για πρώτη φορά

Παίζει σε samsung s4 mini τέλεια. Το μήνυμα ήρθε με ενεργοποίηση στο 13888 σε 1' . Μου είπαν στο 13888 ότι θα παιζει από αύριο, αλλά δούλεψε αμέσως.

To hide my root δεν δουλεει σε ολες τις συσκευες , το ειχα παθει και εγω με το novago

Κατέβασα το APK (μην με ρωτάτε πως), και πήγα να το κάνω εγκατάσταση. Το μήνυμα που παίρνω είναι 'Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ανάλυση του πακέτου'. Προφανώς οι απαιτήσεις του app είναι απροσπέλαστες. Κρίμα. Μάλλον μας θέλει πολύ high tech ο ΟΤΕ.

Κατέβασα την εφαρμογή από το Google Play store, σε συσκευή Nexus 7 2013 (όχι 3G) και η εφαρμογή άνοιξε κανονικά. Πήρα τηλέφωνο στο 13888 για ενεργοποίηση του OTE tv go, δήλωσα το σταθερό που έχω ΟΤΕ ADSL και ένα κινητό cosmote (cosmokarta). Περιμένω να μου στήλουν κωδικούς εντός 24ώρου. Ο υπάλληλος ανέφερε ότι για ξένο wifi απλά πρέπει να στέλνω δωρεάν μήνυμα από το cosmote κινητό (cosmokarta) το GO στο 1330 για να λάβω κωδικούς για το ξένο wifi..για να δούμε

Εγω που έχω το FULL PACK άλλα ΔΕΝ ΕΧΩ σταθερό στον ΟΤΕ μπορώ να το ενεργοποιήσω?Εχω το κινητο μου συνδεση COSMOTE...παίζει να μπορώ?Ευχαριστω

εμενα μου ζητησε και dna.μπραβο ρε οτε ποσο μπροστα..

Κατέβασα την εφαρμογή από το Google Play store, σε συσκευή Nexus 7 2013 (όχι 3G) και η εφαρμογή άνοιξε κανονικά. Πήρα τηλέφωνο στο 13888 για ενεργοποίηση του OTE tv go, δήλωσα το σταθερό που έχω ΟΤΕ ADSL και ένα κινητό cosmote (cosmokarta). Περιμένω να μου στήλουν κωδικούς εντός 24ώρου. Ο υπάλληλος ανέφερε ότι για ξένο wifi απλά πρέπει να στέλνω δωρεάν μήνυμα από το cosmote κινητό (cosmokarta) το GO στο 1330 για να λάβω κωδικούς για το ξένο wifi..για να δούμε

Όταν θα πάρεις τους κωδικούς ενημέρωσε μας αν θες, αν αυτοί δουλεύουν στο nexus για ξένο wifi.

Αν δουλεύουν, no big deal, πάμε και παίρνουμε μια cosmocarta

Δηλαδη ρε παιδια συγγνωμη, θα πρεπει καθε μερα που μπορει να ειμαστε σε διαφορετικο wifi να στελνουμε sms απο το κινητο ενεργοποιησης (που μπορει να μην ειναι και δικο μας) και να περιμενουμε να μας ερθει νεος κωδικος για να δουμε σε wifi; Ποιο σαΐνι το σκεφτηκε αυτο;🚨