Cosmote TV GO

Απάντηση: Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Φίλε μου είσαι πιο provider χρησιμοποιείς ? Μπορείς να μου στείλεις και πμ με λεπτομέρειες αν απαγορεύεται απο εδώ . Σ' ευχαριστώ πάντως

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

και εμένα ακριβώς τα ίδια μου κάνει. Λες να φταίει ότι δεν έχω φορτώσει μονάδες εδώ και καιρό?

απο το πρωι σημερα δεν μου παιζει το otego. μου βγαζει συνεχώς το μήνυμα καντε επανεκινηση της εφαρμογης και ξαναστειλτε το μηνυμα, εχω το otego με καρτα sim cosmote σε αλλο δικτυο wifi, να παιζει ρολο που μεσα στην καρτα εχει 0,06 λεπτα?? ειχα αγορασει πακετο mb prin 15 μερες το οποιο εξαντληθηκε. πρωτη φορα μου το κανει αυτο

και εμένα ακριβώς τα ίδια μου κάνει. Λες να φταίει ότι δεν έχω φορτώσει μονάδες εδώ και καιρό?
Έχει βγει επίσημη ανακοίνωση από τη σελίδα του ΟΤΕ με κάποιες αλλαγές στον τρόπο θέασης της υπηρεσίας σε σχέση με τις κάρτες sim, οι οποίες (αλλαγές) θα έμπαιναν σε ισχύ από 9/11 και μάλλον κάποιος από τους νέους όρους είναι αυτός που δημιουργεί το πρόβλημα στην περίπτωσή σας. Διαβάστε λοιπόν τι έχει γραφτεί για να δείτε αν περιλαμβάνεστε κι εσείς σ' αυτές τις κατηγορίες, αλλιώς φταίει κάτι άλλο, που δεν γνωρίζω.

Υ.Γ.1 προς mods. Ευελπιστώ να μην απαγορεύεται το ενεργό link προς την επίσημη σελίδα του ΟΤΕ.
Υ.Γ.2 Αντί όσο περνάει ο καιρός να χαλαρώνουν κάπως οι υπερβολικές δεσμεύσεις, που είχαν μπει δήθεν γιατί η υπηρεσία είναι σε δοκιμαστική περίοδο μέχρι τις 31/12, τελικά όλο και αυξάνουν οι όροι και οι προϋποθέσεις, στο βωμό πάντα του επιπλέον κέρδους!

Πάντως και στο ipad2 και στο ipad air που τα έχω και τα δυο jailbroken παίζει μια χαρά και χωρίς κάρτα sim φυσικά. Εχω ote vdsl wifi αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο
Στο android δεν δοκίμασα ακόμη, το έχω σε ένα συρτάρι εδώ και 7-8 μήνες και βαριέμαι να το βγάλω :)

Τιποτα σημερα του φορτωσα και μοναδες και αγορασα πακετο δεδομενα. το ιδιο μηνυμα
DSC_0012.jpg

Παιδιά κι εμένα το ίδιο μου βγάζει, τι γίνεται;

Πηρα τηλεφωνο στο 13888 και μου ειπαν οτι για να παιξει σε WiFi με συνδεση ADSL σε αλλο δικτυο πλην του ΟΤΕ, δεν αρκει πλεον να στελνει το δωρεαν SMS απο κινητο Cosmote. θα πρεπει να εχεις ενεργοποιησει τουλαχιστον ενα πακετο με MB μια φορα το μηνα. Οχι το πακετο με τα 2GB που ειναι για θεαση OTE TV Go. ενα οποιοδηποτε πακετο π.χ. Whats Up των 500MB ωστε να παιξει η εφαρμογη. Δε σου τρωει απ'αυτα τα MB μιας και θα μπαινεις απο WiFi αλλα το θετει σαν προϋποθεση για να παιξει πλεον με την νεα αναβαθμιση.

Εγω τους εκραξα φυσικα και τους ειπα οτι δεν υπαρχει περιπτωση να πληρωνω αλλα 5 ευρω καθε μηνα αφου πληρωνω ηδη συνδρομη στον OTE TV. Μου ειπε οτι θα προωθησει τη διαμαρτυρια μου στους υπευθυνους. Οποτε ας παρουν κι αλλοι τηλεφωνο για παραπονα μπας και βαλουν μυαλο. Τι κλεφτες θεε μου...

Σε σχεση με την αντιστοιχη υπηρεσια απο την αλλη εταιρια ειναι μεχρι στιγμης μεγιστη μουφα η υπηρεσια με τους περιορισμους που εχει (μην ξεχναμε οτι για λαπτοπ ακομα ερχετε..)

Πηρα τηλεφωνο στο 13888 και μου ειπαν οτι για να παιξει σε WiFi με συνδεση ADSL σε αλλο δικτυο πλην του ΟΤΕ, δεν αρκει πλεον να στελνει το δωρεαν SMS απο κινητο Cosmote. θα πρεπει να εχεις ενεργοποιησει τουλαχιστον ενα πακετο με MB μια φορα το μηνα. Οχι το πακετο με τα 2GB που ειναι για θεαση OTE TV Go. ενα οποιοδηποτε πακετο π.χ. Whats Up των 500MB ωστε να παιξει η εφαρμογη. Δε σου τρωει απ'αυτα τα MB μιας και θα μπαινεις απο WiFi αλλα το θετει σαν προϋποθεση για να παιξει πλεον με την νεα αναβαθμιση.

Εγω τους εκραξα φυσικα και τους ειπα οτι δεν υπαρχει περιπτωση να πληρωνω αλλα 5 ευρω καθε μηνα αφου πληρωνω ηδη συνδρομη στον OTE TV. Μου ειπε οτι θα προωθησει τη διαμαρτυρια μου στους υπευθυνους. Οποτε ας παρουν κι αλλοι τηλεφωνο για παραπονα μπας και βαλουν μυαλο. Τι κλεφτες θεε μου...

φιλε rallystas εγω παρολο που εβαλα πακετο mb δεν παιζει συνεχιζει το ιδιο να λεει κατι αλλο φταιει εδω

φιλε rallystas εγω παρολο που εβαλα πακετο mb δεν παιζει συνεχιζει το ιδιο να λεει κατι αλλο φταιει εδω
Φίλε speed79, τι πρόγραμμα της Cosmote έχεις;
Γιατί σύμφωνα με τους νέους όρους (έχω δώσει link από χθες το βράδυ στο post #1584) π.χ. σε περιπτώσεις συμβολαίου cosmote η υπηρεσία παίζει μόνο αν το πρόγραμμα διαθέτει ενσωματωμένη χρήση δεδομένων (MB) και δεν παίζει ακόμα κι αν σ' αυτό το πρόγραμμα ενεργοποιηθούν πρόσθετα πακέτα δεδομένων. Μήπως ανήκεις σ' αυτή την κατηγορία; Αν και νομίζω ότι έγραψες πώς έβαλες και μονάδες, πέρα από πακέτο δεδομένων, οπότε λογικά δεν πρέπει να έχεις συμβόλαιο.

οχι δεν εχω συμβολαιο, cosmoκarta εχω και εβαλα μοναδες σημερα και πηρα πακετο με mb οπως ακριβως λεει στους ορους. ομως δε βλεπω

Πάντως κάποια κανάλια που διαφημίζονται σαν HD, μόνο HD δεν είναι
http://i.imgur.com/IgdI3ky.jpg
Για ποιος λόγο τα κατεβάζουν ποιότητα...δεν ξέρω

οχι δεν εχω συμβολαιο, cosmoκarta εχω και εβαλα μοναδες σημερα και πηρα πακετο με mb οπως ακριβως λεει στους ορους. ομως δε βλεπω
Τότε, ανήκεις στην κατηγορία της καρτοκινητής και δεν είναι λογικό που δεν μπορείς να δεις.
Ακόμα κι αν θεωρήσουμε ότι δεν έχει προλάβει ακόμα να ενημερωθεί το σύστημά τους για τη σημερινή αγορά σου των δεδομένων, θα έπρεπε κανονικά να σε καλύπτει και η αντίστοιχη αγορά που είχες κάνει πριν 2 βδομάδες, αφού είναι μέσα στο χρονικό όριο των 31 ημερών που έχουν θέσει και δεν έχει σημασία αν έχεις εξαντλήσει τα δεδομένα σου ή όχι.
Μάλλον θα πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους για να δεις τι έχει συμβεί και έχει μπλοκάρει το σύστημα.
Εκτός κι αν υπάρχει και κάποια άλλη περίεργη δέσμευση που πιάνει στην περίπτωσή σου και μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή, αλλά δεν νομίζω.

τους εστειλα απο το my cosmote απο το μεσημερι αλλα προς το παρον δεν εχω παρει απαντηση, τηλεφωνο σε 5 ψηφια δεν παιρνω αλλα λεφτα για πεταμα δεν εχω

Πάντως κάποια κανάλια που διαφημίζονται σαν HD, μόνο HD δεν είναι
http://i.imgur.com/IgdI3ky.jpg
Για ποιος λόγο τα κατεβάζουν ποιότητα...δεν ξέρω

Είσαι σε κανάλι που έχει 576 αναλυση. Βάλε ενα screen από το sport1hd.

γεια σας εχω κανει εγκατασταση το ote tv go στο samsung galaxy note 10.1 2014 wifi και παιζει κανονικα με wind wifi.Η ερωτηση μου ειναι αν παιζει σε android media player για να βλεπω στην τηλεοραση.Καποιοι γραψανε οτι παιζει.Αν γινετε πειτε ποια μοντελα παιζουν για να αγορασω κανενα.Ευχαριστω

Σε σχεση με την αντιστοιχη υπηρεσια απο την αλλη εταιρια ειναι μεχρι στιγμης μεγιστη μουφα η υπηρεσια με τους περιορισμους που εχει (μην ξεχναμε οτι για λαπτοπ ακομα ερχετε..)

μην ξεχνας οτι ειναι ακομα σε δοκιμαστικο σταδιο και παιζει και σε 3g που δεν παιζει το αντιπαλο στρατοπεδο...οι περιορισμοι καποιοι ειναι λαθος ομως συμφωνω
για το λαπτοπ υπομονη και δες και απο κατω τι γραφω

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Είσαι σε κανάλι που έχει 576 αναλυση. Βάλε ενα screen από το sport1hd.

αναλογα με την ταχυτητα στης συνδεσης σου κλειδωνει και στην αντιστοιχη ποιοτητα..
ειναι κλικαρισμενη η επιλογη auto αν δεις στην εικονα που ανεβασες!!!
γιαυτο βλεπεις μια εικονα περιρισμενης αναλυσης....
εχω δει ομως την εικονα στο δοκιμαστικο ote go για λαπτοπ και επαθα πλακα και ειδικα σε σχεση με τον ανταγωνισμο!!!

Να σας πω κ το δικό μου ανέκδοτο. Είχα σύνδεση ΟΤΕ tv την οποία και διεκοψα επειδή μετακομισα.Όσο είχα την παλιά σύνδεση όλα καλά με το otego.

Κάνω νέα σύνδεση στο ίδιο αφμ στο καινούριο σπίτι κ από τότε,εδώ κ 4 μήνες, δεν μπορώ να μπω στο ote go.Επικοινωνησα με την εξ.πελατών πάνω από 5 φορές σε αυτό το διάστημα αλλα ακόμα τίποτα.
Το τι έχω ακούσει όλο αυτό το διάστημα δεν λέγεται... πλέον τους καλώ στην εξυπηρέτηση έτσι από συνήθεια.

Εχω κινητό SAMSUNG GALAGY Y GT S5360 με σύνδεση COSMOTE και ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου αλλά internet forthnet.Μπορώ να δω OTE TV GO?