Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO
ολα αυτα ειναι εν γνωση μου δεν χρειαζετε διευκρινηση..,
θα μιλησω για μενα προσωπικα.. εγω το ιντερνετ το χρειαζομαι και για οτιδηποτε αλλο εκτος τον οτε τβ.
.αρα τα data θα τα αγοραζω με τον τροπο που εχω πει. ουτως η αλλως
.εγω το θελω να μπορω να δω οτιδηποτε μεσω κινητης χωρις να αναζητω wifi που για μενα ειναι δευτερη επιλογη και οταν βρω θα το χρησιμοποιησω...
το αντιστοιχο της νοβα με δεσμευει να βρω wifi μονο..
σε εμενα λοιπον με καλυπτει ειτε ετσι ειτε αλλιως το συστημα του οτε..
συμφωνω οτι ολαυτα που λετε πρεπει να φτιαχτουν . απλα εμενα με εχει εξυπηρετησει σε εξωτερικους χωρους ..
και ετσι το ηθελα να δουλευει.. με ειχε απογοητευσει το αλλο της νοβα.. και
οταν βγηκε του οτε με το πακετο 7 ευρω 2 γιγα παλι δεν μου αρεσε
ενω τωρα χρησιμοποιω τα μβ που εχω
για να μην μακρυγορω εμενα μου ταιριαζει.. μενει λοιπον να ικανοποιησει και ολα αυτα που λετε και εσεις....
προσωπικα πιστευω οτι θα κανει αυτον τον διαχωρισμο με data σε σμαρτφονε και ταμπλετ.. μεσω κινητης
και η νεα εκδοση για λαπτοπ η ταμπλετ χωρις σιμ οταν βγει να δουλευει με wifi μονο....... υποθεσεις κανω θα δουμε...
Φίλε μου,εσύ όπως λες θα αγοράζεις τα mb,επειδή τα χρειάζεσαι έτσι κι αλλιώς.Και πολύ καλά κάνεις εφόσον αυτό θέλεις.
Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός,ότι πλέον πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να αγοράζει κάποιος mb,αν θέλει να βλέπει OTE GO.Κάτι
που δεν ίσχυε μέχρι πρόσφατα.Πλέον η χρήση της υπηρεσίας κοστολογείται.Δεν είναι δωρεάν.Και απ' ότι φαίνεται,εφόσον όπως
αναφέρουν πολλά μέλη δεν μπορούν να κάνουν χρήση της υπηρεσίας με πακέτο των 3 ευρώ,η υπηρεσία πλέον κοστίζει 5 ευρώ
το μήνα.Αυτά,σε ότι αφορά την καρτοκινητή τηλεφωνία.Σε ότι αφορά συμβόλαια,τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα.Εκεί,πρέπει όποιος
δεν έχει πρόγραμμα με ενσωματωμένα mb,να κάνει νέο πρόγραμμα που θα τα περιλαμβάνει.Θα πρέπει να συνηθίσει πλέον στην ιδέα
του ακριβού συμβολαίου,εφόσον επιθυμεί να κάνει χρήση της υπηρεσίας σε wi-fi.
Με λίγα λόγια,δεν μπορεί ο αντίλογος να είναι ότι κάποιος έχει έτσι κι αλλιώς πρόγραμμα συμβολαίου με ενσωματωμένα mb,ή είναι
χρήστης καρτοκινητής και πληρώνει έτσι κι αλλιώς κάθε μήνα για να κάνει ανανέωση και του δίνουν δώρο mb.Η ουσία είναι,ότι αν
θέλει κάποιος να κάνει χρήση της υπηρεσίας από wi-fi,είναι υποχρωμένος να πληρώνει κάθε μήνα,κάτι που δεν ίσχυε μέχρι τώρα.Αν
δεν πληρώσει,πολύ απλά δεν θα βλέπει.Αφήνω στην άκρη βέβαια,όλες τις υπόλοιπες προϋποθέσεις που ισχύουν και ουσιαστικά κάνουν
HOME και όχι GO την υπηρεσία.