Cosmote TV GO

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Αυτό το μενού πού βρίσκεται πάλι;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επειδή χρησιμοποίησε την υπηρεσία από το wi-fi του δηλωμένου ΟΤΕ αριθμού σύνδεσης.Από οποιοδήποτε άλλο wi-fi,πρέπει να αγοράσει πακέτο mb.
Το δοκίμασε και σε άλλα, μου είπε. ..Όχι του ΟΤΕ

Ε,είναι ο μόνος τότε.Τι να σου πω?Για να στο λέω,σημαίνει ότι το έχω διαπιστώσει.Ενεργοποιημένο OTE GO σε τηλεφωνική γραμμή ΟΤΕ,δεν παίζει
και βγαίνει το μήνυμα με τα mb.

Το όνομα της υπηρεσίας μάλλον χρειάζεται και ένα ερωτηματικό στο τέλος: OTE GO?

Ακριβώς Άκη!Μόνο GO δεν είναι.Μάλλον το "Γραμμή ΟΤΕ Home" ταιριάζει απόλυτα θα έλεγα.

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

εχω το OTEGO σε lenovo A7000 smartphone.. εχω κανει τον αριθμο frog και παιρνω την προσφορα με 10 ευρω ανανεωση δωρο το 1GB.
.οπως και με 5ευρω δινει δωρο 500μβ.
.εγω δεν αντιμετωπιζω το προβλημα που λετε....
..εμενα με το δωρο που μου κανει λογω της ανανεωση.
.λογικα δεν θα επρεπε να παιζει με βαση ολα αυτα που γραφονται πιο πριν.
...και να χρειαστει αγορασω επιπλεον με 5 ευρω τα 500 μβ..
ουτε ειχα καποιο θεμα σε αλλο wi-fi.
.αρκει να του επετρεπες να στειλει μηνυμα..
ισως και σε εμενα να παρουσιαστει το προβλημα σε λιγο καιρο
αλλα τουλαχιστον για 4 μηνες ακομα που θα βαζω 2 καρτες 10+5 ευρω καθε μηνα μεχρι να ληξει η προσφορα θα προσθετω 1000+500 μβ
στα ηδη αυτα που εχω και υπολογιζω οτι στο εξαμηνο απανω θα εχω μαζεψει 10 GB και μετα οταν θα ληγει θα επεκτεινω την διαρκεια του προσθετοντας και αλλα mb.
. με αγορα πακετου των 5 ευρω=500 μβ μεχρι να εξαντλησω τα 90ευρω που θα εχω χρηματικο υπολοιπο..+ανα 3 μηνες θα βαζω 5 ευρω να μην χανω το υπολοιπο σε ευρω που εχω..
..παντα εξαλου τρεχουν και κατι εκτακτες προσφορες ..οποτε θα ειμαι μια χαρα για εκτος σπιτιου....

ΥΓ=ημουν και λιγο εκτος θεματος..με τις λεπτομερειες ..αλλα ηθελα να δωσω μια σφαιρικη αποψη το τι εχω και πως το διαχειριζομαι ..
ασε που αν τρεξει καποια αλλη προσφορα σε whats up -cosmokarta μπορω με ενα μηνυμα να κανω αλλαγη πακετου,,και να τα μεταφερω ολα αυτα στο νεο πακετο που τυχον μεταφερθω..

καταληγω οτι ετσι οπως μου δουλευει εμενα και στις συνθηκες και μερη που κινουμαι..με εχει σωσει το ΟΤΕ GO

ΥΓ2= το NOVA GO [το εχω και αυτο]]..ειναι χειροτερο γιατι δεν παιζει σε 3G/4G αλλα μονο σε wi-fi....αυτο ειναι ξενερωμα και απογοητευση μεγαλη..

Φίλε μου,δεν έχεις καταλάβει τι λέμε...
Εσύ ανανεώνεις όπως λες,με 10 ευρώ κάθε μήνα.Κάθε μήνα όμως.
Τα δωρεάν mb που σου δίνει με κάθε ανανέωση,σημαίνει ότι έχεις διαθέσιμο πακέτο mb.Γι αυτό και παίζει η υπηρεσία.
Για να το καταλάβεις καλύτερα,φτάσε στο σημείο που δεν θα έχεις καθόλου mb διαθέσιμα,ενώ την ίδια στιγμή θα έχεις
υπόλοιπο στην κάρτα σου ένα ποσό σε ευρώ.Αν δεν κάνεις ανανέωση και αρκείσαι να περνάς με την κάρτα σου για
κάποιο καιρό,με το ποσό που θα έχεις μέσα σε αυτή,ή αρκείσαι να αγοράζεις κάθε μήνα πακέτο ομιλίας μόνο,ή sms,όταν
φτάσεις να μην έχεις καθόλου mb,θα αναγκαστείς να αγοράσεις πακέτο με mb,γιατί πολύ απλά δεν θα παίζει.
Με λίγα λόγια,χωρίς mb διαθέσιμα,πρέπει υποχρεωτικά να αγοράσεις πακέτο με αυτά,γιατί αλλιώς δεν θα βλέπεις.Το λιγότερο
που πρέπει να κάνει κάποιος,είναι να ανανεώνει υποχρεωτικά κάθε μήνα και να έχει διαθέσιμα mb.Κοινώς,πρέπει να βάζει το
χέρι στην τσέπη.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Πάντως είναι ένα θέμα που πρεπε να το δουν.
Δεν ξέρω αν κάνω λάθος αλλά ούτε Go ούτε δωρεάν.
Αυτό καταλαβαίνω.

Μακάρι να έκανες λάθος Νίκο,αλλά δυστυχώς δεν κάνεις.
Ούτε GO,ούτε πολύ περισσότερο δωρεάν είναι.Πρέπει σταθερά να πληρώνεις κάθε μήνα.

Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

με τα 500mb ειναι σιγουρο??? με τα 3ε παντως και τα 120mb σε εμενα δεν παιζει, γιατι δε λενε ρε παιδια επισημα να ξερει ο κοσμος τι να κανει??

Φίλε μου δοκίμασες ν'ανοίξεις το app ote tv go μόνο με τα δεδομένα τις sim πριν συνδεθείς σε άλλο wifi?

Φίλε μου δοκίμασες ν'ανοίξεις το app ote tv go μόνο με τα δεδομένα τις sim πριν συνδεθείς σε άλλο wifi?

Εγώ μόλις το έκανα και το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο...

Δοκιμάσατε με τα data να παίξει για κανά 2'' κανένα κανάλι?Οχι οτι γνωρίζω τίποτα ,από περιέργεια όταν τελειώσουν τα δικά μου data για να πράξω ανάλογα!!!

ναι φιλε δοκιμασα κ αυτο τιποτα, συνεχεια το παρακατω <<OTE TV. H ΠPOΣBAΣH ΣTHN YΠHPEΣIA AΠO OΠOIOΔHΠOTE ΔIAΘEΣIMO WiFi EINAI ΔYNATH EΦOΣON EXETE ENEPΓO ΠAKETO ΔEΔOMENΩN (MB) ΣTH ΣYNΔEΣH KINHTHΣ THΛEΦΩNIAΣ COSMOTE ΠOY EXETE ΔHΛΩΣEI ΓIA XPHΣH THΣ YΠHPEΣIAΣ. ΠEPIΣΣOTEPEΣ ΠΛHPOΦOPIEΣ ΣTO MENOY ΣYNΔPOMH KAI ΠPOΣBAΣEIΣ.>>

Δοκιμάσατε με τα data να παίξει για κανά 2'' κανένα κανάλι?Οχι οτι γνωρίζω τίποτα ,από περιέργεια όταν τελειώσουν τα δικά μου data για να πράξω ανάλογα!!!
δεν σε αφηνει καν να μπεις να δεις,πεταει το μήνυμα

Καλησπέρα.

Για θυμιστε μου λίγο, ο κωδικός που μπορούμε να αλλάξουμε από την ενότητα My TV, για το OTE TV GO που χρησιμεύει? Δε θυμάμαι καθόλου.

Το επιβεβαιωνω κι εγώ. Έχω το πακέτο με τα 120 mb με 3 ευρώ πάνω από 15 μέρες και στέλνει το μύνημα περί data που γράφτηκε πιο πριν από τους συμφορουμίτες. Άρα πλέον μιλάμε για ΟΤΕ home και για πολύ μεγάλο λάθος από πλευράς ΟΤΕ. Προσωπικά αύριο θα τους τα ψαλλω προφορικά και γραπτά. Κατάπια την αύξηση παρά την δέσμευση κλειδωμενης τιμής για 24 μήνες αλλά αυτό δε θα περάσει έτσι...

Φίλε μου,δεν έχεις καταλάβει τι λέμε...
Εσύ ανανεώνεις όπως λες,με 10 ευρώ κάθε μήνα.Κάθε μήνα όμως.
Τα δωρεάν mb που σου δίνει με κάθε ανανέωση,σημαίνει ότι έχεις διαθέσιμο πακέτο mb.Γι αυτό και παίζει η υπηρεσία.
Για να το καταλάβεις καλύτερα,φτάσε στο σημείο που δεν θα έχεις καθόλου mb διαθέσιμα,ενώ την ίδια στιγμή θα έχεις
υπόλοιπο στην κάρτα σου ένα ποσό σε ευρώ.Αν δεν κάνεις ανανέωση και αρκείσαι να περνάς με την κάρτα σου για
κάποιο καιρό,με το ποσό που θα έχεις μέσα σε αυτή,ή αρκείσαι να αγοράζεις κάθε μήνα πακέτο ομιλίας μόνο,ή sms,όταν
φτάσεις να μην έχεις καθόλου mb,θα αναγκαστείς να αγοράσεις πακέτο με mb,γιατί πολύ απλά δεν θα παίζει.
Με λίγα λόγια,χωρίς mb διαθέσιμα,πρέπει υποχρεωτικά να αγοράσεις πακέτο με αυτά,γιατί αλλιώς δεν θα βλέπεις.Το λιγότερο
που πρέπει να κάνει κάποιος,είναι να ανανεώνει υποχρεωτικά κάθε μήνα και να έχει διαθέσιμα mb.Κοινώς,πρέπει να βάζει το
χέρι στην τσέπη.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
ολα αυτα ειναι εν γνωση μου δεν χρειαζετε διευκρινηση..,
θα μιλησω για μενα προσωπικα.. εγω το ιντερνετ το χρειαζομαι και για οτιδηποτε αλλο εκτος τον οτε τβ.
.αρα τα data θα τα αγοραζω με τον τροπο που εχω πει. ουτως η αλλως
.εγω το θελω να μπορω να δω οτιδηποτε μεσω κινητης χωρις να αναζητω wifi που για μενα ειναι δευτερη επιλογη και οταν βρω θα το χρησιμοποιησω...
το αντιστοιχο της νοβα με δεσμευει να βρω wifi μονο..
σε εμενα λοιπον με καλυπτει ειτε ετσι ειτε αλλιως το συστημα του οτε..
συμφωνω οτι ολαυτα που λετε πρεπει να φτιαχτουν . απλα εμενα με εχει εξυπηρετησει σε εξωτερικους χωρους ..
και ετσι το ηθελα να δουλευει.. με ειχε απογοητευσει το αλλο της νοβα.. και
οταν βγηκε του οτε με το πακετο 7 ευρω 2 γιγα παλι δεν μου αρεσε
ενω τωρα χρησιμοποιω τα μβ που εχω
για να μην μακρυγορω εμενα μου ταιριαζει.. μενει λοιπον να ικανοποιησει και ολα αυτα που λετε και εσεις....

προσωπικα πιστευω οτι θα κανει αυτον τον διαχωρισμο με data σε σμαρτφονε και ταμπλετ.. μεσω κινητης
και η νεα εκδοση για λαπτοπ η ταμπλετ χωρις σιμ οταν βγει να δουλευει με wifi μονο....... υποθεσεις κανω θα δουμε...

Έφαγα και εγώ πόση ώρα για να βρω πού έχει πάει το μενού στο καινούριο σάιτ μέχρι που βρήκα ένα ποστ πριν μερικές σελίδες που εξηγούσε ότι αλλάζεις αριθμό στην "Επιλογή αριθμού σύνδεσης".
Το έκανα και έχω το εξής ερώτημα. Μέχρι τώρα έβλεπα από το τάμπλετ στο σπίτι μέσω της σύνδεσης μου ασύρματα και τώρα θέλω να χρησιμοποιώ και το κινητό μου.
Πατώντας στη διαχείρηση έχω δύο πεδία: Αριθμός τηλεφωνικής γραμμής με OTE ADSL-VDSL και Αριθμός σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας COSMOTE στα οποία είναι συμπληρωμένα τα νούμερα. Το κινητό είναι ο αριθμός που θα ήθελα να χρησιμοποιήσω.
Αυτό σημαίνει ότι μπορώ από το συγκεκριμένο νούμερο (σύνδεση συμβολαίου με 2GB δεδομένα) να βλέπω κανονικά ή πρέπει να πατήσω το "Αν επιθυμείτε να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία και μέσω 2ου κινητού COSMOTE πατήστε εδώ";
Το ρωτάω γιατί δεν θέλω να "κάψω" μια αλλαγή στην περίπτωση που είναι ήδη ενεργοποιημένο. Με τόσες αλλαγές, πραγματικά δεν βγάζω άκρη.

Το ρωτάω γιατί δεν θέλω να "κάψω" μια αλλαγή στην περίπτωση που είναι ήδη ενεργοποιημένο. Με τόσες αλλαγές, πραγματικά δεν βγάζω άκρη.

και εγω θα ηθελα πανω σε αυτο να μαθω να βαλω δηλαδη το τηλ της γυναικας μου ή ειναι για καρτα internet go και τετοιο..

ολα αυτα ειναι εν γνωση μου δεν χρειαζετε διευκρινηση..,
θα μιλησω για μενα προσωπικα.. εγω το ιντερνετ το χρειαζομαι και για οτιδηποτε αλλο εκτος τον οτε τβ.
.αρα τα data θα τα αγοραζω με τον τροπο που εχω πει. ουτως η αλλως
.εγω το θελω να μπορω να δω οτιδηποτε μεσω κινητης χωρις να αναζητω wifi που για μενα ειναι δευτερη επιλογη και οταν βρω θα το χρησιμοποιησω...
το αντιστοιχο της νοβα με δεσμευει να βρω wifi μονο..
σε εμενα λοιπον με καλυπτει ειτε ετσι ειτε αλλιως το συστημα του οτε..
συμφωνω οτι ολαυτα που λετε πρεπει να φτιαχτουν . απλα εμενα με εχει εξυπηρετησει σε εξωτερικους χωρους ..
και ετσι το ηθελα να δουλευει.. με ειχε απογοητευσει το αλλο της νοβα.. και
οταν βγηκε του οτε με το πακετο 7 ευρω 2 γιγα παλι δεν μου αρεσε
ενω τωρα χρησιμοποιω τα μβ που εχω
για να μην μακρυγορω εμενα μου ταιριαζει.. μενει λοιπον να ικανοποιησει και ολα αυτα που λετε και εσεις....

προσωπικα πιστευω οτι θα κανει αυτον τον διαχωρισμο με data σε σμαρτφονε και ταμπλετ.. μεσω κινητης
και η νεα εκδοση για λαπτοπ η ταμπλετ χωρις σιμ οταν βγει να δουλευει με wifi μονο....... υποθεσεις κανω θα δουμε...
Φίλε μου,εσύ όπως λες θα αγοράζεις τα mb,επειδή τα χρειάζεσαι έτσι κι αλλιώς.Και πολύ καλά κάνεις εφόσον αυτό θέλεις.
Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός,ότι πλέον πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να αγοράζει κάποιος mb,αν θέλει να βλέπει OTE GO.Κάτι
που δεν ίσχυε μέχρι πρόσφατα.Πλέον η χρήση της υπηρεσίας κοστολογείται.Δεν είναι δωρεάν.Και απ' ότι φαίνεται,εφόσον όπως
αναφέρουν πολλά μέλη δεν μπορούν να κάνουν χρήση της υπηρεσίας με πακέτο των 3 ευρώ,η υπηρεσία πλέον κοστίζει 5 ευρώ
το μήνα.Αυτά,σε ότι αφορά την καρτοκινητή τηλεφωνία.Σε ότι αφορά συμβόλαια,τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα.Εκεί,πρέπει όποιος
δεν έχει πρόγραμμα με ενσωματωμένα mb,να κάνει νέο πρόγραμμα που θα τα περιλαμβάνει.Θα πρέπει να συνηθίσει πλέον στην ιδέα
του ακριβού συμβολαίου,εφόσον επιθυμεί να κάνει χρήση της υπηρεσίας σε wi-fi.
Με λίγα λόγια,δεν μπορεί ο αντίλογος να είναι ότι κάποιος έχει έτσι κι αλλιώς πρόγραμμα συμβολαίου με ενσωματωμένα mb,ή είναι
χρήστης καρτοκινητής και πληρώνει έτσι κι αλλιώς κάθε μήνα για να κάνει ανανέωση και του δίνουν δώρο mb.Η ουσία είναι,ότι αν
θέλει κάποιος να κάνει χρήση της υπηρεσίας από wi-fi,είναι υποχρωμένος να πληρώνει κάθε μήνα,κάτι που δεν ίσχυε μέχρι τώρα.Αν
δεν πληρώσει,πολύ απλά δεν θα βλέπει.Αφήνω στην άκρη βέβαια,όλες τις υπόλοιπες προϋποθέσεις που ισχύουν και ουσιαστικά κάνουν
HOME και όχι GO την υπηρεσία.

Last edited: