Cosmote TV GO

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Έφαγα και εγώ πόση ώρα για να βρω πού έχει πάει το μενού στο καινούριο σάιτ μέχρι που βρήκα ένα ποστ πριν μερικές σελίδες που εξηγούσε ότι αλλάζεις αριθμό στην "Επιλογή αριθμού σύνδεσης".
Το έκανα και έχω το εξής ερώτημα. Μέχρι τώρα έβλεπα από το τάμπλετ στο σπίτι μέσω της σύνδεσης μου ασύρματα και τώρα θέλω να χρησιμοποιώ και το κινητό μου.
Πατώντας στη διαχείρηση έχω δύο πεδία: Αριθμός τηλεφωνικής γραμμής με OTE ADSL-VDSL και Αριθμός σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας COSMOTE στα οποία είναι συμπληρωμένα τα νούμερα. Το κινητό είναι ο αριθμός που θα ήθελα να χρησιμοποιήσω.
Αυτό σημαίνει ότι μπορώ από το συγκεκριμένο νούμερο (σύνδεση συμβολαίου με 2GB δεδομένα) να βλέπω κανονικά ή πρέπει να πατήσω το "Αν επιθυμείτε να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία και μέσω 2ου κινητού COSMOTE πατήστε εδώ";
Το ρωτάω γιατί δεν θέλω να "κάψω" μια αλλαγή στην περίπτωση που είναι ήδη ενεργοποιημένο. Με τόσες αλλαγές, πραγματικά δεν βγάζω άκρη.
Στο πεδίο "Αριθμός σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας COSMOTE" είναι ο αριθμός κινητού Cosmote που δήλωσες όταν ενεργοποίησες την υπηρεσία.
Από τη στιγμή που αυτό το κινητό θέλεις να χρησιμοποιήσεις τελικά (το ήδη καταχωρημένο) κι εφόσον το πρόγραμμά σου περιλαμβάνει ενσωματωμένα δεδομένα (2Gb), τότε δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο και μόλις συνδεθείς στην εφαρμογή από τρίτο wifi (εκτός του δηλωμένου της γραμμής σου), θα στείλει η εφαρμογή δωρεάν sms και θα σου ξεκλειδώσει το "ξένο" wifi για να προβληθεί το πρόγραμμα των καναλιών.

Η επιλογή "Αν επιθυμείτε να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία και μέσω 2ου κινητού COSMOTE πατήστε εδώ", παρέχεται εδώ και λίγες μέρες για όποιον θέλει να δηλώσει και μια δεύτερη sim (δηλαδή να έχει μια δεύτερη συσκευή - κινητό/tablet - με διαφορετική κάρτα sim cosmote), με την προϋπόθεση ότι αυτή η κάρτα sim είναι καταχωρημένη στο ίδιο ΑΦΜ με την πρώτη κάρτα sim. Δηλαδή, αν η πρώτη κάρτα sim είναι στο δικό σου όνομα/ΑΦΜ, δεν μπορείς να δηλώσεις μια δεύτερη sim στο όνομα π.χ. άλλου συγγενικού σου προσώπου ή συζύγου κτλ., αλλά θα πρέπει και η δεύτερη να είναι στο δικό σου όνομα/ΑΦΜ. Έτσι, εφόσον μπορούν μέχρι 2 συσκευές να δηλωθούν στο σύστημα, θα μπορεί η μία συσκευή να χρησιμοποιεί την πρώτη δηλωμένη sim και η άλλη τη δεύτερη. Όλο αυτό, με βάση την επισημη ανακοίνωση του ΟΤΕ. Αν τα έχει κάνει μπάχαλο και σ' αυτό το κομμάτι και εμφανίζει κάποιο bug αυτή η νέα δυνατότητα/παροχή δεν το γνωρίζω.

Τέλος, έχεις το δικαίωμα να κάνεις όσες αλλαγές θέλεις μέσα στα πεδία αυτά, χωρίς δέσμευση. Η μόνη δέσμευση είναι στις συσκευές που είναι καταχωρημένες στο σύστημα (καταχωρούνται αυτόματα μόλις κάνεις την πρώτη σύνδεση), οι οποίες είναι μέχρι 2 (που δεν μπορούν να παίζουν ταυτόχρονα), όπου μπορείς να τις αλλάξεις κάθε μήνα. Διατηρώ μια επιφύλαξη για το αν μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα σε περίπτωση που είναι δηλωμένες 2 διαφορετικές sim, κάτι που δεν νομίζω να ισχύει και λογικά παραμένει η δυνατότητα θέασης μόνο από τη μία συσκευή κάθε φορά, αλλά δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα. Όπως και να έχει, δεν "καις" αλλαγές όταν δηλώνεις άλλο κινητό ή σταθερό νούμερο στα πεδία που ανέφερες, αφού δεν αλλάζεις συσκευή και οι δηλωμένες συσκευές στο σύστημα παραμένουν οι ίδιες.
και εγω θα ηθελα πανω σε αυτο να μαθω να βαλω δηλαδη το τηλ της γυναικας μου ή ειναι για καρτα internet go και τετοιο..
Νομίζω ότι ουσιαστικά απάντησα και σ' εσένα φίλε Ultralord, με αυτά που έγραψα στον haduken.
Η έξτρα επιλογή είναι για δεύτερη sim (συμβόλαιο/καρτοκινητή) και αν η πρώτη σου sim είναι π.χ. στο δικό σου όνομα, δεν έχει κάποιο νόημα να δηλώσεις το τηλ. της γυναίκας σου, γιατί θα είναι σε άλλο ΑΦΜ και λογικά/θεωρητικά δεν θα τη δεχτεί το σύστημα.

όταν κανω login και όταν παταω live καπιο καναλι μου πεταει αυτο <<OTE TV. H ΠPOΣBAΣH ΣTHN YΠHPEΣIA AΠO OΠOIOΔHΠOTE ΔIAΘEΣIMO WiFi EINAI ΔYNATH EΦOΣON EXETE ENEPΓO ΠAKETO ΔEΔOMENΩN (MB) ΣTH ΣYNΔEΣH KINHTHΣ THΛEΦΩNIAΣ COSMOTE ΠOY EXETE ΔHΛΩΣEI ΓIA XPHΣH THΣ YΠHPEΣIAΣ. ΠEPIΣΣOTEPEΣ ΠΛHPOΦOPIEΣ ΣTO MENOY ΣYNΔPOMH KAI ΠPOΣBAΣEIΣ>>.

ενεργοποιησα πακετο MB (με 3 ευρω 120ΜΒ) από τον ΟΤΕ μου ειπαν ότι εγω τα εχω όλα σωστα και το πρόβλημα είναι τεχνικο, το εχω δηλωσει 2 φορες βλαβη μεχρι τωρα τιποτα δεν μπωρω να δω ΟΤΕ TV GO.

τους ρωτισα μηπως χρειαζεται το πακετο 5ευρω 500 MB μου ειπαν οχι, δοκιμασα και με τα δεδομενα από το κινητο 3G δεν εγεινε τιποτα, μπωρειτε μου πειτε συμβαινει;

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Θεωρώ ότι δεν είναι τεχνικό το πρόβλημα. Άτυπα, άγραφα, έχουν OPIΣΕΙ για τους πληβείους, τους δεύτερηςτάξης συνδρομητές ΕΛΑΧΙΣΤΗ συνδρομή 5 .
Απλά απαράδεκτο- και ακόμη πιο απαράδεκτο το ψέμα περί "τεχνικού προβλήματος" !

Στο πεδίο "Αριθμός σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας COSMOTE" είναι ο αριθμός κινητού Cosmote που δήλωσες όταν ενεργοποίησες την υπηρεσία.
Από τη στιγμή που αυτό το κινητό θέλεις να χρησιμοποιήσεις τελικά (το ήδη καταχωρημένο) κι εφόσον το πρόγραμμά σου περιλαμβάνει ενσωματωμένα δεδομένα (2Gb), τότε δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο και μόλις συνδεθείς στην εφαρμογή από τρίτο wifi (εκτός του δηλωμένου της γραμμής σου), θα στείλει η εφαρμογή δωρεάν sms και θα σου ξεκλειδώσει το "ξένο" wifi για να προβληθεί το πρόγραμμα των καναλιών.

Η επιλογή "Αν επιθυμείτε να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία και μέσω 2ου κινητού COSMOTE πατήστε εδώ", παρέχεται εδώ και λίγες μέρες για όποιον θέλει να δηλώσει και μια δεύτερη sim (δηλαδή να έχει μια δεύτερη συσκευή - κινητό/tablet - με διαφορετική κάρτα sim cosmote), με την προϋπόθεση ότι αυτή η κάρτα sim είναι καταχωρημένη στο ίδιο ΑΦΜ με την πρώτη κάρτα sim. Δηλαδή, αν η πρώτη κάρτα sim είναι στο δικό σου όνομα/ΑΦΜ, δεν μπορείς να δηλώσεις μια δεύτερη sim στο όνομα π.χ. άλλου συγγενικού σου προσώπου ή συζύγου κτλ., αλλά θα πρέπει και η δεύτερη να είναι στο δικό σου όνομα/ΑΦΜ. Έτσι, εφόσον μπορούν μέχρι 2 συσκευές να δηλωθούν στο σύστημα, θα μπορεί η μία συσκευή να χρησιμοποιεί την πρώτη δηλωμένη sim και η άλλη τη δεύτερη. Όλο αυτό, με βάση την επισημη ανακοίνωση του ΟΤΕ. Αν τα έχει κάνει μπάχαλο και σ' αυτό το κομμάτι και εμφανίζει κάποιο bug αυτή η νέα δυνατότητα/παροχή δεν το γνωρίζω.

Τέλος, έχεις το δικαίωμα να κάνεις όσες αλλαγές θέλεις μέσα στα πεδία αυτά, χωρίς δέσμευση. Η μόνη δέσμευση είναι στις συσκευές που είναι καταχωρημένες στο σύστημα (καταχωρούνται αυτόματα μόλις κάνεις την πρώτη σύνδεση), οι οποίες είναι μέχρι 2 (που δεν μπορούν να παίζουν ταυτόχρονα), όπου μπορείς να τις αλλάξεις κάθε μήνα. Διατηρώ μια επιφύλαξη για το αν μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα σε περίπτωση που είναι δηλωμένες 2 διαφορετικές sim, κάτι που δεν νομίζω να ισχύει και λογικά παραμένει η δυνατότητα θέασης μόνο από τη μία συσκευή κάθε φορά, αλλά δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα. Όπως και να έχει, δεν "καις" αλλαγές όταν δηλώνεις άλλο κινητό ή σταθερό νούμερο στα πεδία που ανέφερες, αφού δεν αλλάζεις συσκευή και οι δηλωμένες συσκευές στο σύστημα παραμένουν οι ίδιες.

Νομίζω ότι ουσιαστικά απάντησα και σ' εσένα φίλε Ultralord, με αυτά που έγραψα στον haduken.
Η έξτρα επιλογή είναι για δεύτερη sim (συμβόλαιο/καρτοκινητή) και αν η πρώτη σου sim είναι π.χ. στο δικό σου όνομα, δεν έχει κάποιο νόημα να δηλώσεις το τηλ. της γυναίκας σου, γιατί θα είναι σε άλλο ΑΦΜ και λογικά/θεωρητικά δεν θα τη δεχτεί το σύστημα.

ευχαριστω για την απαντηση αν και το νουμερο που εβαλα ειναι δικο μου δηλωμενο και το τηλεφωνο συμβολαιο κλπ ειναι στον πατερα μου... thanks για την απαντηση

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε, ήσουν πολύ αναλυτικός. Είχα την εντύπωση ότι τόσο καιρό μπορούσα να χρησιμοποιώ μόνο μία συσκευή γενικά. Άρα λοιπόν δεν καταργείται το τάμπλετ, μπορούσα ήδη να χρησιμοποιώ και το κινητό (όχι ταυτόχρονα) και απλά τώρα υπάρχει δυνατότητα άλλης συσκευής μέσα από το ίδιο ΑΦΜ.

ευχαριστω για την απαντηση αν και το νουμερο που εβαλα ειναι δικο μου δηλωμενο και το τηλεφωνο συμβολαιο κλπ ειναι στον πατερα μου... thanks για την απαντηση
Δεν υπάρχει δέσμευση σε σχέση με αυτό που έγραψες. Κινητό τηλ. μπορείς να δηλώσεις όποιο θέλεις, αρκεί να είναι cosmote και δεν έχει σημασία αν θα είναι στο ίδιο ΑΦΜ με το σταθερό τηλέφωνο/συμβόλαιο.
Υπάρχει όμως δέσμευση ως προς το δεύτερο κινητό (αν ποτέ θελήσεις να δηλώσεις και δεύτερο), το οποίο θα πρέπει να είναι στο ίδιο ΑΦΜ με το πρώτο. Και όπως έγραψα ήδη, αυτά τα 2 κινητά που θα έχουν το ίδιο ΑΦΜ μεταξύ τους δεν χρειάζεται απαραιτήτως να είναι στο ίδιο ΑΦΜ και με το σταθερό τηλέφωνο/συμβόλαιο.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε, ήσουν πολύ αναλυτικός. Είχα την εντύπωση ότι τόσο καιρό μπορούσα να χρησιμοποιώ μόνο μία συσκευή γενικά. Άρα λοιπόν δεν καταργείται το τάμπλετ, μπορούσα ήδη να χρησιμοποιώ και το κινητό (όχι ταυτόχρονα) και απλά τώρα υπάρχει δυνατότητα άλλης συσκευής μέσα από το ίδιο ΑΦΜ.
Φίλε μου, από την πρώτη στιγμή ίσχυε η δυνατότητα των 2 συσκευών.
Δηλαδή, μπορούσες με τη μία να βλέπεις απευθείας από το wifi του σπιτιού, που είναι και το δηλωμένο σταθερό και με την άλλη βάζοντας μια κάρτα sim cosmote (δηλωμένη στο σύστημα) από οποιοδήποτε wifi, αλλά όχι ταυτόχρονα με την πρώτη συσκευή.
Εδώ και λίγες μέρες προστέθηκε η δυνατότητα να μπορεί να γίνει χρήση της υπηρεσίας και με 2 κάρτες cosmote (στο ίδιο ΑΦΜ μεταξύ τους) σε 2 διαφορετικές συσκευές (λογικά, όχι ταυτόχρονα και σ' αυτή την περίπτωση, αν και δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα και προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει, αφού δεν έχω δεύτερη κάρτα cosmote).

Στη δική σου περίπτωση λοιπόν, αν το tablet παίρνει κάρτα sim και έχει τη δυνατότητα κλήσεων/μηνυμάτων, τότε μπορείς να βάλεις άλλη sim cosmote στο tablet και άλλη στο κινητό (στο ίδιο πάντα ΑΦΜ μεταξύ τους) και να δουλέψεις και τα 2 σε οποιοδήποτε wifi πέρα από το δικό σου. Αν το tablet δεν παίρνει κάρτα sim, τότε δεν σε επηρεάζει η νέα δυνατότητα, αφού θα χρησιμοποιείς το tablet στο wifi το δικό σου και το κινητό σου με την sim cosmote σε οποιοδήποτε wifi. Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορείς να έχεις το tablet (για το δικό σου wifi) και 2 κινητά με κάρτες sim cosmote στο ίδιο ΑΦΜ (για όλα τα WiFi), γιατί πλέον μιλάμε για 3 διαφορετικές συσκευές και το σύστημα δέχεται μέχρι 2 δηλωμένες.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Θεωρώ ότι δεν είναι τεχνικό το πρόβλημα. Άτυπα, άγραφα, έχουν OPIΣΕΙ για τους πληβείους, τους δεύτερηςτάξης συνδρομητές ΕΛΑΧΙΣΤΗ συνδρομή 5 .
Απλά απαράδεκτο- και ακόμη πιο απαράδεκτο το ψέμα περί "τεχνικού προβλήματος" !
Έχω την αίσθηση ότι είναι τεχνικό το θέμα και δεν λένε ψέμα σ' αυτό.
Κι αυτό το στηρίζω στο εξής γεγονός:
Όσοι έχουν καταφέρει να δουν πληρώνοντας 5 για δεδομένα, το κάνουν με πατέντα. Δηλαδή, ξεκινούν να βλέπουν για λίγα δευτερόλεπτα με τα δεδομένα που αγόρασαν και μετά το γυρίζουν στο wifi. Αλλιώς το wifi δεν ξεκλειδώνει αμέσως και αυτόματα, όπως θα έπρεπε εξαρχής.
Αυτό όμως είναι bug, γιατί οι νέοι όροι προϋποθέτουν την αγορά του πακέτου δεδομένων, αλλά όχι και τη χρήση αυτών για την απρόσκοπτη λειτουργία της υπηρεσίας.
Απλά, αυτή η πατέντα δεν λειτουργεί σε όσους έχουν αγοράσει το πακέτο με τα 3 , γιατί προφανώς εκεί το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο στο σύστημά τους και δεν υπάρχει το ίδιο bug.

Όπως και να έχει, θεωρώ ότι μόνο τυχαία δεν επιλέχτηκε η χρονική περίοδος που λανσαρίστηκε αυτή η αχαρακτήριστη αλλαγή που κάνει στην ουσία την υπηρεσία "GO" επί πληρωμή.
Λίγο πριν το El Clasico που θέλουν να δουν οι περισσότεροι (το οποίο συνοδευόταν και από άλλα σπουδαία ντέρμπι το Σάββατο) και πριν το σπουδαίο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπάγερν, τώρα που το Champions' League έχει μπει στην τελική του ευθεία για τους ομίλους.
Και πάνω στη βιασύνη τους να προλάβουν αυτά τα γεγονότα, τα έκαναν εντελώς θάλασσα!

Κάκιστα τους σκάσαμε και τα 3 ....
Από μένα δεν ξαναβλέπουν μία....

Πρόσεξε το φρασεολόγιο σου. Μη νομίζεις πως η οποιαδήποτε ανοχή της Δ.Ο. σε φρασεις είναι αδυναμία ή αδιαφορία.

Ή τα εκαναν ακριβώς σωστά, αναλογα απο ποια σκοπιά το βλεπεις.
Χαχαχα, σωστό κι αυτό, γιατί πάντα το ίδιο νόμισμα έχει 2 όψεις!
Η αλήθεια είναι ότι τον ΟΤΕ, ποτέ δεν το είχα σε ιδιαίτερη εκτίμηση (μου έχει μείνει απωθημένο από τότε που ήταν μονοπώλιο και μας ρουφούσε το αίμα), αλλά δεν θεωρούσα ότι θα έφτανε ποτέ σε σημείο ως εταιρεία κολοσσός να κάνει αρπαχτή και μάλιστα τόσο εξόφθαλμη!
Οπότε, ως πιο ρομαντικός, συνεχίζω να βλέπω την αθώα προσέγγιση ότι τα έκαναν θάλασσα με πολλά τεχνικά σφάλματα, λόγω κακών χειρισμών και συγκυριών.
Παρόλα αυτά, σε καμία περίπτωση δεν με βρίσκεις αντίθετο, γιατί εξαρχής η πρόθεσή τους είναι το επιπλέον κέρδος, ανεξαρτήτως από το αν πάσχει τελικά η υλοποίηση και κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δυσχερή!
Και συμφωνώ μαζί σου και για ένα ακόμα λόγο. Μετά από τα δεκάδες παράπονα που έχουν ήδη καταγραφεί κι εφόσον το πρόβλημα έχει ήδη κοινοποιηθεί στο τεχνικό τους τμήμα από την πρώτη κιόλας στιγμή, θα μπορούσαν προσωρινά να επαναφέρουν το σύστημα στην προηγούμενη κατάσταση ζητώντας ένα συγγνώμη για την όποια αναστάτωση και όταν το λύσουν οριστικά να το ενεργοποιήσουν και πάλι, αλλά δεν το κάνουν. Κάτι σημαίνει κι αυτό...
Ευελπιστώ τουλάχιστον να επανορθώσουν με κάποιο τρόπο σε όσους αγόρασαν πακέτο δεδομένων αποκλειστικά για το "GO" και τελικά δεν μπορούν να δουν με αποκλειστική υπαιτιότητα του ΟΤΕ.

αφου δεν επαιζε με τα (3ευρω 120MB) αγωρασα με (5ευρω 500MB) και παιζει κανονικα, αλλα όταν κανω συνδεση με wifi δεν στελνει το μηνυμα που εστελνε.

από τον ΟΤΕ μου ειχαν πει ότι και με τα 3 ευρω παιζει, σε εμενα δεν επαιζε

δηλαδη φιλε achilleas παιζει κανονικα με τα 5ε ??? χωρις προβληματα ? παρολο που δε στελνει το sms??

φιλε speed79, ναι με 5 ευρω παιζει κανονικα χωρις προβλήματα και sms δεν στελνει

Καλό θα είναι όσοι δεν τυγχάνουν Ολυμπιακοί ή/και δεν.βρίσκονται εκτός σπιτιού, να μην ενδώσουν...
Καταναλωτική συνείδηση λέγεται!

Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Καλό θα είναι όσοι δεν τυγχάνουν Ολυμπιακοί ή/και δεν.βρίσκονται εκτός σπιτιού, να μην ενδώσουν...

Πραγματικα ειναι ξεφτιλα , με mb ή χωρις....

Γενικα υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες... και ο νοων νοειτω .

Λοιπόν παιδιά τέλος τα ψέματα και μην κουράζεστε άλλο. ... απόψε μετά την δουλειά προσπάθησα ξανά να συνδεθώ με τα γνωστά αποτελέσματα . Είπα λοιπόν να βάλω επιπλέον MΒ με τα 5 , έκανα απ εγκατάσταση της εφαρμογής και
Μετά εγκατάσταση από την αρχή και ως εκ θαύματος , μαντέψτε τα αποτελέσματα. ..και περίμενα τόσο καιρό τζάμπα και έχασα κι τον αγώνα εχθές. ..

Όχι και τζάμπα...
Δυστυχώς, καλά μας κάνουν τελικά!
3+5 δε νομίζω να δεχόμαστε να τα δώσουμε αν μας τα ζητούσαν εν ψυχρώ...Τώρα μια χαρά αμερικανάκια πιαστηκαμε (εγώ κατά τα 3/8-και το μετάνιωσα, αλλά δεν τους δίνω τίποτα από δω και πέρα )