Cosmote TV GO

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

έπειτα από σχεδόν ένα χρόνο διαβάζοντας το παρών θρεντ έχω ορισμένες απορίες:
Για το οτε go :

Παίζει εκτός σπιτιού με χρήση wifi άλλου provider από καφετερια πχ Ηοl, wind, forthent?
Μπορείς να δώσεις τους κωδικούς σου σε φίλο και να βλέπει
Πόσες συσκευές μπορείς να δηλώσεις;
Είναι εφικτή η υπηρεσία με live και on demand περιεχόμενο
έχει κόστος ενεργοποίησης για τους συνδρομητές ;
Δίνεται δωρεάν με την συνδρομή του OTE TV?
Δουλεύει εντός σπιτιού με άλλο router?
Ποιά είναι η μέγιστη ανάλυση 720P , 1080P ?

Σίγουρα έχω ξεχάσει πολλά ακόμη, ας μπορέσει κάποιος να δώσει απαντήσεις ευχαριστώ!

Θα προσπαθήσω να απαντήσω:
1. Παίζει εκτός σπιτιού αν έχεις κινητό Cosmote (δηλωμένο εξ αρχής) και στείλεις SMS. Προσωπικά το έχω χρησιμοποιήσει μέσω wifi από διάφορα δίκτυα.
2. Όχι. Εκτός αν έρθει σπίτι σου με το τάμπλετ ή αν του δώσεις το κινητό σου.
3. Αν δεν κάνω λάθος δύο. Εγώ το χρησιμοποιώ σε τάμπλετ και κινητο
4. Δεν ξέρω, δεν έχω ασχοληθεί
5. Όχι
6. Ναι
7. Τι εννοείς άλλο ρούτερ;
8. 720

Και μια δική μου απορία. Μέχρι τώρα το χρησιμοποιούσα με άλλα ασύρματα στο κινητό μου στέλνοντας το SMS.
Χρειάστηκε προχθές να δω κάτι μέσω κινητού σε μέρος που δεν υπήρχε ασύρματο. Μου έβγαλε μήνυμα ότι πρέπει να ενεργοποιήσω μια υπηρεσία και να πληρώσω κάποια χρήματα.
Έχω σύνδεση με 2GB δεδομένα πακέτο. Είναι δυνατόν να ζητούν παραπάνω;

Θα προσπαθήσω να απαντήσω:
1. Παίζει εκτός σπιτιού αν έχεις κινητό Cosmote (δηλωμένο εξ αρχής) και στείλεις SMS. Προσωπικά το έχω χρησιμοποιήσει μέσω wifi από διάφορα δίκτυα.
2. Όχι. Εκτός αν έρθει σπίτι σου με το τάμπλετ ή αν του δώσεις το κινητό σου.
3. Αν δεν κάνω λάθος δύο. Εγώ το χρησιμοποιώ σε τάμπλετ και κινητο
4. Δεν ξέρω, δεν έχω ασχοληθεί
5. Όχι
6. Ναι
7. Τι εννοείς άλλο ρούτερ;
8. 720

Και μια δική μου απορία. Μέχρι τώρα το χρησιμοποιούσα με άλλα ασύρματα στο κινητό μου στέλνοντας το SMS.
Χρειάστηκε προχθές να δω κάτι μέσω κινητού σε μέρος που δεν υπήρχε ασύρματο. Μου έβγαλε μήνυμα ότι πρέπει να ενεργοποιήσω μια υπηρεσία και να πληρώσω κάποια χρήματα.
Έχω σύνδεση με 2GB δεδομένα πακέτο. Είναι δυνατόν να ζητούν παραπάνω;
Αν σε βγάζει το μήνυμα για την αγορά του πακέτου 2gb 7 κάτω γράφει συνέχεια ή όχι, επιλέγοντας το συνέχεια βλέπεις με τα δεδομένα σου.

Μεχρι πριν ενα μηνα μου επαιζε κανονικα η υπηρεσια στο ταμπλετ.Σημερα μου λεει οτι ειναι προσωρινα μη διαθεσιμη.Εσεις εχετε προβλημα?

Σημερα με πηραν απο την τεχνικη υποστηριξη του ΟΤΕ για να μου πουν οτι δεν ειναι συμβατο το ταμπλετ και οτι εχει πειραγμενο λογισμικο.Οταν τους ειπα οτι πριν επαιζε κανονηκα μου απαντησαν οτι ηταν σφαλμα του ΟΤΕ που διορθωσαν.Οταν με ρωτησαν τι ταμπλετ εχω και τους ειπα ενα κινεζικο μου ειπαν οτι εχει πειραγμενο λογισμικο.
Τι κουταμαρες θα ακουσω?

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Τα κινέζικα,κατά κανόνα είναι pre-rooted και δεν το γνωρίζουν οι κάτοχοί τους.

Καλημερα στην παρεα, ειμαι για αλλαγη tablet και θα ηθελα να ρωτησω αν παιζει η υπηρεσια σε tablet με επεξεργαστη intel atom

Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Καλημερα στην παρεα, ειμαι για αλλαγη tablet και θα ηθελα να ρωτησω αν παιζει η υπηρεσια σε tablet με επεξεργαστη intel atom

Νομίζω η τελευταία αναβάθμιση υποστηρίζει Intel Atom.
Στο κινητό μου που έχω και έχει Intel Atom (asus zenfone 2) παίζει κανονικά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Ok φιλε, σ ευχαριστω, μαλλον στο επισημο site του ΟΤΕ δε το διορθωσαν ακομη

Στο google play το λέει μάλιστα:

ΤΙ ΝΕΟ ΥΠΑΡΧΕΙ

Υποστήριξη Android 6.x
Υποστήριξη συσκευών με επεξεργαστή INTEL Atom
κλπ κλπ

Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

δε το προσεξα φιλε, ευχαριστω και παλι για τις πληροφοριες
edit το συγκεκριμενο λες να παιξει; http://m.geekbuying.com/ItemDescription/362163 εχει intel αλλα οχι atom

Χμμ τι να σου πω. Ο Intel Cherry Trail X5 Z8300 ανήκει στην "Atom Family" αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι θα παίζει.
Το σίγουρο είναι πως ΑΝ παίζει θα παίζει ΜΟΝΟ στο Android περιβάλλον καθώς δεν υποστηρίζονται (ακόμη ελπίζω) συσκευές με Windows (βλέπω πως είναι dual boot).

Ναι για Android το θέλω και για χρήση στο δίκτυο του σπιτιού μου, να μην παίρνει Sim δε με πολύ νοιάζει, το παραπάνω καλή τιμή, αξίζει να ρισκάρω την αγορά του;

Παιδια ποτε θα μπει το οτε go σε desktop, imac; Εχουν πει;

Παιδια ποτε θα μπει το οτε go σε desktop, imac; Εχουν πει;
Στις 20/01/16 όταν και ανακοίνωσαν επίσημα τη νέα υβριδική πλατφόρμα, είχαν αναφέρει το εξής:
"Η υπηρεσία OTE TV GO που επιτρέπει την θέαση τηλεοπτικού περιεχομένου μέσα από διαφορετικές οθόνες (smartphones & tablets) συνεχίζει να αναπτύσσεται με την προσθήκη περισσότερων καναλιών (32 κανάλια διαθέσιμα σήμερα), νέων εφαρμογών και περισσότερων δυνατοτήτων για τους συνδρομητές, ενώ μέσα στο β' τρίμηνο του 2016 θα διατεθεί και μέσω υπολογιστών και laptops".

Β' τρίμηνο σημαίνει από 1/4 - 30/6. Λογικά, κάπου κοντά στο καλοκαίρι ή και μέσα σ' αυτό θα το εμφανίσουν, που θα είναι και κάπως νεκρή περίοδος, ώστε να μπορέσουν να προετοιμαστούν κατάλληλα για τη νέα αθλητική σεζόν, χωρίς να κινδυνεύει το σύστημά τους να καταρρεύσει από μαζική χρήση. Εδώ μπορείς να διαβάσεις ολόκληρη την ανακοίνωσή τους.

Για imac δεν έχει αναφερθεί τίποτα μέχρι στιγμής και δεν είμαι πολύ αισιόδοξος.

Άνοιξε το ote tv go σε όλες τις συσκευές.Κατάφερα να μπω απο tablet χωρις sim εκτός δικτύου ΟΤΕ!

Μπορείς να περιγράψεις τη διαδικασία?