Cosmote TV στο εξωτερικό?

1.το μέγεθος του πιάτου ειναι αρκετό.
2.δεν κανεις τίποτα αν ειναι ήδη ενεργή η συνδρομή και παίζει κανονικά απλά το συνδέεις στο νέο πιάτο και παίζει.
3.για διακοπή στο τηλέφωνο και Ίντερνετ πληρώνεις πρόστιμο το οποίο δεν γνωρίζω αν ειναι το ποσό που αναφέρεις η αλλο. Για το CosmoteTV θα έχεις αύξηση τιμής γιατί θα είσαι απλός συνδρομητής CosmoteTV μέσω δορυφόρου και όχι 3play ώστε να έχεις προνομιακές εκπτώσεις.
4.δεν το γνωρίζω.

σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

μίλησα με cosmote και με ενημέρωσαν για 126 ευρώ πρόστιμο για σταθερό/intertnet και 137.5 αν κόψω και το cosmote tv. κλάφτα χαράλαμπε.αν κρατήσω την cosmotetv το πάγιο από 22 στα 25.

Παιδιά μήπως έχει καταφέρει κάποιος να ενεργοποιήσει την υπηρεσία hybrid στο εξωτερικό με VPN?

Εάν έχεις δικό σου server Ελλάδα και στήσεις VPN και συνδεθείς από εξωτερικό, δεν βλέπω πως θα μπορούσε κάποιος να σε μπλοκάρει..

Δεν ξέρω αν μπορούν η όχι, αλλά εμείς σαν διαχειριστική ομάδα του Forum μας ενδιαφέρει η ορθή χρήση της υπηρεσίας και όχι το πώς μπορεί να δουλέψει παράτυπα.

Δεν ξέρω αν μπορούν η όχι, αλλά εμείς σαν διαχειριστική ομάδα του Forum μας ενδιαφέρει η ορθή χρήση της υπηρεσίας και όχι το πώς μπορεί να δουλέψει παράτυπα.

Παράτυπα, για ποιόν λόγο? Δεν πληρώνεις για την υπηρεσία? Ποιός θα παραπονεθεί?

Επίσης ούτε το στήσιμο VPN είναι παράνομο άρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατι τόση μυστικοπάθεια.

Τέλος, αν ισχύει αυτό που λες, τότε δεν θα έπρεπε να μην υπάρχει το συγκεκριμένο thread?

Το παράτυπα το λέω ακριβώς γιατί διέκοψαν τις υβριδικές υπηρεσίες αυτές στο εξωτερικό, μέχρι πριν λίγο καιρό δεν υπήρχε θέμα και δούλευαν κανονικά.

diavol καμιά μυστικοπαθεια.
Η υπηρεσία αφορά συνδρομητές στην Ελλάδα.
Όπως σωστά είπε και ο Χρήστος μέχρι λίγο καιρό πριν δούλευε. Η cosmote το διέκοψε.
Και τέλος όσο γράφονται τρόποι "θέασης της υπηρεσίας " τόσο περισσότερα κλειδώματα θα γίνονται.

Καλησπερα και καλωσορισες στο avclub. Για να εχεις cosmote tv, πρεπει να εχεις τον εξοπλισμό (αποκωδικοποιητης+καρτα), τον οποιο φερνεις σε βαλιτσα απο την Ελλάδα αφου εχεις κανει το αντιστοιχο συμβολαιο συνδρομης. Επειτα χρειαζεται ενα κατοπτρο (για την περιοχή σου απαιτείται κατοπτρο τουλαχιστον 60εκατοστων) το οποιο θα αγοράσεις απο τοπικό σου κατάστημα.
Καλησπερα σε ολους σας. Εγω θα παω σε 4 μηνες για μονιμη δουλεια στη Χάγη. Θελω και εγω να βαλω cosmote tv δορυφορικο εκει. Υπαρχει κατι νεο στο ολο θεμα? Η ειμαι και εγω ενταξει για Ολλανδια με αυτα που αναφερετε απο πανω? Και με αυτο ..

http://avclub.gr/forum/showthread.php/157627-Οδηγίες-εγκαταστασης-δορυφορικου-κατοπτρου-Nova-Cosmote

???
Ευχαριστώ πολύ

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα στο να έχεις στην Χάγη CosmoteTV μέσω δορυφόρου, απλά να ξέρεις ότι η ενεργοποίηση της κάρτας του δέκτη πρέπει να γίνει όσο είσαι Ελλάδα και επίσης να ξέρεις ότι δεν λειτουργούν στο εξωτερικό οι υβριδικές υπηρεσίες που παρέχονται από την COSMOTE για τον δέκτη. Ο οδηγός εγκαταστασης είναι μια χαρά και ακολούθησε τον να σε βοηθήσει στην τοποθέτηση του πιάτου.

Re: Απάντηση: Cosmote TV στο εξωτερικό?

diavol καμιά μυστικοπαθεια.
Η υπηρεσία αφορά συνδρομητές στην Ελλάδα.
Όπως σωστά είπε και ο Χρήστος μέχρι λίγο καιρό πριν δούλευε. Η cosmote το διέκοψε.
Και τέλος όσο γράφονται τρόποι "θέασης της υπηρεσίας " τόσο περισσότερα κλειδώματα θα γίνονται.

Καταλαβαίνω αυτό που λες, απλά πιστεύω ότι ο ΟΤΕ το έκοψε διότι κάποιοι μπορεί να το χρησιμοποιούσαν χωρίς να έχουν αγοράσει το πακέτο με κάποιον τρόπο, αλλιώς γιατί να το κάνουν? Μήπως πληρώνεις λιγότερα όταν είσαι στο εξωτερικό? Γιατί να πειράξει την Cosmote αν απολαμβάνεις όλες τις υπηρεσίες για τις οποίες πληρώνεις?

Από την στιγμή που βάζει φράγκα στην τσέπη η Cosmote δεν νομίζω ότι έχει κάποιο πρόβλημα με το VPN (που σημαίνει ότι έχεις κάποιο ιδιωτικό server Ελλάδα) που θα στήσεις ακόμη και αν βρίσκεσαι στο εξωτερικό.

Αν κάποιος θέλει να παρατυπήσει/παρανομήσει, υπάρχουν πολλοί τρόποι.. εμείς εδώ μιλάμε για τα νόμιμα πληρωμένα.

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα στο να έχεις στην Χάγη CosmoteTV μέσω δορυφόρου, απλά να ξέρεις ότι η ενεργοποίηση της κάρτας του δέκτη πρέπει να γίνει όσο είσαι Ελλάδα και επίσης να ξέρεις ότι δεν λειτουργούν στο εξωτερικό οι υβριδικές υπηρεσίες που παρέχονται από την COSMOTE για τον δέκτη. Ο οδηγός εγκαταστασης είναι μια χαρά και ακολούθησε τον να σε βοηθήσει στην τοποθέτηση του πιάτου.

Ναι γιαυτο το ψαχνω νωρις ωστε να ειμαι πανετοιμος οταν ερθει η ωρα...Μετα το μονο που κωλυομαι και το ψαχνω λιγο τωρα ιντερνετ αγγλικα..ειναι οτι με φοβισε ενας φιλος οτι σε καποιες πολυκατοικιες δεν επιτρεπεται να βαλεις εξω πιατο...και επειδη ακομη δεν εχω παει να βρω σπιτι...εχω αυτο το αγχος..μην δεν εχω που να βαλω το πιατο...το ψαχνω..Αν εχει κανεις σας εμπειρια μου λετε! Τωρα θα παραγγειλω και αυτο να το εχω σε 10 μερες
https://www.ebay.co.uk/itm/Satlink-...e=STRK:MEBIDX:IT&_trksid=p2055119.m1438.l2649

Ευχαριστω πολυ.

Μια χαρά πεδιόμετρο είναι θα κάνεις άψογα την δουλεία σου. Το θέμα της τοποθέτησης κάτοπτρων ανά χώρα είναι θέμα που θα το δεις εκεί όταν φτάσεις με το καλό. Αν βρεις σπίτι μέσω γραφείου ενοικιάσεως τότε να θέσεις σαν προϋπόθεση να μπορείς να βάλεις πιάτο. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και άλλες λύσεις.

Κοιτά η λογική λέει οτι αφού δεν υπάρχει περιορισμός σε πάροχο να ειναι μόνο cosmote και εδώ στην Ελλάδα μπορείς να το έχεις με οποιοδήποτε πάροχο αρκεί να ειναι συνδεόμενοι όλοι η έξτρα δέκτες πάνω στο τοπικό δυκτιο το ίδιο θα συμβαίνει και στο εξωτερικό και πιστεύω οτι θα δουλεύει. Βέβαια δεν θα δουλεύουν οι υβριδικές υπηρεσίες σε κανένα απο τους δυο δέκτες. Όλα αυτά βέβαια ειναι υποθέσεις δικές μου και όχι αποδεδειγμένες απο κάποιο μέλος που το εχει κανει. Σύντομα θα μάθουμε.

Καλησπερα και απο εμενα...
Θελω, εαν μπορειτε, τα φωτα σας μιας και το κατεχετε...

Μενω στο Αφγανισταν! και πηρα τον εξοπλισμο Cosmote tv για να τον εγκαταστησω..
Πριν ,στο οικημα αυτο, υπηρχε nova η οποια επιανε κανονικα με ενα μικρο πιατο 1μ περιπου (και λιγο μικροτερο)

Εφερα ντοπιο τεχνικο , μου βρηκε τον eutelsat 9b αλλα "ισχυς σηματος" 75% και "ποιοτητα σηματος" 0%
Εβαλε τον δορυφορο hotbird (για να τσεκαρει οτι λειτουργει ο εξοπλισμος) και επιασε πολλα ελευθερα δορυφορικα καναλια αλλα δεν μπορουσε να τα παιξει, μονο εδειχνε οτι τα βρισκει!!

Μετα εκανα reboot και δεν επιανε καθολου σημα χωρις να αλλαξω κατι! (με eutelsat)

Τι συμβαινει;; αδυναμο σημα; μικρο πιατο; εχω πιθανοτητες να πιασω; στην cosmote μου ειπαν (παρανομως) οτι πιανει στο Αφγανισταν..

Μεχρι αυριο μπορω να ακυρωσω και δεν ξερω τι να κανω....τουλαχιστον να ξαναβρω τη nova...

Προκαταβολικα συγνωμη εαν ρωταω τα ιδια πραγματα με αλλους στο παρελθον..

Last edited:
Στο http://www.satbeams.com/footprints?position=9 είδα ότι δεν υπάρχει ίχνος της ελληνικής δέσμης στην περιοχή του Αφγανιστάν... Ας πει και κάποιος άλλος την γνώμη του, αλλά δεν νομίζω να καταφέρεις να έχεις λήψη Cosmote TV με πιάτο ενός μέτρου. Μάλλον για Nova σε βλέπω...

Έχω τη δυνατότητα να πάρω πιάτο 2 μέτρα με 90 δολλάρια
Αξίζει να το ρισκάρω ;;
Έκανα αναζήτηση πριν λίγο και είδα ισχύ σήματος 75% και ποιότητα 3%
Το υπάρχον πιάτο είναι σίγουρα 10 ετών