Crypto ReDi 250 MP: Δέκτης με DTS

Re: Crypto Redi 250MP - Δέκτης με DTS

Καλησπέρα παιδια και καλως σας βρήκα ,

εχω αγοράσει και έγω τον εν λόγω δέκτη και μου εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα που έχουν περιγράψει οι φίλοι στα προηγουμενα posts.

Το προβλημα που μου παρουσιάζει είναι το εξής:
ενώ έχω απενεργοποιήσει την λειτουργία του Auto Standby και άρα θεωρητικά δεν θα έπρεπε να κλείνει , πολλές φορες βρισκω τον αποκωδικοποιητη να έχει κλεισει και να μην ανοιγει με το πάτημα του κουμπιου του Power ,αλλά να χρειάζεται να του αφαιρέσω πλήρως την τροφοδοσία βγάζοντας του την πρίζα.

Επειδη δεν είχα ποτέ στο παρελθον τέτοιου είδους αποκωδικοποιητη , θεωρείτε πως είναι κατι που παρουσιάζεται συχνά ;
ή αποτελεί πρόβλημα της συγκεκριμένης συσκευής;
οπότε κα πρέπει να το επιστρέψω σαν ελλατωματικό ;

Φίλε μου καλύτερα να μιλήσεις με την εταιρεία. Εμένα δεν μου το έχει κάνει αυτό η συγκεκριμένη συσκευή. Πάντα βγαίνει από το stand by.

Έχει αναφέρει κανείς πρόβλημα στην Crypto και έχει πάρει ουσιαστική απάντηση;

Αν μπορεί κάποιος ιδιοκτήτης του 250 να δοκιμάσει την υποστήριξη flv και real media και αν έχει μέσα sata υποδοχή.

Εάν το usb έχει αρχεία .flv τότε ο δέκτης κολλάει στην επιλογή των αρχείων βιντεο και χρειάζεται να κλείσει από την πρίζα. Παίζει όμως αρχεία .wmv.

Απάντηση: Crypto Redi 250MP - Δέκτης με DTS

Τον αγόρασα το Σάββατο.
Το μονο που με χάλασε ειναι η ποιότητα εικόνας η οποία έχει ένα μικρό flickering σε κάποια αντικείμενα το οποίο γίνεται αντιληπτό σε σταθερές εικόνες.
Π.χ στο σήμα της ERT HD βλέπεις σε κάποια σημεία του να τρεμοπαίζει ενω ο ενσωματωμένος δεκτης σε μια LG που έχω το δείχνει σταθερότατο.
Δοκίμασα ολες τις αναλύσεις αλλά η εικόνα παραμένει ακριβώς η ίδια με το ίδιο ακριβώς τρεμόπαιγμα.
Ειναι συνδεδεμένος με hdmi το οποίο το έχω βάλει rgb και βαθος χρωματος 12 bit

Υποστηριζόμενα αρχεία mpg, avi, vob, dat, asf, mkv, rm, wmv

violantos
Εχεις αυτο το θέμα με το ERT HD που αναφερω;
Η εικόνα σου είναι σταθερή;
Το Logo που γραφει ERT τρεμοπαίζει και το στρογγυλο σήμα που γράφει HD, πάνω πάνω στον κύκλο κάνει κατι σαν pixelιασματα τα οποια τρεμοπαιζουν κι αυτα.

Αξιο να αναφερθει επισης είναι η γρηγορη εναλλαγη καναλιων καθως και το πολυ ευχηστο menu.
Εφτιαξα αμεσως τα καναλια στην σειρα που ηθελα, προγραμματισα, εγραψα, εβαλα timeshift, χωρις καν την αναγκη να διαβασω το manual

Sotiris από Κύπρο είμαι. Τα προβλήματα που έχω είναι τα εξής.
1. Έχουμε χιονάκια ή και χάσιμο εικόνας κατά σποραδικά διαστήματα (με 99% ποιότητα και 82% σήμα).
2. Δεν παίζουν ταινίες με header compression – πρέπει να αφαιρεθεί με το πρόγραμμα mkvtoolnix για να παίξουν οι ταινίες
3. Σε ορισμένες ταινίες έχουμε πάγωμα του δέκτη σε συγκεριμένο σημείο της ταινίας. Με frame skip στον κωδικό του προγράμματος θα μπορούσε να διορθωθεί το πρόβλημα αυτό. Άλλος δέκτης που δοκίμασα δεν κολλάει
4. Εάν έχουμε στο usb ταινίες .flv τότε στις επιλογές ταινιών ο δέκτης κολλάει χωρίς να διαλέξουμε κάποια ταινία .flv
5. Δεν έχει επιλογή video output 1080p 24fps ενώ σχεδόν όλες οι ταινίες HD είναι 1080p 24fps.

Last edited:

όταν κάνει αναπαραγωγή ταινία και ανεβοκατεβάζω την ένταση ήχου, εμφανίζει και το "info" της ταινίας για κανα-δυο δευτερόλεπτα. είναι αυτό φυσιολογικό;

1. Έχουμε χιονάκια ή και χάσιμο εικόνας κατά σποραδικά διαστήματα (με 99% ποιότητα και 82% σήμα).
2. Δεν παίζουν ταινίες με header compression – πρέπει να αφαιρεθεί με το πρόγραμμα mkvtoolnix για να παίξουν οι ταινίες
3. Σε ορισμένες ταινίες έχουμε πάγωμα του δέκτη σε συγκεριμένο σημείο της ταινίας. Με frame skip στον κωδικό του προγράμματος θα μπορούσε να διορθωθεί το πρόβλημα αυτό. Άλλος δέκτης που δοκίμασα δεν κολλάει
4. Εάν έχουμε στο usb ταινίες .flv τότε στις επιλογές ταινιών ο δέκτης κολλάει χωρίς να διαλέξουμε κάποια ταινία .flv
5. Δεν έχει επιλογή video output 1080p 24fps ενώ σχεδόν όλες οι ταινίες HD είναι 1080p 24fps.
6. Όταν κάνει αναπαραγωγή ταινία και ανεβοκατεβάζω την ένταση ήχου, εμφανίζει και το "info" της ταινίας για κανα-δυο δευτερόλεπτα. Αυτό δεν είναι φυσιολογικό και πρέπει να αφαιρεθεί. (Το ξέχασα αυτό ευχαριστώ).

Έχει βγει firmware με υποστήριξη 1080p_24fps. Λίγα προβλήματα παραμένουν και θα είναι ο καλύτερος. Ευχαριστούμε crypto.

Έχει βγει firmware με υποστήριξη 1080p_24fps. Λίγα προβλήματα παραμένουν και θα είναι ο καλύτερος. Ευχαριστούμε crypto.

Αντε και στα δικα μας που εχουμε το 220.

όντως αυτα τα 6 πραγματα που λέει ο violantos ειναι και τα μειονεκτήματα του δείκτη αν τα διορθώσουν θα είναι super

Eπιλυει το προβλημα με το παγωμα του δεκτη οταν ειναι σε standby και προσθετει την επιλογη 1080p 24fps.

Και αυτό διορθώθηκε άθελα. "Εάν έχουμε στο usb ταινίες .flv τότε στις επιλογές ταινιών ο δέκτης κολλάει χωρίς να διαλέξουμε κάποια ταινία .flv " Ίσως και μερικά άλλα.

Και αυτό διορθώθηκε που είναι και το πιο κύριο σαν δέκτης. Έχουμε χιονάκια ή και χάσιμο εικόνας κατά σποραδικά διαστήματα (με 99% ποιότητα και 82% σήμα).