CRYSTAL AUDIO AppStreamer | Gigabit Media Player με Δικτυακές Εφαρμογές

Re: Απάντηση: CRYSTAL AUDIO AppStreamer | Gigabit Media Player με Δικτυακές Εφαρμογές

δεν χρειάζεται να τραβήξεις άλλο καλώδιο σε εκείνο τον χώρο, απλά φέρτο δίπλα στο ρούτερ με ένα κοντό - οποιοδήποτε καλώδιο, άνοιξε το, και δες από το ρούτερ αν το βλέπει και αν του δίνει ΙΡ...

υγ. τα λαμπάκια στο πίσω μέρος του αππστρίμερ, της θύρας δικτύου, ανάβουν / αναβοσβήνουν?
οχι κανένα λαμπάκι δεν βλέπω ..........

Απάντηση: Re: Απάντηση: CRYSTAL AUDIO AppStreamer | Gigabit Media Player με Δικτυακές

οχι κανένα λαμπάκι δεν βλέπω ..........

εννοώ όταν είναι αναμένο και συνδεδεμένο το δίκτυο, προφανώς... αλλά και με δεύτερη δοκιμή με άλλο καλώδιο...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: CRYSTAL AUDIO AppStreamer | Gigabit Media Player με Δικτυ

και όμως ήταν το καλώδιο τελικά!!! Καλά μιλάμε για κουφό γεγονός ! Οκ το έβαλα σε άλλο και δουλεύει κανονικά !

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: CRYSTAL AUDIO AppStreamer | Gigabit Media Playe

Υπάρχει καμιά εξέλιξη με κάποιο firmware update ; Όλα καλά μέχρι τώρα αλλά εκείνο το menu ταινιών και σειρών στον λαιμό μου κάθετε ;)

Υπάρχει καμιά εξέλιξη με κάποιο firmware update ; Όλα καλά μέχρι τώρα αλλά εκείνο το menu ταινιών και σειρών στον λαιμό μου κάθετε ;)

Όπως με είχε ενημερώσει ο υπεύθυνος της εταιρίας μπορεί να περαστεί αυτό που αφορά το app tv λεπτομέρειες αναφέρω μερικά ποστ πιο πανω

Κάτι που παρατήρησα είναι ότι συνέδεσα ασύρματο ποντίκι και στον browser δουλεύει κανονικά..... πληκτρολόγιο δεν έχω για να κάνω αντίστοιχο τεστ:) αύριο θα την κάνω όμως και αυτή την δοκιμή

ΝΕΟ FIRMWARE για τον Appstreamer!!!
Αγαπητοί φίλοι, μόλις αναρτήσαμε καινούριο Firmware για το Appstreamer. Θα το κατεβάσετε από εδώ: http://www.crystalaudio.gr/files/Appstreamer_040313.zip
Με πολλές βελτιώσεις, προσφέρει αυξημένη σταθερότητα, ενώ λύνει πολλά προβλήματα, όπως αυτό της αναπαραγωγής DVD ISO, (κατά την οποία σε ορισμένα DVD διακοπτόταν).
enjoy!

Αγαπητοί φίλοι, μόλις αναρτήσαμε καινούριο Firmware για το Appstreamer. Θα το κατεβάσετε από εδώ: http://www.crystalaudio.gr/files/Appstreamer_040313.zip
Με πολλές βελτιώσεις, προσφέρει αυξημένη σταθερότητα, ενώ λύνει πολλά προβλήματα, όπως αυτό της αναπαραγωγής DVD ISO, (κατά την οποία σε ορισμένα DVD διακοπτόταν).
enjoy!
Oπως ανάφερα και παραπάνω διαπίστωσα ότι είναι δυνατή η συνδεση ασύρματου ποντικιού μέσω της usb, λογικά θα είναι εφικτή και η σύνδεση πληκτρολογίου, σωστά ?

Απάντηση: Re: CRYSTAL AUDIO AppStreamer | Gigabit Media Player με Δικτυακές Εφαρμογές

enjoy!

Release notes ;

Έχω κι εγώ το appstreamer και είμαι αρκετά ευχαριστημένος μπορώ να πω. Ήθελα να ρωτήσω μήπως ξέρει κάποιος εάν το μηχανάκι έχει τη δυνατότητα να προβάλει μια αποθηκευμένη φωτογραφία ως wallpaper για το συγκεκριμένο folder, στο οποίο ανήκει. Σε άλλα μηχανάκια υπάρχει αυτή η δυνατότητα αν δοθεί στη συγκεκριμένη φωτογραφία ένα συγκεκριμένο όνομα πχ. about.jpg, background.jpg κλπ. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο στην περίπτωση που η φωτογραφία αυτή έχει πληροφορίες για το περιεχόμενο του folder. Παράλληλα, υπάρχουν και εφαρμογές που αυτοματοποιούν τη διαδικασία λήψης και απεικόνισης των πληροφοριών αυτών πχ. για ταινίες, σειρές κλπ. και μας λύνουν τα χέρια...

Αν έχει ήδη καλυφθεί η ερώτηση, απολογούμαι. Έψαξα πάντως στο thread, αλλά δεν βρήκα κάτι.

Απάντηση: Re: CRYSTAL AUDIO AppStreamer | Gigabit Media Player με Δικτυακές Εφαρμογές

Έχω κι εγώ το appstreamer και είμαι αρκετά ευχαριστημένος μπορώ να πω. Ήθελα να ρωτήσω μήπως ξέρει κάποιος εάν το μηχανάκι έχει τη δυνατότητα να προβάλει μια αποθηκευμένη φωτογραφία ως wallpaper για το συγκεκριμένο folder, στο οποίο ανήκει. Σε άλλα μηχανάκια υπάρχει αυτή η δυνατότητα αν δοθεί στη συγκεκριμένη φωτογραφία ένα συγκεκριμένο όνομα πχ. about.jpg, background.jpg κλπ. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο στην περίπτωση που η φωτογραφία αυτή έχει πληροφορίες για το περιεχόμενο του folder. Παράλληλα, υπάρχουν και εφαρμογές που αυτοματοποιούν τη διαδικασία λήψης και απεικόνισης των πληροφοριών αυτών πχ. για ταινίες, σειρές κλπ. και μας λύνουν τα χέρια...

Αν έχει ήδη καλυφθεί η ερώτηση, απολογούμαι. Έψαξα πάντως στο thread, αλλά δεν βρήκα κάτι.

Για την εικόνα στο folder θα βάλεις το ίδιο όνομα με το folder. Καλό είναι η φωτογραφία να είναι wide ώστε να απεικονίζετε ωραία στο folder (π.χ 1920χ1080)

Αναβάθμιση για το μηχάνημα στο site της Crystal

Τις οδηγιες για την αναβαθμιση που τις βρισκουμε ?
Κατεβασα το zip το αποσυμπιεσα προσπαθησα να δω τα περιεχομενα του image file που εχει απο τον υπολογιστη αλλα χωρις αποτελεσμα .
Πρεπει να το βαλω σε usb και να δω τα περιεχομενα απο το AppStreamer? Εκει υπαρχουν και οι οδηγιες ?

Τις οδηγιες για την αναβαθμιση που τις βρισκουμε ?
Κατεβασα το zip το αποσυμπιεσα προσπαθησα να δω τα περιεχομενα του image file που εχει απο τον υπολογιστη αλλα χωρις αποτελεσμα .
Πρεπει να το βαλω σε usb και να δω τα περιεχομενα απο το AppStreamer? Εκει υπαρχουν και οι οδηγιες ?
Πέρασε το σε ένα usb βάλτο στο μηχάνημα, πήγαινε στα διάφορα βρες στο μενού "αναβάθμιση μέσω usb " Κάνε αναβάθμιση μετά επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και είσαι οκ

Πέρασε το σε ένα usb βάλτο στο μηχάνημα, πήγαινε στα διάφορα βρες στο μενού "αναβάθμιση μέσω usb " Κάνε αναβάθμιση μετά επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και είσαι οκ
Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση

Re: Απάντηση: Re: CRYSTAL AUDIO AppStreamer | Gigabit Media Player με Δικτυακές Εφαρμ

Ευχαριστώ πολύ φίλε HeavySmok για την γρήγορη απάντηση. Το έκανα χθες βράδυ, αλλά δεν φαίνεται να λειτουργεί. Μήπως πρέπει να παραλείψω το extension (.jpg) της φωτογραφίας; Από θέμα ανάλυσης όλες μου οι φωτογραφίες είναι 1280χ720. Δεν πιστεύω όμως να φταίει αυτό.

Επίσης, αν όντως ισχύει αυτή η μέθοδος, δεν είναι καθόλου πρακτική. Αφού χρησιμοποιούσα άλλο μηχανάκι που δεχόταν συγκεκριμένο όνομα για wallpaper, θα πρέπει τώρα να κάνω χειροκίνητο rename (μία-μία) σε κάπου 800 φωτογραφίες (τόσα περίπου είναι τα folders μου) και να δώσω νέο όνομα σε κάθε μια, αυτό του folder τους. Ενώ αν επρόκειτο για 1 κοινό όνομα (πχ. wallpaper.jpg), το rename θα μπορούσε να γίνει αυτόματα και γρήγορα σε όλες τις φωτογραφίες.

Παρατηρώ επίσης ότι το μηχανάκι χρησιμοποιεί πάντα ως thumbnail, για το κάθε folder, την 1η φωτογραφία αλφαβητικά που είναι αποθηκευμένη μέσα στο folder. Αυτό πιστεύω ότι δεν είναι σωστό. Θα έπρεπε ισχύει ότι και με τα windows. Αν κάποια φωτογραφία φέρει το όνομα folder.jpg να είναι αυτή που θα χρησιμοποιεί ως εικονίδιο του folder. Και μόνο αν δεν υπάρχει τέτοιο όνομα να χρησιμοποιεί την πρώτη αλφαβητικά. Τώρα, αν ισχύουν τα παραπάνω, θα πρέπει να κάνω χειροκίνητο rename και στα εικονίδια δίνοντας ένα όνομα που να είναι σίγουρο ότι θα είναι αλφαβητικά πρώτο στη λίστα. Δηλαδή ένα-ένα σε κάπου 1600 files. Λέτε να τελειώσω μέχρι το τέλος του χρόνου; :2thumb22sup:

Πολλά media players της αγοράς (φαντάζομαι ότι ξέρετε ποια εννοώ) δίνουν αυτές τις ευκολίες που πραγματικά ομορφαίνουν το περιβάλλον του UI και κάνουν εύκολη τη ζωή των χρηστών που θέλουν να τις εκμεταλλευτούν. Θα ήταν καλό να τις είχε και το AppStreamer…

Και κάτι ακόμη. Έχει προσπαθήσει κανείς να συνδεθεί στο AppStreamer με πρωτόκολλο FTP; Δεν βλέπω να το υποστηρίζει, ούτε γράφει κάτι σχετικό στο manual.

Σε όλες τις προσπάθειές μου, βγάζει refused connection. Κάνω κάτι λάθος άραγε ή πράγματι δεν το υποστηρίζει; Χρησιμοποίησα τα Samba credentials σε passive και active mode στο port 21, αλλά χωρίς επιτυχία.