Va$ Bo$$
Senior Member
- 30 September 2007
- 405
δες post #227Έκανα την ίδια ερώτηση και σε άλλο thread αλλά με στείλανε εδώ..
Πως γίνεται να ταξινομήσω τα κανάλια με τη σειρά που θέλω εγώ στον micro HD; Τον έχω συνδεδεμένο στην HDMI της tv..
δες post #227Έκανα την ίδια ερώτηση και σε άλλο thread αλλά με στείλανε εδώ..
Πως γίνεται να ταξινομήσω τα κανάλια με τη σειρά που θέλω εγώ στον micro HD; Τον έχω συνδεδεμένο στην HDMI της tv..
Ένα σημαντικό πρόβλημα, που περισσότερο θα το έλεγα bug, είναι το ότι σε τυχαία χρονικά διαστήματα (τουλάχιστον 4 φορές στο μήνα που το χρησιμοποιώ) χάνεται η σειρά των καναλιών, όπως την έχω διαμορφώσει στην "Διαμόρφωση Προγράμματος". Μάλιστα, όχι μόνο χάνεται η σειρά των καναλιών, αλλά εμφανίζονται κανάλια τα οποία έχω διαγράψει κατά την διαμόρφωση ενώ χάνονται κανάλια που έχω κρατήσει και βλέπω. Έτσι, αναγκαστικά, κάνω εύρεση καναλιών και διαμόρφωση από την αρχή. Θέλω να πιστεύω πως πρόκειται για bug, το οποίο θα διορθωθεί στην επόμενη έκδοση firmware.
Εγώ το έχω στο off το lcn και για την ώρα δε μου τα έχει χάσει.
Ο DAV S888 έχει οπτική είσοδο ψηφιακού ήχου, οπότε δεν μπορείς να συνδέσεις τον Micro-HD.Παιδιά καλησπέρα...είμαι νέος στο site και σκέφτομαι την αγορά του Crystal Audio Micro-HD.
Έχω μια philips 32'' HD ready και το sony DAV S888 για 5.1
Τελικά αγοράζοντας τον δέκτη θα μπορώ να βλέπω ταινίες με ήχο?..(δηλαδή κάνει downscaling to home cinema που έχω και αν ναι..που και πως πρέπει να το συνδέσω?)
Παραθέτω το link για το manual http://pdf.crse.com/manuals/4246867111.pdf
Ευχαριστώ προκαταβολικά
28 ευρω για online αγορα τον εχει ο κωτσοβολος παιδια!!
φιλε μου στο τσακ δεν προλαβα να παραγγείλω ελπιζω να την ξαναβαλουν τη προσφορα.28 ευρω για online αγορα τον εχει ο κωτσοβολος παιδια!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.