Crystal Audio Prime-HD

έκανα την αναβάθμηση και όλλα καλά.Μπράβο CA για την συνεχή υποστήριξη στα προιόντα σου.Γι αυτό σε προτημώ και σε προτείνω και σε άλλους

Παιδιά καλησπέρα..
Κάτοχος κι εγώ του συγκεκριμένου δέκτη και μπορώ να πω ότι σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος..
Απλά θέλω να ρωτήσω κάτι, για το οποίο απ όσο διάβασα δεν έχει ειπωθεί τίποτα..
Υπάρχει η πιθανότητα με κάποιο τρόπο να μπορούμε να βλέπουμε κάποια μικρογραφία/εξώφυλλο στο σημείο όπου γίνεται η αναπαραγωγή της ταινίας (δεξιά στήλη)?
Δοκίμασα με εξώφυλλα σε μορφή jpeg με το ίδιο όνομα με την ταινία (είχα WD TV ;) ) αλλά τζίφος..
Μήπως με άλλη μορφή/τρόπο γίνεται κάτι ή ζητάω πολλά..?

Ok.. Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.. :)
Για να μην το ψάχνω άλλο..

Αυτό όμως μου έδωσε μια άλλη ιδέα.
Κατά την αναπαραγωγή μουσικών αρχείων ή ραδιοφώνου, εμφανίζεται στην οθόνη των δεκτών μια χρωματιστή στατική εικόνα.
Η στατικότητα αποτελεί πρόβλημα για την υγεία της οθόνης -το γνωστό «κάψιμο»-, ενώ τα συνήθως αρκετά έντονα χρώματα προκαλούν άσκοπη θερμότητα και κατανάλωση ρεύματος.
Μια καλύτερη επιλογή ίσως θα ήταν το λογότυπο της εταιρίας κινούμενο σε μαύρο φόντο, ίσως εμφανίζοντας κάποιο κινούμενο tiff ή gif για απλότητα και οικονομία σε χρήματα και μέγεθος firmware.

να ζητήσω κάτι κι γω με την σειρά μου? η λειτουργία με το export των καναλιών είναι πολύ χρήσιμη και νομίζω ότι είναι και ο μόνος δέκτης που την έχει, αλλά θα γινόταν ακόμα καλύτερη εάν υπήρχε ένα μικρο προγραματάκι για το πισι να μπορούμε να το κάνουμε κι edit λίγο πιο εύκολα :)

Το multiview εμφανίζει το τρέχον κανάλι ζωντανά ή μόνο στατική εικόνα;
Πληροφοριακά ρωτάω, επειδή ο Α2 το δείχνει ζωντανά.

Καλημέρα από Κρήτη- Χανιά
Συγχαρητήρια για τον καταπληκτικό δέκτη σας crystal audio video prime-hd τον αγόρασα πρόσφατα, και με της τελευταίες αναβαθμίσεις θα τον ζήλευαν πολλοί άλλοι του είδος του.
Αυτό που θα ήθελα να σας προτείνω σε κάποια μελλοντική αναβάθμιση θα ήταν μήπως να ήταν εύκολο κατά επιλογή του χρήστη να μπορεί να απενεργοποίηση την διαδικασία κλειδώματος, ξεκλειδώματος μπαίνοντας στο μενού του συστήματος στην διαμόρφωση προγράμματος, όπως γίνετε και με άλλους δέκτες και να μη απαιτεί την εισαγωγή κωδικού, βέβαια πάντα κατά προτίμηση του κατόχου του.
Σας ευχαριστώ πολύ
Στέλιος.

Re: Απάντηση: Crystal Audio Prime-HD

Κι εγώ έχω αγοράσει (δυστυχώς) τον CrystalAudio Prime-HD και έχω βάλει το νέο firmware αλλά το πρόβλημα με το ότι δεν ανοίγει από το τηλεκοντρόλ και πρέπει να το βγάζω από το ρεύμα συνεχίζει!!! Ακόμα και αν το βάλω κατευθείαν στην πρίζα εκτός UPS...
Εντάξει να μην παίζει κάποια media κτλ.. αλλά να μην ανοίγει από το remote!!!!! Μου είπαν να τον στείλω για έλεγχο αλλά μένω Κρήτη και μέχρι να τον λάβω πίσω θα είμαι χωρίς TV....
Το σωστό θα ήταν να μου στείλουν με courrier μια νέα συσκευή και να πάρουν πίσω την προβληματική και να την κάνουν ο,τι θέλουν... αλλά τι περιμένεις...

απο πιο καταστημα το πηρες; εχουν περασει 7 μερες; δωστο πισω και παρε τα λεφτα σου...

Panos5vRS, αν δεν έκανες επαναφορά εργοστασιακών αμέσως πριν και μετά την αναβάθμιση, δοκίμασέ το.
Εναλλακτικά, επέστρεψέ τον στο κατάστημα που σου τον πούλησε. Κι αν έχουν τον Premium-HD, πίεσε να σου δώσουν αυτόν.

Ευχαριστω για τις συμβουλες παιδες... τον ειχα αγορασει μερες πριν τον θεσω σε καθημερινη λειτουργια οποτε δεν το ειχα παρατηρησει το θεμα μεσα στις 10 μερες.... τωρα δεν γινεται επιστροφη μονο σερβις.... θα δοκιμασω ξανα reset να δω....

μου φαινεται θα τον εχω συνεχεια ανοιχτο μεχρι να λιωσει .....

Re: Απάντηση: Crystal Audio Prime-HD

Κι εγώ έχω αγοράσει (δυστυχώς) τον CrystalAudio Prime-HD και έχω βάλει το νέο firmware αλλά το πρόβλημα με το ότι δεν ανοίγει από το τηλεκοντρόλ και πρέπει να το βγάζω από το ρεύμα συνεχίζει!!! Ακόμα και αν το βάλω κατευθείαν στην πρίζα εκτός UPS...
Εντάξει να μην παίζει κάποια media κτλ.. αλλά να μην ανοίγει από το remote!!!!! Μου είπαν να τον στείλω για έλεγχο αλλά μένω Κρήτη και μέχρι να τον λάβω πίσω θα είμαι χωρίς TV....
Το σωστό θα ήταν να μου στείλουν με courrier μια νέα συσκευή και να πάρουν πίσω την προβληματική και να την κάνουν ο,τι θέλουν... αλλά τι περιμένεις...

Παρόμοιο πρόβλημα είχα κι εγώ. Μετά τη σύνδεση με την tv άναβε ενα πράσινο λαμπάκι και δε λειτουργούσε τίποτα.
τον έστειλα πισω για επισκευή και μετά απο 2 μέρες μου επεστράφη χωρίς χρέωση ούτε καν τα μεταφορικά.
Όμως το πρόβλημα συνεχίστηκε και μετά απο 2 μέρες πάλι τα ίδια.
Οπότε από δευτέρα πάω για αγορά άλλου δέκτη.

Χαιρετώ από Ηράκλειο Κρ.
Μία ερώτηση πριν προβώ στην αναβάθμιση του Firmware δέκτη Prime HD.Στις πληροφορίες συστήματος αναφέρεται η έκδοση SW VER: HDTV51020-1208331I0-2012-9-5 .Σε ποια έκδοση firmware του αποκωδικοποιητή (ημερολογιακά) αντιστοιχεί αυτή που φοράει τώρα και εάν χρειάζεται να βάλω όλες τις επόμενες ή μήπως η τελευταία τις περιλαμβάνει όλες οπότε την εγκαθιστώ και είμαι ΟΚ?
Ευχαριστώ
Γιάννης

Όσοι έχετε πρόβλημα συνδέοντάς τον μέσω HDMI, βεβαιωθείτε ότι είναι ενημερωμένο το λογισμικό/firmware της τηλεόρασης και απενεργοποιημένο το HDMI-CEC.

Τα έκανα αλλά και πάλι κολλάει όποτε του καπνίσει .
Σώθηκα με τον διακόπτη , θα ανεβάσω και φωτογραφία της πατέντας μιας και είναι για γέλια η υπόθεση , δεν ξέρω όμως αν πρέπει να την βάλω εδώ , η στις αστείες φωτογραφίες .

Αν είναι καλή η πατέντα, να την υιοθετήσουμε. :-) Πιο απλό δεν θα ήτανε να στο αλλάξουμε; Εκτός κι αν είναι το γνωστό πρόβλημα με τις τηλεοράσεις LG.

Last edited by a moderator:
Μα ήδη έκανα quote την παραπάνω απάντηση σε ποστ περί lg .

Και η πατέντα όπου το άσπρο διακοπτάκι μεσολαβεί μεταξύ πρίζας και δέκτη :

Attachments

• Πατέντα prime.jpg
    Πατέντα prime.jpg
    122.6 KB · Views: 130
Last edited by a moderator: