talos_2002
Supreme Member
Re: Crystal Audio Prime-HD [με αποκωδικοποίηση AC3]
Mufasa, σ' ευχαριστώ πολύ! Ίσως ο mevan δεν έχει αναβαθμίσει τον Prime-HD του στην έκδοση Μαρτίου ακόμη.
Για τους υπότιτλους, θα συμφωνήσω ότι το μαύρ background του Τ65 βοηθάει πολύ κι αν δεν γίνεται να αποκτήσει μαύρο περίγραμμα η γραμματοσειρά είναι μια ικανοποιητική λύση.
Άρα έχουμε:
Η ημερομηνία αναγράφεται σε μορφή μήνας/ημέρα/έτος, αντί ημέρα/μήνας/έτος.
Υποψία αλλά όχι επαλήθευση:
Δεν ρωτάει για διατήρηση της εγγραφής Timeshift αν διακοπεί πριν ξεκινήσουμε την αναπαραγωγή της, απλώς την κρατάει
Ασυνέπεια στην έναρξη προβολής πλήρους οθόνης μεταξύ εγγραφών και αρχείων βίντεο.
Και μάλλον επαλήθευση:
Οι υπότιτλοι srt με κάποιες κωδικοποιήσεις UTF-8 παύουν να εμφανίζονται μετά από μερικά λεπτά.
Προσωπικά δέχομαι ότι είναι απλές συσκευές και προσιτές, οπότε οι λειτουργίες τους (τουλάχιστον οι επιπλέον, π.χ. Media player, παιχνίδια) θα παραμένουν στο πιο απλό επίπεδο.
Δεν χρειάζεται ANSI, που «τρώει» και κάποιους χαρακτήρες όπως το κεφαλαίο άλφα, αλλά αν ξανασωθούν σε UTF-8 με το «Σημειωματάριο» των Windows, δεν υπάρχει πρόβλημα. Μάλλον κάτι συμβαίνει με το BOM του UTF-8.
Mufasa, σ' ευχαριστώ πολύ! Ίσως ο mevan δεν έχει αναβαθμίσει τον Prime-HD του στην έκδοση Μαρτίου ακόμη.
Για τους υπότιτλους, θα συμφωνήσω ότι το μαύρ background του Τ65 βοηθάει πολύ κι αν δεν γίνεται να αποκτήσει μαύρο περίγραμμα η γραμματοσειρά είναι μια ικανοποιητική λύση.
Άρα έχουμε:
Η ημερομηνία αναγράφεται σε μορφή μήνας/ημέρα/έτος, αντί ημέρα/μήνας/έτος.
Υποψία αλλά όχι επαλήθευση:
Δεν ρωτάει για διατήρηση της εγγραφής Timeshift αν διακοπεί πριν ξεκινήσουμε την αναπαραγωγή της, απλώς την κρατάει
Ασυνέπεια στην έναρξη προβολής πλήρους οθόνης μεταξύ εγγραφών και αρχείων βίντεο.
Και μάλλον επαλήθευση:
Οι υπότιτλοι srt με κάποιες κωδικοποιήσεις UTF-8 παύουν να εμφανίζονται μετά από μερικά λεπτά.
Νομίζω είναι από τους περιορισμούς που έχουν από την φύση τους αυτές οι συσκευές. Κάποτε είχα ρωτήσει για κάτι λίγο προχωρημένο (δεν θυμάμαι για ποιόν δέκτη, ίσως τον Τ65 ή τον 8300) και μου είπαν ότι η πολυπλοκότητα που θα πρόσθετε στο λογισμικό θα δημιουργούσε πιθανότατα πολλά νέα Bugs και δεν αξίζει.Άρα για να γίνει μια απλή ρύθμιση πρέπει κάποιος να βγει από την ταινία και απο το μενού πολυμεσων για να κάνει την όποια ρύθμιση -- εκτός αν μου έχει ξεφύγει κάτι οπότε my bad.
Προσωπικά δέχομαι ότι είναι απλές συσκευές και προσιτές, οπότε οι λειτουργίες τους (τουλάχιστον οι επιπλέον, π.χ. Media player, παιχνίδια) θα παραμένουν στο πιο απλό επίπεδο.
Κι εγώ νόμιζα είχε λυθεί στην προτελευταία (του Φεβρουαρίου νομίζω ήταν) αναβάθμιση.Γνωστό "κουσούρι" των δεκτών με Mstar, είχα όμως την εντύπωση οτι διορθώθηκε στον Prime.
Πρέπει να αλλάξει η κωδικοποίηση του αρχείου σε ANSI.
Δεν χρειάζεται ANSI, που «τρώει» και κάποιους χαρακτήρες όπως το κεφαλαίο άλφα, αλλά αν ξανασωθούν σε UTF-8 με το «Σημειωματάριο» των Windows, δεν υπάρχει πρόβλημα. Μάλλον κάτι συμβαίνει με το BOM του UTF-8.
Γι' αυτό γράφονται τα καλύτερα για την υποστήριξή σας και είμαστε υπερήφανοι για μια ελληνική εταιρία :a0210:Όλα διαβιβάζονται.
![]()
Last edited: