Τα αγόρασα σήμερα τα TX-T2-12 !:firstprize:
Ευχαριστώ πολύ και για την έκπτωση. :ernaehrung004:
Ανυπομονώ να τα ακούσω!
Θα επανέλθω με εντυπώσεις.
Υπάρχει ειδική έκπτωση για το AVClub?
Τα αγόρασα σήμερα τα TX-T2-12 !:firstprize:
Ευχαριστώ πολύ και για την έκπτωση. :ernaehrung004:
Ανυπομονώ να τα ακούσω!
Θα επανέλθω με εντυπώσεις.
Επίσης για κάποιο λόγο τα πίσω ηχεία ακούγονται πολύ χαμηλά σε ένταση, παρ' όλο που έπρεπε λογικα το audyssey να τα ρυθμίσει σωστά. Πρεπει σχεδόν να κολλήσω το αυτί μου πάνω τους για να τα ακούσω...
Πάντως δε μπορώ να καταλάβω γιατί το audyssey του onkyo608 κάνει τόσο λάθος ρυθμίσεις.
Κατ' αρχην τα πίσω ηχεία δεν ακούγονται σχεδόν καθόλου στις ταινίες αν δεν φτιάξω την ένταση χειροκίνητα.
Το subwoofer το ρυθμίζει τόσο χαμηλά σε μπάσο που πρακτικά δεν ακούγεται επίσης.
Τα δε μπροστινά τα ορίζει επίσης ως small και όχι full range.
Ολα λάθος δηλαδή. Πιο άχρηστο πράγμα δεν έχω δει.
Μια ερώτηση κυρίως προς τον Crystal_Druid.
Στα πόσα Ohm να ρυθμίσω τα ηχεία στον ενισχυτή?
Μου δίνει επιλογή για 4 και 6.
Στο φυλλάδιο της crystal audio βλέπω ότι το woofer και το κεντρικό ειναι στα 4ohm οπότε με βάση τις οδηγίες του ενισχυτή, αν κάποιο ηχείο είναι στα 4 πρέπει όλα να ρυθμιστούν στα 4.
Βασικά εγώ διαφορά δεν παρατήρησα μεταξύ 4 και 6...
ΟΚ,απλά επειδή έχω καταλήξει στα ηχεία γιαυτό ειπά να γράψω εδώ....
ευχαριστώ Crystal_Druid.
Να ρωτήσω και κάτι άλλο:
To switchάκι στο woofer για να κάνει reverse το bass reflex έχει κάποια ένδειξη?
πχ αν το ηχείο απέχει στο πίσω μέρος του λίγα σχετικά εκατοστά απ' τον τοίχο? Μήπως θα έπρεπε δηλαδή να το αλλάξω γιατί το έχω περίπου στα 10cm απ' τον τοίχο. Πόση απόσταση πρέπει να έχει κανονικά το μινιμουμ?
Τέλος κάποιες φορές παρατηρώ κάποιον ηλεκτρομαγνητικό θόρυβο απ' το woofer. Aν αλλάξω για λίγο την πηγή και το επαναφέρω σταματάει αλλα μπορεί και να ξαναξεκινήσει. Δεν έχω καταλάβει τί ακριβώς μπορεί να φταίει ή πότε ακριβώς το κάνει.
Το έχω συνδεδεμένο σε έναν onkyo608 και ως πηγή έχω ένα WD live media player.
Tέλος δεν ξέρω αν πρέπει να αλλάξω κάτι με τα crossovers. Tα άφησα όπως τα έβαλε το audyssey αλλα δεν είμαι σίγουρος αν έκανε τις καλύτερες ρυθμίσεις. πχ τα μπροστινά ηχεία τα έχω ορίσει ως full range ενώ το audyssey μου τα οριζε ως ηχεία βάσης
Ευχαριστώ και πάλι.
ευχαριστώ Crystal_Druid.
Να ρωτήσω και κάτι άλλο:
To switchάκι στο woofer για να κάνει reverse το bass reflex έχει κάποια ένδειξη?
πχ αν το ηχείο απέχει στο πίσω μέρος του λίγα σχετικά εκατοστά απ' τον τοίχο? Μήπως θα έπρεπε δηλαδή να το αλλάξω γιατί το έχω περίπου στα 10cm απ' τον τοίχο. Πόση απόσταση πρέπει να έχει κανονικά το μινιμουμ?
Τέλος κάποιες φορές παρατηρώ κάποιον ηλεκτρομαγνητικό θόρυβο απ' το woofer. Aν αλλάξω για λίγο την πηγή και το επαναφέρω σταματάει αλλα μπορεί και να ξαναξεκινήσει. Δεν έχω καταλάβει τί ακριβώς μπορεί να φταίει ή πότε ακριβώς το κάνει.
Το έχω συνδεδεμένο σε έναν onkyo608 και ως πηγή έχω ένα WD live media player.
Tέλος δεν ξέρω αν πρέπει να αλλάξω κάτι με τα crossovers. Tα άφησα όπως τα έβαλε το audyssey αλλα δεν είμαι σίγουρος αν έκανε τις καλύτερες ρυθμίσεις. πχ τα μπροστινά ηχεία τα έχω ορίσει ως full range ενώ το audyssey μου τα οριζε ως ηχεία βάσης
Ευχαριστώ και πάλι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.